Hyperlink

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • esa

• 2015/03/01
    • 26

Hyperlink

سلام خدمت تمام اساتید و دوستان
    از اینکه با این انجمن آشنا شدم خیلی خوشحالم و در این مدت کوتاه استفاده زیادی از مقالات و راهنمایی های دوستان کردم که جای تشکر و تقدیر فراوان دارد
    قبل از سوال یاد آوری کنم جستجوی کامل کردم متاسفانه به جواب نرسیدم ببخشید اگر عنوان سوال تکرای به نظر می رسد (تازه وارد و مبتدی هستم) اما سوال: آیا امکان hyperlink جهت انتقال به یک سلول خاص به صورت آدرس دهی (ارجاع به دو سلول) وجود دارد یا حتی روش دیگری جهت انتقال به سلول مورد نظر طبق فایل ضمیمه به صورت انتخابی؟
    قبلا از حوصله و جواگویی تشکر می کنم
    فایل های پیوست شده
    Last edited by حسام بحرانی; 2015/03/12, 04:20. دلیل: افزودن فایل
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط esa
    سلام خدمت تمام اساتید و دوستان
    از اینکه با این انجمن آشنا شدم خیلی خوشحالم و در این مدت کوتاه استفاده زیادی از مقالات و راهنمایی های دوستان کردم که جای تشکر و تقدیر فراوان دارد
    قبل از سوال یاد آوری کنم جستجوی کامل کردم متاسفانه به جواب نرسیدم ببخشید اگر عنوان سوال تکرای به نظر می رسد (تازه وارد و مبتدی هستم) اما سوال: آیا امکان hyperlink جهت انتقال به یک سلول خاص به صورت آدرس دهی (ارجاع به دو سلول) وجود دارد یا حتی روش دیگری جهت انتقال به سلول مورد نظر طبق فایل ضمیمه به صورت انتخابی؟
    قبلا از حوصله و جواگویی تشکر می کنم
    سلام،
    اگر اشتباه نکنم، شما قصد دارید با انتخاب کد استخدام و نام بانک یک لینک منحصر بفرد داشته باشید که شما را به سلول مورد نظر ارجاع بده.

برای این منظور و در صورتی که کد استخدام در سلول
    G5 و نام بانک در سلول H5 باشد می توانید از تابع Hyperlink به صورت زیر استفاده نمایید:
    کد PHP:
    =HYPERLINK("[931221.xlsx]"&IF(H5="ملی";"SHEET2!";"SHEET3!")&"A"&IF(H5="ملی";MATCH(G5;Sheet2!A:A;1);MATCH(G5;Sheet3!A:A;1)); H5
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by حسام بحرانی; 2015/03/12, 04:52.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• esa

• 2015/03/01
      • 26

با عرض سلام و ادب و احترام
      ضمن تشکر و تقدیر از جواب راهگشایتان . من در افزایش تعداد کارمند مشکل نداشتم اما اگر بخواهم تعداد شیت ها را افزایش بدهم با توجه به محدودیت شرط در فرمول ÷یشتهاد شما چیست؟
      - با همین فرمول تا چند شیت می توانم اضافه کنم
      با آرزوی توفیق

کامنت

• esa

• 2015/03/01
        • 26

سلام و عرض ارادت
        با تشکر از ÷اسختان
        بله با
        data validation کار کرده ام
        همانطورکه قبلا اشاره کردم در افزایش کد مستخدم و افزایش آن مشکلی نداشتم و با راهنمایی استاد بحرانی با دو بانک مشکلم حل شد اما در بانکها که از شرط if استفاده شده ابهام داشتم
        -فکر کنم در شرط مذکور اگر بانک اول نباشد بانک بعدی یعنی دوم انتخاب می شود و بانک سوم و .... لحاظ نشده(به دلیل فایل ضمیمه من و نوع سوالم)
        -جایی دیده بودم از 7 شرط بیشتر نمی توان در یک فرمول استفاده کرد نمی دانم صحیح است یا نه؟
        -فایل با اطلاعات جدید ÷یوست کردم
        با آرزوی سلامتی تمام اساتید و مدیران محترم
        فایل های پیوست شده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط esa
          سلام و عرض ارادت
          با تشکر از ÷اسختان
          بله با
          data validation کار کرده ام
          همانطورکه قبلا اشاره کردم در افزایش کد مستخدم و افزایش آن مشکلی نداشتم و با راهنمایی استاد بحرانی با دو بانک مشکلم حل شد اما در بانکها که از شرط if استفاده شده ابهام داشتم
          -فکر کنم در شرط مذکور اگر بانک اول نباشد بانک بعدی یعنی دوم انتخاب می شود و بانک سوم و .... لحاظ نشده(به دلیل فایل ضمیمه من و نوع سوالم)
          -جایی دیده بودم از 7 شرط بیشتر نمی توان در یک فرمول استفاده کرد نمی دانم صحیح است یا نه؟
          -فایل با اطلاعات جدید ÷یوست کردم
          با آرزوی سلامتی تمام اساتید و مدیران محترم
          سلام،
          فرمول اول درخصوص سؤال خاص شما طراحی شده بود و با توجه به سؤال شما آن فرمول کار می کرد.

همانطور که ملاحظه نمودید در آن فرمول شرط گذاشتیم که مثلاً اگر بانک ملی انتخاب شد به شیت2 برو وگرنه به شیت3 برو.

اگر تعداد شیت ها زیاد بشه ( که البته حدس می زدم ) تابع شرطی نمی تونه منطقی باشه. ( ضریب بالای اشتباه و سردرگمی ... )

راه حلی که منطقی تر هست نامگذاری شیت ها به نام بانک مورد نظر است.

اگر نام هر شیت را به نام همان بانک نامگذاری کنیم، به راحتی و بدون اشتباه و با گریز از سردرگمی های شرطی، می توانیم با تابع
          Hyperlink و به صورت زیر به هدف برسیم:
          کد PHP:
          =HYPERLINK("[931222.XLSX]"&H5&"!"&"A"&MATCH(G5;رفاه!A:A;1);H5
          ملاحظه می کنید که در این فرمول دیگر تعداد شیت ها مهم نیست بلکه نام شیت است که مهم است.

تذکر
          : دقت کنید که در مثال شما، ستون های اول هر شیت ( A:A ) دارای کدهای یکسان است و این فرمول با همان شرایط طراحی شده است.

نکته: بدیهی است اگر نام فایل ( 931222 ) تغییر کند می بایست در تابع بالا نیز نام فایل را ( 931222 ) تغییر داد.
          موفق باشید.
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

• esa

• 2015/03/01
            • 26

با عرض سلام و خدا قوت
            با انتخاب نام شیت به عنوان نام بانک و خلاصه گزارش به نتیجه مطلوب رسیدم . و سرعت انتقال به سلول مورد نظر صورت می گیرد مجدد از تمامی مدیران و کارشناسان انجمن بخصوص جناب بحرانی و ÷ارسا تشکرمی کنم.
            اجرکم عند الله

کامنت

چند لحظه..