عدم عملکرد بارکدخوان برای بارکدهای ساخته شده در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

[حل شده] عدم عملکرد بارکدخوان برای بارکدهای ساخته شده در اکسل

با سلام
    به جهت برخی موارد جهت تولید بارکد از اکسل استفاده کردم و از طریق فونت ( فونتهای مختلف ) بارکد تولید شده است.
    ولی باردکدخوان بر روی بارکد تولید شده عمل نمی کن یعنی هیچ خروجی را نشان نمی دهد.
    حتی از ماژول نیز استفاده کردم ولی همچنان خروجی مشاهده نمی شود.
    ممنون از توجه دوستان.
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط علی فاطمی
    با سلام
    به جهت برخی موارد جهت تولید بارکد از اکسل استفاده کردم و از طریق فونت ( فونتهای مختلف ) بارکد تولید شده است.
    ولی باردکدخوان بر روی بارکد تولید شده عمل نمی کن یعنی هیچ خروجی را نشان نمی دهد.
    حتی از ماژول نیز استفاده کردم ولی همچنان خروجی مشاهده نمی شود.
    ممنون از توجه دوستان.
    از سالم بودن بارکد خوان اطمینان داری علی جان؟
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• mr.mahlouji

• 2010/04/12
      • 105

سلام دوست عزیز
      من الان از فایلی که در آن فونتی بنام free 3 exact 9 است دارم استفاده میکنم و بارکد خوان براحتی داره بارکد میله ای که تولید شده میخونه.
      اگه امکان داره فایلتون رو آپلود کنید تا بنده و دوستان ببینند تا مشکلش حل شود.
      ناگفته نماند که اگر میخواهید بارکد خوان بارکد شما را بخواند ، کد یا شماره مورد نظر را بین دو (*) بزارید.
      موفق باشید
      [b]كسيكه با [color=#FF0000]زشتي[/color] پيروز شود ، شكست خورده است .[/b]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
        • 523
        • 51.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
        از سالم بودن بارکد خوان اطمینان داری علی جان؟
        سلام مهدی عزیز .
        از اسکنر گوشی استفاده می کنم.
        [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
          • 523
          • 51.00

نوشته اصلی توسط mr.mahlouji
          سلام دوست عزیز
          من الان از فایلی که در آن فونتی بنام free 3 exact 9 است دارم استفاده میکنم و بارکد خوان براحتی داره بارکد میله ای که تولید شده میخونه.
          اگه امکان داره فایلتون رو آپلود کنید تا بنده و دوستان ببینند تا مشکلش حل شود.
          ناگفته نماند که اگر میخواهید بارکد خوان بارکد شما را بخواند ، کد یا شماره مورد نظر را بین دو (*) بزارید.
          موفق باشید
          با سلام و تشکر از توجه شما .
          با قرار دادن ستاره ها مشکل حل شد بسیار سپاس .
          من از اسکنر گوشی استفاده کردم و جواب گرفتم ولی گوشی یکی از همکاران که اسکنر هم داره جواب نداد .
          حالا باید با دستگاه های بارکد خوان امتحان کنم.
          فلسفه ستاره ها دقیقا چیه؟ چون قبل از اینکه ستاره ها رو قرار بدم ، وقتی اتفاقی اسکن خروجی میداد ( که البته اشتباه هم بود) فرمت بارکد رو چیزای مختلف میداد ولی بعد از قرار دادن ستاره فرمت بارکد به code_39 تغییر می کرد.

[/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1522
            • 71.67

آقا به من هم ياد بدهيد! يعني در يک سلول که فونت آن از نوع فونت هاي بارکدي هست يک عدد مينويسيم و در نتيجه به شکل بارکد در مي آيد؟
            يا مثلا" همين خانه که گفتم را مساوي يک خانه داراي عدد قرار مي دهيم و در نتيجه عدد مندرج در آن خانه در اين يکي سل به صورت بارکد نشان داده مي شود؟
            خوب ستاره ها را بايد دقيقا" کجا گذاشت؟
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
              • 523
              • 51.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
              آقا به من هم ياد بدهيد! يعني در يک سلول که فونت آن از نوع فونت هاي بارکدي هست يک عدد مينويسيم و در نتيجه به شکل بارکد در مي آيد؟
              يا مثلا" همين خانه که گفتم را مساوي يک خانه داراي عدد قرار مي دهيم و در نتيجه عدد مندرج در آن خانه در اين يکي سل به صورت بارکد نشان داده مي شود؟
              خوب ستاره ها را بايد دقيقا" کجا گذاشت؟
              آقای پارسای عزیز سلام
              فرض کنید شما می خواهید بارکد عدد123 داشته باشید کافی در سل مثلا a1 تایپ کنید *123* بعد فونت اون سل رو به free 3 of 9 تغییر بدین البته این فونت رو باید دانلود کنبد .متاسفانه الان با گوشی تو انجمن هستم و فونتشو ندارم .

[/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

نوشته اصلی توسط علی فاطمی
                آقای پارسای عزیز سلام
                فرض کنید شما می خواهید بارکد عدد123 داشته باشید کافی در سل مثلا a1 تایپ کنید *123* بعد فونت اون سل رو به free 3 of 9 تغییر بدین البته این فونت رو باید دانلود کنبد .متاسفانه الان با گوشی تو انجمن هستم و فونتشو ندارم .
                سلام آقاي فاطمي، فونتش را خودم از اينترنت دانلود کردم، متشکرم از توضيحتان.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                  • 2065
                  • 72.00

سلام،
                  بی مناسبت نیست نرم افزار QuickMark ( بارکد خوان و اسکن بارکد در کامپیوتر ) را به دوستان معرفی کنم.

این نرم افزار بارکدها را اسکن نموده و حتی قادر است بارکدهای اختصاصی نیز ایجاد کند.

کارکردن با اون راحت و خیلی هم جذابه.

امیدوارم از اون لذت ببرید.

کسانی که نرم افزار را دانلود و نصب کردند می تونند بارکد زیر را اسکن نمایند.
                  موفق باشید.

Click image for larger version

Name:	بارکد.jpg
Views:	1
Size:	16.4 کیلو بایت
ID:	125796

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/CENTER]
                  [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                  [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]

کامنت

• generalsamad
                    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
                    • 1496

جالب بود
                    !سال نو مبارک
                    انجمن اکسل ایرانیان
                    [CENTER]