کد مربوط به اجرا نشدن یک ماکروی نوشته شده چیست؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hs208

• 2013/12/13
    • 74

کد مربوط به اجرا نشدن یک ماکروی نوشته شده چیست؟

سلام دوستان
    آیا میشه یه خط کد اول یک ماکرو اضافه کرد که به ماکرو بگه اگر ماکروهای دیگر در حال اجرا هستند run نشود

آخه من یه ماکرو چند خطی نوشتم که event اون اکتیو شدن شیت1 هست ولی میخوام وقتی ماکروهای دیگر اجرا میشن و توی اون ماکروها شیت1 انتخاب میشه ماکروی مربوط به اکتیو شدن شیت1 اجرا نشه

عذر میخوام دوستان فرصت نبود که فایل نمونه بذارم لطفا اگر نتونستم منظورم رو خوب برسونم بگید تا فایل نمونه تهیه کنم و بذارم

ممنون
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط hs208
    سلام دوستان
    آیا میشه یه خط کد اول یک ماکرو اضافه کرد که به ماکرو بگه اگر ماکروهای دیگر در حال اجرا هستند run نشود

آخه من یه ماکرو چند خطی نوشتم که event اون اکتیو شدن شیت1 هست ولی میخوام وقتی ماکروهای دیگر اجرا میشن و توی اون ماکروها شیت1 انتخاب میشه ماکروی مربوط به اکتیو شدن شیت1 اجرا نشه

عذر میخوام دوستان فرصت نبود که فایل نمونه بذارم لطفا اگر نتونستم منظورم رو خوب برسونم بگید تا فایل نمونه تهیه کنم و بذارم

ممنون
    اجرای دو ماکروی همزمان اصلا غیر ممکن هست منظور چیه دقیقا؟
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
      • 351

نوشته اصلی توسط hs208
      سلام دوستان

ممنون
      با درود
      اگه ممکنه فایل نمونه بذارید تا بشه بهتر متوجه منظورتون شد.

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
        • 74

اگر بخوام واضح تر بگم باید اینجوری بگم:
        فرض کنید ماکروی1 ماکرویی است که برای شیت1 نوشته شده و event آن اکتیو شدن شیت1 است و کار آن این است که از کاربر یک سوال میپرسد که آیا صفحه فول اسکرین بشود یا نه؟

و ماکروی2 ماکرویی است که برای کپی کردن 10 ستون از شیت1 به شیت2 نوشته شده است و (فرض کنید) که برای انجام ماکروی2 حتما لازم است 10 بار شیت1 انتخاب شود و هر ستون تک تک کپی شود

حال مشکل اینجاست که در حین اجرای ماکروی2 هر بار که شیت1 انتخاب میشود سوال فول اسکرین شدن پرسیده میشود که مورد هدف ما نیست و در واقع میخواهم در حین اجرای ماکروی2 با انتخاب شیت1 به ماکروی1 پاس داده نشود و سوال فول اسکرین پرسیده نشود

آیا الان سوال واضح است؟

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

نوشته اصلی توسط hs208
          اگر بخوام واضح تر بگم باید اینجوری بگم:
          فرض کنید ماکروی1 ماکرویی است که برای شیت1 نوشته شده و event آن اکتیو شدن شیت1 است و کار آن این است که از کاربر یک سوال میپرسد که آیا صفحه فول اسکرین بشود یا نه؟

و ماکروی2 ماکرویی است که برای کپی کردن 10 ستون از شیت1 به شیت2 نوشته شده است و (فرض کنید) که برای انجام ماکروی2 حتما لازم است 10 بار شیت1 انتخاب شود و هر ستون تک تک کپی شود

حال مشکل اینجاست که در حین اجرای ماکروی2 هر بار که شیت1 انتخاب میشود سوال فول اسکرین شدن پرسیده میشود که مورد هدف ما نیست و در واقع میخواهم در حین اجرای ماکروی2 با انتخاب شیت1 به ماکروی1 پاس داده نشود و سوال فول اسکرین پرسیده نشود

آیا الان سوال واضح است؟
          نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه ولی با توضیحاتی که دادین اگر در ابتدا و انتهای ماکرو2 دو سطر زیر اضافه کنید مشکل شما برطرف میشود.
          کد PHP:
          Sub macro2()

Application.EnableEvents False

.
              .
              .
              .
              .

Application.EnableEvents True
          End Sub 

کامنت

• hs208