گذاشتن شرط برای حذف ستون های خالی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehdi456

• 2015/03/13
    • 6

گذاشتن شرط برای حذف ستون های خالی

سلام ....اول بگم که من کار با اکسل رو تازه یاد گرفتم....

من اومدم یه تقویم ساختم که شامل 31 روز میباشد ... این تقویم شمسی هست و در صورتی که در ماه کبیسه یا 30 روزه باشیم سیتون های 31 یا 29 مقدارش رو خالی مینویسه حال میخوام بدونم چطور میشه یه شرط برای ستون های 30 و 31 گذاشت که اگر عدد نداشت(خالی بود) خودکار حذف بشن....امیدوارم منظورم درست رسونده باشم...من تازه واردم ممنون میشم واضح راهنمایی کنید...با تشکر
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

دوست عزیز ضمن خیر مقدم باید به استحضارتون برسونم اگه فایل ضمیمه ای ارائه بدید خیلی سریع تر میشه به جواب رسید

با تشکر
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• mehdi456

• 2015/03/13
      • 6

فایل پیوست شد
      فایل های پیوست شده
      Last edited by mehdi456; 2015/03/19, 12:14.

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

اگر منظورتون اینه که با توابع ، ستون را حذف بکنید من اطلاعی ندارم که میشه یا نه تا حالا ندیدم

ولی می تونید با کد نویسی ساده این کارر ا انجام بدید مثل کد زیر :

کد PHP:
        If Sheet1.Range("h5") = Empty Then
            Columns
        ("E:E").Select
            Selection
        .Delete Shift:=xlToLeft
        End 
        If 
        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• mehdi456

• 2015/03/13
          • 6

ممنون به خاطر راهنماییتون...فقط من تازه وارد هستم این کد رو باید در کد شیت مورد نظر باید قرار داد ؟ میخوام اگه میشه هنگامی که شیت باز میشه این عمل خودکار روش انجام بشه ... میشه آیا ؟....راستی یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم اگر مقدور هست لطف کنید راهنمایی کنید:

من یه شیت دیگه دارم به نام"لیست ناهار پرسنل" که در این شیت نام نام خانوادگی پرسنل هر قسمت جداگانه به یک شیت که به عنوان دیتابیس در نظر گرفته شده لینک داده شده(همین شیت حضور غیاب هم به شیت دیتابیس لینک داده شده) حالا میخوام در شیت ناهار پرسنل با توجه به شیت حضور غیاب در صورتی که هر فرد : اگر بومی بود در تاریخ روز بعد اگر چیزی نوشته نشده باشه(یعنی حضور داره) ناهار یک رد بشه و اگر غیر بومی بود علاوه بر روز بعد روز بعدش هم چک بشه(یعنی دو روز آینده) حال برای تمام پرسنل این کار میخواهم انجام بشه....به نظر شما در این شیت "لیست ناهار " از کد نویسی تابعی vb کمک بگیرم بهتره یا برای هر نفر جداگانه با استفاده از اکسل کد نویسی کنم؟ آخه من با اکسل تونستم به شیت حضور و غیاب دسترسی پیدا و به آرایه مورد نظر برسم و چک کنم ولی توسط vb بلد نیستم میخواستم ببینم شما میتونید به من کمک کنید ؟ فقط تابع مورد نظر رو میخوام (اگه میشه ایمیلتون رو بدید واستون پروژه رو ایمیل کنم) در صورتی که هزینه هم داشته باشه مشکلی نیست....با تشکر....

*با استفاده از توابع : j_today و index میتوان تاریخ شمسی رو پیدا کرد و به آرایه مورد نظر در شیت مورد نظر دسترسی پیدا کرد...ولی من میخوام توسط کدنویسی vb انجام بشه که هزینه کد نویسی کاهش پیدا کنه....

کامنت

چند لحظه..