با سلام اول از همه 9 سلول رو انتخاب کرده بعد در جائی که فرمولها رو مینویسی فرمول رو نوشته بعد در پایان Ctrl+Shift+Enter رو بزنید با این کار 9 سلول مقادیرش وارد میشه
حل چند معادله چند مجهول در اكسل با كمك توابع minverse و mmult
Collapse
X
-
-
سلام.خیلی ببخشید من چون رشته تخصصیم اکسل نیست اصلا سر در نیاوردم چی فرمودید.
ببینید : اول 9 سلول رو درگ کنم درسته؟ بعد فرمول اول رو که (مثلا) 2x+3y+3z=12 هست ، وارد خانه ی اول کنم؟ بعد کلید enter رو بزنم و در سلول دوم فرمول بعدی رو وارد کنم؟ بعد که هر سه فرمول رو وارد کردم ctrl+shift+enter رو بزنم؟
اینطوری زدم نشد باز!
متاسفانه اصلا متوجه نمیشم چی میگید. اگه ممکنه به زبان خیلی ابتدایی بفرمایید یا اینکه لینک آموزش وارد کردن آرایه و... اگر در این سایت هست ، اون رو قرار بدید مطالعه کنم. با تشکر فراوان
دوست عزيز ربطي به تخصص نداره. شما كليپ رو مشاهده كنيد كاملا متوجه ميشيد. چيز پيچيده و خاصي نداره كه.
تو كليپ به اين واضحي توضيح دادم. هم نوشتاري هم تصويري. واقعا نميدونم كجاش مبهمهکامنت
-
آهاااااااااااان. شما منظورتون اینه دستورالعمل مینورس رو اینطوری اجرا کنم! من فکر کردم فرمول رو میگین اینطوری وارد کن!
درسته...
ممنووووووووووووونکامنت
-
من به جای اینکه برای جواب ها اینکارو انجام بدم ، در نوشتن روی سوال (نوشتن خود فرمول) مشکل داشتم و فکر میکردم شما میگین 9 تا خانه انتخاب کن بعد بنویس 2x+3y+2z=12 (مثلا)
حل شد خییییییییییلییییییییییی متشکرم از زحمت های شماکامنت
-
کامنت
-
سلام
آیا می توان 5 معادله با 3 مجهول را با توابع حل کرد ؟ (بدون Solver)
خیلی ممنونفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
دوست عزیز شما میتونید دو تا از معادلات رو کنار بذارید. نیازی نیست حتما از همه معادلات استفاده کنید
سه معادله و سه مجهول داشته باشید قابل حلهکامنت
کامنت