شماره انداز پرینتر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

شماره انداز پرینتر

باسلام
    آیا این امکان وجود داره که هنگام پرینت گرفتن از یک شیت دستور 10 چاپ به پرینتر داده بشه بعد موقع خروج مثلا یک شماره که متغیر هست در 10 صفحه مثلا 1 تا 10 تغییر کنه.
    یعنی بجای اینکه شما 10 شیت از داشته باشید ، یک شیت داشته باشید ولی بتونید با دستور vb درهر بار پرینت شماره صفحه تغییر کنه ( منظور از شماره صفحه page number نیست یک متغیر در جدول و محتویات شیت می باشد)
    به دو علت این کار رو می خوام انجام بدم اول جلوگیری از حجم اضافی فایل و دوم متغیر بودن تعداد شماره ها.
    امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط علی فاطمی
    باسلام
    آیا این امکان وجود داره که هنگام پرینت گرفتن از یک شیت دستور 10 چاپ به پرینتر داده بشه بعد موقع خروج مثلا یک شماره که متغیر هست در 10 صفحه مثلا 1 تا 10 تغییر کنه.
    یعنی بجای اینکه شما 10 شیت از داشته باشید ، یک شیت داشته باشید ولی بتونید با دستور vb درهر بار پرینت شماره صفحه تغییر کنه ( منظور از شماره صفحه page number نیست یک متغیر در جدول و محتویات شیت می باشد)
    به دو علت این کار رو می خوام انجام بدم اول جلوگیری از حجم اضافی فایل و دوم متغیر بودن تعداد شماره ها.
    امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.
    دستور پرینت رو تو لوپ ده تایی قرار بده اما قبل از دستور پرینت آیتم مورد نظرت رو تغییر بده مثلا با یک کانتر
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
      دستور پرینت رو تو لوپ ده تایی قرار بده اما قبل از دستور پرینت آیتم مورد نظرت رو تغییر بده مثلا با یک کانتر
      مهدی جان ممنون از توجه شما.
      اگر فایل پیوست رو ملاحظه کنین تو جدول تهیه شد تعدادی از سل ها با رنگ زرد مشخص شدن . اگر بخواهیم این جدول رو به تعداد مثلا 10 با پرینت کنیم و شماره ها که الان مشخص شده اند تا عدد 8 می باشد پرینت دهم باید عدد 80 رو نشون بده .
      یعنی صفحه دوم از عدد 9 شروع میشه و صفحهات بعدی همینطور تا صفحه دهم که با 73 شروه و با 80 تموم میشه.
      همونطور که گفتم با 10 جدول و قرار دادن چندتا متغیر میشه درستش کرد ولی اگر اتفاقی بخواهی 12 تا پرینت بگیری دوباره باید دو تا جدول دیگه درست کنی.
      من راهنمایی شما رو نتونستم پیاده کنم. ممنون میشه فایل رو ببینین و بگین اصلا امکان پذیر هست یا خیر.
      فایل های پیوست شده
      [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

اگر فایل پیوست رو ملاحظه کنین تو جدول تهیه شد تعدادی از سل ها با رنگ زرد مشخص شدن . اگر بخواهیم این جدول رو به تعداد مثلا 10 با پرینت کنیم و شماره ها که الان مشخص شده اند تا عدد 8 می باشد پرینت دهم باید عدد 80 رو نشون بده .
        یعنی صفحه دوم از عدد 9 شروع میشه و صفحهات بعدی همینطور تا صفحه دهم که با 73 شروه و با 80 تموم میشه.
        همونطور که گفتم با 10 جدول و قرار دادن چندتا متغیر میشه درستش کرد ولی اگر اتفاقی بخواهی 12 تا پرینت بگیری دوباره باید دو تا جدول دیگه درست کنی.
        من راهنمایی شما رو نتونستم پیاده کنم. ممنون میشه فایل رو ببینین و بگین اصلا امکان پذیر هست یا خیر.
        اگه منظورت رو درست فهمیده باشم الگوریتمی به صورت زیر مسئلت رو حل میکنه دیگه کد نویسیش زحمت خودت
        کد PHP:
        A7=1
        For i=1 to 10
        D7
        =A7+i
        A14
        =D7+i
        D14
        =A14+i
        A21
        =D14+i
        D21
        =A21+i
        A28
        =D21+i
        D28
        =A28+i
        PRINT
        A7=D28
        NEXT i 
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

با درود
          جناب فاطمی عزیز اگه منظورتونو درست فهمیده باشم پیشنهاد من به اینصورته که شما فقط 2تا لیبل (شماره 1 و 2) داشته باشین و به تعداد مورد نظر کاربر تولید سپس چاپ و در نهایت به جز 2 لیبل بقیه حذف بشن.
          فایل نمونه رو واستون پیوست کردم، امیدوارم به این صورت مشکلتون حل بشه.
          فایل های پیوست شده

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
            • 699

با سلام

ضمن تبریک سال نو به همه دوستان ،اول باید از دوست خوبم جناب آقای مهدی عزیز تشکر کنم که از کدها ی ایشان کمک گرفتم و گفتم حقی پایمال نشود.

هر چند تغییراتی در آن دادم ولی پایه اصلی کد ایشان است .

دوست عزیز جناب آقای فاطمی لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

خلاصه : تغییر عدد سلولهای دلخواه بعد از هر پرینت.

با تشکر میر
            فایل های پیوست شده

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
              • 523
              • 51.00

آقای وطن پرست عزیز و همچنین آقای ابوتراب و آقای مجید ، ممنون از توجه شما ،
              آخر سال هزار تا مشکل یه طرف حالا انبارگردانی هم روی اونا ، دیگه فرصت فکر کردن هم نمیزارن .
              عید نوروز و سال جدید رو پیشاپیش تبریک میگم امیدوارم تعطیلات خوش بگذره.

[/CENTER]

کامنت

چند لحظه..