اخه برادر من عزیز من .من مبتدی هستم حرفه ای نیستم الان یه فایل دیگه برای شما پیوست میکنم فقط تورو قران جواب صحیح با نمونه.
راستی داداش شرمنده بخدا حاضرم حق الزحمه ای هم پرداخت کنم.
سلام بنده فايل اكسلي دارم كه مربوط به خط توليد يك كارخانه مي باشد. هر روز اطلاعات توليد رو بايد وارد اون كنم و گزارش به مديريت داشته باشم مي خواستم با يوزر فرم كه درست كنم اين اطلاعات در سر جاي اصليش بشينه اما مبتدي هستم ونميدونم چيكار كنم ممنون اگه راهنمايي كنين
ممنون دوست عزيزم . فايل خودم رو پيوست ميكنم با توضيحات ممنون اگه بتونين درست كنين
داداش مدیونی اگه حجالت بکشی و چیز دیگه ای نخوایی...
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
اين كه پروزه نيست دوست عزيز من اطلاعات خيلي زيادي ندارم ولي اونقدر ميدونم كه كار سختي نيست
من با فرمها و نحوه کار آنها اصلا" آشنايي نداشتم، در اينترنت گشتم و اين سايت را پيدا کردم، از نمونه فايلهاي آن و موضوعات متنوع آن استفاده کرده و با تمرين بعد از چندين ماه توانستم کارهايم را با فرم انجام دهم البته اشکالات کوچکم را هم پرسيدم و دوستان لطف کرده و پاسخ دادند،
حالا شما هم مي توانيد شروع کنيد ......
اشکالي داشتيد بپرسيد تا کمکتان کنيم.
حتما" موفق خواهيد شد.
کامنت