با سلام من در اکسل عدد با چهار رقم اعشار و یا بیشتر وارد می کنم بدون اعشار می نویسه یا جای اعشار را عوض می کنه مثلا عدد ۱.۷۷۷۵۷۸را به صورت ۱۷.۷۷۵۷۸ و یا ۱۷۷۷۵۷۸ می نویسه لطفا راهنماییم کنید ودر فرمت سل قسمت نامبر تیک هزار تایی را بر می دارم ولی دوباره فعال می شود
مشکل در نوشتن اعداد اعشاری در اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
با سلام
لطفا سوالتون رو در تالار مربوطه بیان کنید
شما اگه فرمت سل سلولتون رو به General تبدیل کنید سپس عددتون رو وارد کنید مشکلتون حل میشه
اگه مشکلتون حل نشد فایل نمونه و سوالتون رو در تالار مربوطه بیان کنیدLast edited by generalsamad; 2015/05/15, 12:32.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
با سلام
شما با استفاده از توابع متنی میتونید مسئلتون رو حل کنید
بطور مثال عددتون توی سلول a1 قرار داره از این فرمول میتونید استفاده کنید
کد PHP:=substitute(a1;".";"/")
علاوه بر فرمول بالا میتونید از Ctrl+H استفاده کنید که عملیات جایگزینی رو انجام میدهLast edited by generalsamad; 2015/05/18, 02:03.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت