مشکل در گرفتن گزارش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kaveh_karimi

• 2015/02/26
    • 8

مشکل در گرفتن گزارش

سلام دوستان عزیز
    من یه برنامه طراحی کردم که اطلاعات دانش آموز از قبیل نام نام خانوادگی پایه تحصیلی و مبلغ شهریه رو ثبت میکنه. تو فرم بعدی ما میتونیم اطلاعات پرداختی دانش آموز رو از قبیل نام ناخانوادگی مبلغ پرداختی و شماره فیش رو ثبت کنیم تا اینجا مشکلی نیست
    حالا یه فرم نیاز دارم که گزارش بگیره هر دانش آموز تا الان چقد شهریه پرداخت کرده(برای سادگی کار فرض کنیم هردانش آموز شهریه خودش رو تو 3 قسط پرداخت میکنه). دوستان کسی میتونه کمک کنه خیلی نیازش دارم.
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    بينيد اصول کار و نکته و راه حل اينجا است که: شما بايد به صورتي يک کد يکتا براي هر يک از کدهاي شيت دو درست کنيد
    من به ابتداي شيت يک ستون اضافه کرده ام و با فرمول يک کد يکتا درست کرده ام، البته اين کد فقط زماني درست است که همه کدهاي شما دو رقمي باشد (يا اينکه همه سه رقمي يا .... خلاصه تعداد ارقامشان يکي باشد وگرنه ممکن است در هم تداخل کنند) نمونه هاي جامع تري از کد يکتا در سايت وجود دارد.
    بعد کد مربوط به تکست باکس: "کد دانش آموز را وارد کنيد" در فرم 6 را هم برمبناي همين کد يکتا فرمول نويسي کنيد. خواهيد ديد که به محض ورود کد در تکست باکس ياد شده نتيجه در خانه هاي زيرين ديده خواهد شد.
    فايل ضميمه را نگاه کنيد: (ببخشيد نصف شب است و من فقط يک چيزي همين طوري نوشتم که از رويش الگو بگيريد، اشکال زياد دارد و جامع نيست فقط منظور اين است که کد يکتا راه حل است):
    فایل های پیوست شده
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
      • 699

با سلام

ضمن تشکر از دوست خوبم جناب آقای پارسا که برای این کد زحمت کشیدن ( چون انتقال اطلاعات به Textbox مشکل تر از انتقال اطلاعات به لیست باکس است )

هر چند خواست در خواست کننده بایدمد نظر باشد ولی بنظر بنده طراحی فرم ایشان مشکل دارد.

البته این فقط یک نظر است و شاید طراح آن دلیل خاصی برای طراحی فرم بدین شکل داشته باشد.

ولی معمولا برای فرا خانی اطلاعات از شیت استفاده از لیبیل و یا تکست باکس توصیه نمی شود ، یکی از مهمترین دلیل ها تعداد زیاد اطلاعات است
      بیایید فرض کنیم که به هر شکلی شخصی 5 و یا 6 قسطی پرداخت داشته باشد آنوقت فقط سه قسط آن قابل مشاهده است .( هر چند طراح سوال سه قسط را مد نظر گرفته است ) ولی معمولا گزارشات در عین مطابقت با گزارش در خواستی نباید بسته و محدود عمل کنند

از این جهت پیشنهادبنده فایل ضمیمه است.

و استفاده از لیست باکس است .

پیشاپیش سال نو را به همه مدیران ، کاربران و ....مخصوصا دوستان پاسخگو تبریک گفته و سلامتی و شادکامی را برایشان آرزومندم

راستی اسم فایل هم خیلی قشنگ شده

با تشکر زنده یاد میر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• kaveh_karimi

• 2015/02/26
        • 8

ممنون از دو بزرگوار اگه سوالی بود مزاحم میشم. لطف کردید

کامنت

چند لحظه..