کمک در طراحی فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ame0096

• 2015/04/22
    • 17

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
    دوست عزیز;
    لطفا یکبار سوالتان را در پست مربوطه قرار دهید و از باز طرح نمودن سوال در سایر پست ها و تایپیک ها جدا خودداری نمایید...
    چشم واقعا معذرت میخواهم، اگه امکانش هست در این مورد به من کمک کنید

کامنت

• Javid Mokhtari
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
      • 1212
      • 73.00

نوشته اصلی توسط ame0096
      چشم واقعا معذرت میخواهم، اگه امکانش هست در این مورد به من کمک کنید
      ببینید دوست عزیز;
      در این مورد بارها صحبت شده که بحث طراحی یک طرف و بحث پرسش طرف دیگر.اگر نظر به طراحی یک فرم هستش که مربوط به بخش "سفارش پروژه" ولی اگر در روند طراحی فرم به مشکل خاصی برخورده اید ما در خدمتیم.واقعیتش طراحی فرم کمی وقت گیر هستش و دوستان به شخصه خودم زیاد وقت نمی کنیم همچنین طراحی آماده برای کاربر از خط مشی این تالار نیز دور می باشد.
      شما استارت کار رو بزنید ما هم کمکتان می کنیم.لااقل فرم خامش رو خودتون در محیط vba طراحی کنید تا دلمان خوش باشد که شما هم یک گامی برداشته اید.
      در ضمن حدالامکان قسمت های غیر ضروری فایل رو پاک کنید تا از بار حجمی آن کاسته شود.
      با تشکر
      [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
      بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
      [/FONT][/SIZE]
      [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
      [/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]
      [/FONT]

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
        • 17

ببینید دوست عزیز;
        در این مورد بارها صحبت شده که بحث طراحی یک طرف و بحث پرسش طرف دیگر.اگر نظر به طراحی یک فرم هستش که مربوط به بخش "سفارش پروژه" ولی اگر در روند طراحی فرم به مشکل خاصی برخورده اید ما در خدمتیم.واقعیتش طراحی فرم کمی وقت گیر هستش و دوستان به شخصه خودم زیاد وقت نمی کنیم همچنین طراحی آماده برای کاربر از خط مشی این تالار نیز دور می باشد.
        شما استارت کار رو بزنید ما هم کمکتان می کنیم.لااقل فرم خامش رو خودتون در محیط vba طراحی کنید تا دلمان خوش باشد که شما هم یک گامی برداشته اید.
        در ضمن حدالامکان قسمت های غیر ضروری فایل رو پاک کنید تا از بار حجمی آن کاسته شود.
        با تشکر

سلام امرتون انجام شد فرم را طراحی کردم،اگر زحمتی نیست در دستور نویسی های آن کمکم کنید.
        یه سوال دیگه وقتی این فرم را درست کردم هم موقع ورود و هم موقع ذخیره کردن یک پیغام هایی می دهد نمی دانم دلیلش چیست؟
        http://s6.picofile.com/file/8185087350/Sabto_Zabt_4.xlsm.html

کامنت

• generalsamad
          مدير تالار توابع

• 2014/06/22
          • 1496

با سلام
          احتمالا بخاطر ماکرو بوده
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
            • 17

نوشته اصلی توسط generalsamad
            با سلام
            احتمالا بخاطر ماکرو بوده
            با سلام،بله ولی چطوری برطرف میشه؟

کامنت

• Javid Mokhtari
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
              • 1212
              • 73.00

دوست عزیز به دو روش نوشتم و برای بقیه باکس ها خودتون همت کنید
              فایل های پیوست شده
              [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
              [/FONT][/SIZE]
              [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
              [/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]
              [/FONT]

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
                • 17

می بخشید کلید ثبت دو تا شده در چه مواردی استفاده میشود؟

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
                  • 17

راستی از چک باکس چگونه استفاده کنم .
                  فایل زیر را نگاه کنید ببینید ایرادم کجاست.
                  Sabto Zabt 4.xlsm

کامنت

• Javid Mokhtari
                    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                    • 1212
                    • 73.00

نوشته اصلی توسط ame0096
                    راستی از چک باکس چگونه استفاده کنم .
                    فایل زیر را نگاه کنید ببینید ایرادم کجاست.
                    [ATTACH]6725[/ATTACH]
                    - دوست عزیز هردو کلید ؛ثبت؛ یک کار را انجام می دهند فقط نوع کد نویسیش فرق داره که روش دوم (ثبت 2) بهتره.
                    - منظورتون اینه که وقتی چک باکس تیک میخوره زیر مجموعه هاش فعال بشن...؟
                    - ایراد کجاشو ببینم...؟

شرکت در دوره:
                    [/FONT][/SIZE]
                    [/B][/FONT][/SIZE]
                    [/CENTER]
                    [/INDENT]
                    [/FONT]

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
                      • 17

- دوست عزیز هردو کلید ؛ثبت؛ یک کار را انجام می دهند فقط نوع کد نویسیش فرق داره که روش دوم (ثبت 2) بهتره.
                      - منظورتون اینه که وقتی چک باکس تیک میخوره زیر مجموعه هاش فعال بشن...؟
                      - ایراد کجاشو ببینم...؟

داخل فرم غیر از نام پرسنل که شما نوشتید منم در خانه های بعدی همان کار را کردم ولی با زدن کد چیزی در خانه سیاه رنگ نمینویسد غیر از این اگر بخواهم از روی خانه های سیاه رنگ فرم بگذرد و در آن ها توقف نکند چه کار باید بکنم، در مورد چک باکس هم همان موردی که شما عرض فرمودید مورد نظر من است.
                      به خاطر این کمک ها و راهنمایی هایی که تا الآن کردید هم خیلی خیلی ممنونتان هستم.

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                        • 2034
                        • 85.00

دوست عزیز
                        این جزوه به تازگی تهیه شده و یکی از پرکاربردترین مباحث برنامه نویسی هست
                        بسته آموزشی userform

پیشنهاد میشه مطالعه کنید، چون ریز به ریز سوالات رو اینجا بپرسید دیرتر به جواب میرسید.
                        البته قطعا با صرف زمان و جستجو در سایت نمونه های زیادی پیدا می کنید.

همه اینها به حل مساله شما ختم میشه.
                        اما اگر زمان براتون مهمهف بهتره از کوتاهترین راه استفاده کنید.

موفق باشید
                        [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
                        [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
                        :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
                        [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
                        [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
                          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                          • 1212
                          • 73.00

نوشته اصلی توسط ame0096
                          داخل فرم غیر از نام پرسنل که شما نوشتید منم در خانه های بعدی همان کار را کردم ولی با زدن کد چیزی در خانه سیاه رنگ نمینویسد غیر از این اگر بخواهم از روی خانه های سیاه رنگ فرم بگذرد و در آن ها توقف نکند چه کار باید بکنم، در مورد چک باکس هم همان موردی که شما عرض فرمودید مورد نظر من است.
                          به خاطر این کمک ها و راهنمایی هایی که تا الآن کردید هم خیلی خیلی ممنونتان هستم.
                          منکه مشکلی ندیدم.
                          برای پرش از خانه های حاکستری کافیه TextBox رو انتخاب و از قسمت Properties گزینه tabstop رو برابر False قرار بدین.
                          چک باکس "تولید" رو درست کردم "خرید خدمت" هم با شما
                          فایل های پیوست شده

شرکت در دوره:
                          [/FONT][/SIZE]
                          [/B][/FONT][/SIZE]
                          [/CENTER]
                          [/INDENT]
                          [/FONT]

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
                            • 17

منکه مشکلی ندیدم.
                            برای پرش از خانه های حاکستری کافیه TextBox رو انتخاب و از قسمت Properties گزینه tabstop رو برابر False قرار بدین.
                            چک باکس "تولید" رو درست کردم "خرید خدمت" هم با شما
                            با سلام و عرض تشکر و پوزش شماره تب برای رد کردن هر عضو را از کجا عوض کنم؟

کامنت

• Javid Mokhtari
                              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                              • 1212
                              • 73.00

نوشته اصلی توسط ame0096
                              با سلام و عرض تشکر و پوزش شماره تب برای رد کردن هر عضو را از کجا عوض کنم؟
                              برای تنظیمات مربوط به یک شی(مثلا: userform- Textbox - combobox - ...) باید در کادر Properties واقع در قسمت سمت چپ-پایین محیط VBA این کار رو انجام بدین
                              شماره بندی تب مربوط به شماره Tabindex هستش که ابتدا باید شی موردنظر را انتخاب کرده باشین.که روش ساده تر اینه که ابتدا userform را انتخاب و روی آن کلیک راست کرده سپس گزینه Taborder را انتخاب کنید.در کادر نمایش داده شده می توانید با دکمه های Move Up --- Move Down ایندکس شی هارو تنظیم کنید
                              اما پرش از شی مربوط به گزینه Tabstop می باشد که باید برابر False قرار بگیره.

شرکت در دوره:
                              [/FONT][/SIZE]
                              [/B][/FONT][/SIZE]
                              [/CENTER]
                              [/INDENT]
                              [/FONT]

کامنت

• ame0096

• 2015/04/22
                                • 17

برای تنظیمات مربوط به یک شی(مثلا: userform- Textbox - combobox - ...) باید در کادر Properties واقع در قسمت سمت چپ-پایین محیط VBA این کار رو انجام بدین
                                شماره بندی تب مربوط به شماره Tabindex هستش که ابتدا باید شی موردنظر را انتخاب کرده باشین.که روش ساده تر اینه که ابتدا userform را انتخاب و روی آن کلیک راست کرده سپس گزینه Taborder را انتخاب کنید.در کادر نمایش داده شده می توانید با دکمه های Move Up --- Move Down ایندکس شی هارو تنظیم کنید
                                اما پرش از شی مربوط به گزینه Tabstop می باشد که باید برابر False قرار بگیره.

سلام با عرض شرمندگی برای اعمال قالب بندی اتوماتیک جدول با اضافه شدن هر سطر با استفاده از userform چه کار باید کرد

کامنت

چند لحظه..