یک فرمول برای چند صد ردیف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • erfan.astinhost
    • 2015/04/08
    • 1

یک فرمول برای چند صد ردیف

سلام من یه مبتدی اکسل هستم ، خب می خواستم بگم مشکلم اینجاس که من سه تا ستون A , B , C دارم ، A , B داده ها هستن و کاری بهش نداریم ، C باید بشه میانگین A , b حالا مشکل اینجاس که تعداد ردیف های A , B زیادن و من نمی تونم برای هر سلول C فرمول بنویسم ، خواستم بپرسم نمیشه کاری کرد که میانگیم هارو خودش بگیره؟؟
    Last edited by erfan.astinhost; 2015/04/08, 01:51.
  • mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
    • 480
    • 80.00

سلام
    خوب شما باید از فرمول زیر استفاده کنید.
    کد PHP:
    =average(a:b

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      يعني خانه c هر رديف ميانگين خانه a و b همان رديف است؟ و سطر به سطر ميانگين مي خواهيد؟
      در اين صورت مي توانيد فرضا" در خانه c1 اين فرمول را بنويسيد: (average(a1;b1= حال اگر خانه c1 را در حالت انتخاب قرار دهيد يک نقطه پر رنگ در گوشه پاييني خانه c1 مشاهده خواهيد کرد، آن نقطه را با موس گرفته و به سمت پايين درگ کنيد (بکشيد). در اين صورت فرمول خانه c1 خيلي راحت در خانه هاي پايينتر کپي خواهد شد.
      البته اگر ميانگين سطر به سطر را نياز نداريد و فقط ميانگين کلي همه را يکجا مي خواهيد طبعا" از فرمولي که دوستمان MOHAMMAD2060 در بالا اشاره کرده اند مي توانيد استفاده کنيد.
      موفق باشيد
      Last edited by Ali Parsaei; 2015/04/09, 00:52.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
        • 480
        • 80.00

با سلام و تشکر و کسب اجازه از دوست و مدیر عزیز جناب پارسا
        اگه منظور سوال دوستمون میانگین سط به سطر اعداد باشه و هر دفعه به اعداد ستونهای A , B اعداد جدید اضافه میشود...
        برای اینکه بخواهیم با یه فرمول توی ستون c میانگین هر سطر رو بدست بیاریم و لازم نباشه هر سری فرمول رو به سمت سطرهای پایین کپی کنیم. باید از فرمول آرایه ای به صورت زیر در ستون c استفاده کنیم. (بعد از نوشتن فرمول همزمان کلیدهای ctrl و shift و enter رو بفشارید.)
        کد PHP:
        =iferror(average(indirect("A"&row()),indirect("B"&row())),""
        Last edited by mohammad_ashooryan; 2015/04/09, 02:15.

کامنت

چند لحظه..