من فونت نستعليق دارم ولي اگر بخواهي حرفه اي باهاش بنويسي فکر کنم بايد نرم افزارش را نصب کني، با فونت خاليش فقط چيزهاي ساده مي شود نوشت:
اين هم لينک فونت: لينک
دو تا کد کاراکتر شبيه اين ي هم مي دانم (البته در اکسل) که فکر نکنم به درد بخورد، (به حروف ديگر نمي چسبد)
يکي با تابع CHAR داخلي اکسل: (255)CHAR=
و يکي با توابع VBA است: (1106-)CHRW=
نرمافزار میرعماد نسخه 1.3 MirEmad v1.3 محصول جدید نرمافزاری مـریم میباشد که توانایی درج نستعلیق، شکسته، تحریری و ثلث در WordPad ،Notepad ،Word و تمامی
سلام،
همانطور که محمدرضای عزیز گفتند؛ " این مدل نوشتن با نرم افزار میر عماد میسره " و میتونی فایل اون رو از اینجا دانلود کنی.
البته قبلاً روش نوشتن ی به صورت کشیده در فونت نستعلیق رو بلد بودم اما یا من فراموش کردم یا در ورژن جدید موجود نیست!
حدس من درست بود و در ورژن قدیمی این مشکل وجود نداره!
این فونت را دانلود و نصب کنید ( درصورت نصب فونت نستعلیق در سیستم شما، این فونت را جایگزین کنید )، پس از نوشتن " زبان " کلیدهای Shift و j را فشار دهید و سپس حرف " ی " را بنویسید.
حرف " ی " در "هم زبانی" بصورت کشیده نوشته می شود.
نرمافزار میرعماد نسخه 1.3 MirEmad v1.3 محصول جدید نرمافزاری مـریم میباشد که توانایی درج نستعلیق، شکسته، تحریری و ثلث در WordPad ،Notepad ،Word و تمامی
یا نرم افزار کلک
نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
سلام،
همانطور که محمدرضای عزیز گفتند؛ " این مدل نوشتن با نرم افزار میر عماد میسره " و میتونی فایل اون رو از اینجا دانلود کنی.
البته قبلاً روش نوشتن ی به صورت کشیده در فونت نستعلیق رو بلد بودم اما یا من فراموش کردم یا در ورژن جدید موجود نیست!
میرعماد رو نصب کردم اما برام کار نکرد فونت ها نصب شد در ظاهر نوشته میشد ولی چیزی دیده نمی شد فکر میکنم فقط برای 2007 به پایین کار میکنه من از 2013 استفاده میکنم
حدس من درست بود و در ورژن قدیمی این مشکل وجود نداره!
این فونت را دانلود و نصب کنید ( درصورت نصب فونت نستعلیق در سیستم شما، این فونت را جایگزین کنید )، پس از نوشتن " زبان " کلیدهای Shift و j را فشار دهید و سپس حرف " ی " را بنویسید.
حرف " ی " در "هم زبانی" بصورت کشیده نوشته می شود.
میرعماد رو نصب کردم اما برام کار نکرد فونت ها نصب شد در ظاهر نوشته میشد ولی چیزی دیده نمی شد فکر میکنم فقط برای 2007 به پایین کار میکنه من از 2013 استفاده میکنم
میر عماد در ورد کار نمیکنه چون نوشته میشه ولی دیده نمیشه.
برای استفاده از میرعماد لازم است از WordPad کمک بگیرید.
برای ورد همان فونتی که گذاشتم کار میکنه و می تونی با استفاده از شیپ در ورد یا اکسل ترکیبات رو به دلخواه تغییر بدی مانند عکس زیر:
کامنت