عوض کردن زبان پیش فرض به فارسی در اکسل با ماکرو
Collapse
X
-
-
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
منظور من هم همینه . یعنی زبان پیش فرض رو تشخیص بده و فقط فرقش با فرموده شما اینه که لازم نباشه که به کاربر هشدار بده و به صورت اوتوماتیک زبان پیش فرض رو به فارسی عوض کنه ( آحه من یک فرمی طراحی کردم که اگر زبان پیش فرض انگلیسی باشه تمام تنظیمات به هم میخوره و لازمه که هنگام باز شدن فایل در وهله اول زبان به فارسی عوض بشه)کامنت
-
منظور من هم همینه . یعنی زبان پیش فرض رو تشخیص بده و فقط فرقش با فرموده شما اینه که لازم نباشه که به کاربر هشدار بده و به صورت اوتوماتیک زبان پیش فرض رو به فارسی عوض کنه ( آحه من یک فرمی طراحی کردم که اگر زبان پیش فرض انگلیسی باشه تمام تنظیمات به هم میخوره و لازمه که هنگام باز شدن فایل در وهله اول زبان به فارسی عوض بشه)
بنده نیز در طراحی فرمها از فونتها و تنظیمات فارسی استفاده میکنم و با کدی که در شروع برنامه قرار میدم زبان کیبورد رو از en به fa تغییر میدم و با همین کار همه چیز به خوبی کار میکنه و مشکلی در به هم ریختن طراحی و تنظیمات فرمم به وجود نمی آید.
دوست عزیز اگر امکان داره نمونه فایلتونو بذارین شاید دوستان راهکار یا ترفندی واسه رفع مشکل شما ارائه بدن.کامنت
-
با درود
بنده نیز در طراحی فرمها از فونتها و تنظیمات فارسی استفاده میکنم و با کدی که در شروع برنامه قرار میدم زبان کیبورد رو از en به fa تغییر میدم و با همین کار همه چیز به خوبی کار میکنه و مشکلی در به هم ریختن طراحی و تنظیمات فرمم به وجود نمی آید.
دوست عزیز اگر امکان داره نمونه فایلتونو بذارین شاید دوستان راهکار یا ترفندی واسه رفع مشکل شما ارائه بدن.کامنت
-
چون فایل من پر از اطلاعات محرمانه شرکتی هست نمیتونم اینجا آپولودش کنم. من با زبان کیبورد کاری ندارم حتی این کد را هم که شما میفرمایید در شروع برنامه زبان کیبورد رو از en به fa تغییر میدم . من مشکلم با زبان پیش فرض اکسل است که که میخواهم به فارسی عوض بشه. سوالم خیلی واضحه. در پست اول عکس رو گذاشتم
دوست عزیز بنده هم عرض نکردم که سوال شما واضح نیست، قطعا در مورد آپلود فایل هم هرکسی بسته به نظر خودش این کار رو انجام میده و منظور من اصل فایلتون نبود و همینطور که تو پست قبلی نوشتم نمونه فایل منظورم بود که اگه راهکاری داشته باشه شاید با وجود فایل نمونه بهتر میشد کمک کرد.کامنت
-
با درود
دوست عزیز بنده هم عرض نکردم که سوال شما واضح نیست، قطعا در مورد آپلود فایل هم هرکسی بسته به نظر خودش این کار رو انجام میده و منظور من اصل فایلتون نبود و همینطور که تو پست قبلی نوشتم نمونه فایل منظورم بود که اگه راهکاری داشته باشه شاید با وجود فایل نمونه بهتر میشد کمک کرد.
Desktop.rarکامنت
-
اول فونتهارو به فونتهاتون اضافه کنید بعد فایل اکسل موجود را یک بار با زبان پیش فرض فارسی باز کنید و بعد از بستن فایل اول محیط اکسل رو باز کنید و زبان پیش فرض رو به انگلیسی تغییر بدید و بعد فایل پیوست رو دوباره باز کنید خواهید دید که کلیدها و متن موجود در صفحه جابجا شده اند
[ATTACH]6724[/ATTACH]
دوست عزیز فکر کنم تنها راهی که شما دارید این باشه که توسط کد زیر با شروع برنامه تشخیص بدین زبان دیفالت چه زبانی هست و در صورتی که فارسی نبود پیغام تغییر زبان دیفالت به کاربر داده شود و از ادامه برنامه جلوگیری کنید.
در واقع دستوری که کد زبان دیفالت را تشخیص میدهد یک دستور فقط خواندنیست و به دلیل Read Only بودن این دستور، نمی توانیم کد زبان مورد نظر را به آن نسبت دهیم!کد PHP:Private Sub Workbook_Open()
langcode = Application.LanguageSettings.LanguageID(msoLanguageIDInstall)
If langcode <> 1065 Then
MsgBox "لطفا در بخش تنظیمات اکسل زبان پیش فرض را به فارسی تغییر داده و برنامه را مجددا اجرا کنید", vbMsgBoxRight
If Application.Workbooks.Count = 1 Then
Application.Quit
Else
Windows("MHPsoft-SJS V1.0(wide).xlsm").Close
End If
End If
End Sub
البته مواردی که عرض کردم در حد اطلاعات بنده بود و شاید راهکار دیگری هم وجود داشته باشد.کامنت
-
با درود
دوست عزیز فکر کنم تنها راهی که شما دارید این باشه که توسط کد زیر با شروع برنامه تشخیص بدین زبان دیفالت چه زبانی هست و در صورتی که فارسی نبود پیغام تغییر زبان دیفالت به کاربر داده شود و از ادامه برنامه جلوگیری کنید.
در واقع دستوری که کد زبان دیفالت را تشخیص میدهد یک دستور فقط خواندنیست و به دلیل Read Only بودن این دستور، نمی توانیم کد زبان مورد نظر را به آن نسبت دهیم!کد PHP:Private Sub Workbook_Open()
langcode = Application.LanguageSettings.LanguageID(msoLanguageIDInstall)
If langcode <> 1065 Then
MsgBox "لطفا در بخش تنظیمات اکسل زبان پیش فرض را به فارسی تغییر داده و برنامه را مجددا اجرا کنید", vbMsgBoxRight
If Application.Workbooks.Count = 1 Then
Application.Quit
Else
Windows("MHPsoft-SJS V1.0(wide).xlsm").Close
End If
End If
End Sub
البته مواردی که عرض کردم در حد اطلاعات بنده بود و شاید راهکار دیگری هم وجود داشته باشد.
از کدی که نوشتین ممنون هستم این کد تقریبا کار منو راه انداخت. اما اگر دوباره چیز دیگری به ذهنتون رسید در همین قسمت پست کنید.کامنت
کامنت