فراخواني تابع نوشته شده توسط كاربر از صفحه اصلي اكسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • m_beauti

• 2015/05/10
    • 6

فراخواني تابع نوشته شده توسط كاربر از صفحه اصلي اكسل

با سلام خدمت دوستان
    يك سري فرمول و توابع در خود اكسل تعبيه شده كه در صورت نياز به اونها درون يك سلول مساوي رو مي زنيم و از اونها استفاده مي كنيم.
    مي خواستم ببينم ميشه توابعي كه خودمون در VBA نوشتيم رو به اين صورت فراخواني كنيم.
    تو حالت عادي يا بايد يك كليد برا ماكرومون اختصاص بديم كه با زدن اون يه عمل خاص انجام بشه يا بايد Alt+F11 رو بزنيم و در اونجا ماكرومون رو ران كنيم. من مي خوام بدون كليد و رفتن به قسمت كد ماكرو و بازدن مساوي در سلول تابع رو فراخواني كنم . آيا راهي هست ؟
    ممنون از كساني كه جواب خواهند داد
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط m_beauti
    با سلام خدمت دوستان
    يك سري فرمول و توابع در خود اكسل تعبيه شده كه در صورت نياز به اونها درون يك سلول مساوي رو مي زنيم و از اونها استفاده مي كنيم.
    مي خواستم ببينم ميشه توابعي كه خودمون در VBA نوشتيم رو به اين صورت فراخواني كنيم.
    تو حالت عادي يا بايد يك كليد برا ماكرومون اختصاص بديم كه با زدن اون يه عمل خاص انجام بشه يا بايد Alt+F11 رو بزنيم و در اونجا ماكرومون رو ران كنيم. من مي خوام بدون كليد و رفتن به قسمت كد ماكرو و بازدن مساوي در سلول تابع رو فراخواني كنم . آيا راهي هست ؟
    ممنون از كساني كه جواب خواهند داد
    سلام دوست عزيز
    بله راه داره
    همونطور كه ميدونين تو محيط vba هر قطعه كد داخل sub قرار ميگيره. براي تابع كافيه بجاي sub از عبارت Function استفاده كنيد. بعد مثل بقيه توابع مرسوم در اكسل ميتونين ازش استفاده كنيد

کامنت

• m_beauti

• 2015/05/10
      • 6

ممنون از جناب قاسميان بابت پاسخشون
      ولي با وجود اين كه خودم قبلا متوجه شدم توابعي كه توسط كاربر تعريف ميشن بعد از زدن مساوي در سلول اسمشون مياد ولي تا به حال موفق به استفاده نشدم. اين كه كجاي كارم اشتباهه رو شما زحمت بكشيد بگيد. اين عكسي كه مي زارم يه مثال ساده از مشكل منه. لطفا خطاهاش رو بهم بگيد كه بتونم تابعي كه خودم مي نويسم رو بتونم فراخواني كنم.

Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	1
Size:	155.5 کیلو بایت
ID:	126165

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        موقعی که از تابع استفاده میکنید به جای کاما از سیمیکلون استفاده کنید
        ببنید هنوز همین خطا رو میده؟
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

نوشته اصلی توسط m_beauti
          ممنون از جناب قاسميان بابت پاسخشون
          ولي با وجود اين كه خودم قبلا متوجه شدم توابعي كه توسط كاربر تعريف ميشن بعد از زدن مساوي در سلول اسمشون مياد ولي تا به حال موفق به استفاده نشدم. اين كه كجاي كارم اشتباهه رو شما زحمت بكشيد بگيد. اين عكسي كه مي زارم يه مثال ساده از مشكل منه. لطفا خطاهاش رو بهم بگيد كه بتونم تابعي كه خودم مي نويسم رو بتونم فراخواني كنم.

[ATTACH=CONFIG]6983[/ATTACH]
          باید بجای function از public function استفاده کنید
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• m_beauti

• 2015/05/10
            • 6

با عرض پوزش مشكل من با توجه به توضيحات بچه ها بر طرف نشد. اگه كسي مي تونه يه مثال ساده بزنه و فايلشو بزاره

کامنت

• mokaram
              مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
              • 1805
              • 74.00

دوست عزیز مثالی که خودتون زدید ( تابع ss ) بدون هیچ مشکلی کار میکنه . اگه امکان داره فایلی که ارور میده را آپلود کنید تا بررسی بشه
              [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..