چطور سلول های نظیر چند شیت در یک فایل رو جمع بزنم؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • samaram

• 2014/10/19
    • 22

چطور سلول های نظیر چند شیت در یک فایل رو جمع بزنم؟

یه فایل دارم که مثلا 20 تا شیت داره. در این شیت ها جداول کاملا مشابهی از آمار شهروندان هست. اسم شیت ها اینجوریه: مشهد، قم، بیرجند، تبریز، اصفهان و... (اسم شیت ها رو فارسی عوض کردم و sheet1 , sheet2 و اینانیست)
    حالا میخوام یه شیت جدید برای سرجمع کل این جداول درست کنم. شیت سرجمع هم باید دقیقا همون جداول شیت های دیگه رو داشته باشه. فقط نظیر به نظیر سلول ها با هم جمع شده باشن و در سلول نظیرشون در شیت سرجمع اومده باشن

فرمولش چجوری میشه؟
    من زیاد به اکسل مسلط نیستم. ممنون میشم اگر کامل فرمولش رو بفرمایید
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

کافیه شما تو شیت سر جمع تو سل مربوطه مساوی را زده بعد اولین شیت را انتخاب کرده خونه ای که قراره جمع بشه را انتخاب کنید شیفت را نگه داشته و آخرین شیت را انتخاب کنید ، پرانتز را ببندید
    مثلا 5 تا شیت داریم که تو تو خونه A1 شیت های یک تا چهار عدد 10 درج شده فرمول مجموع این اعداد در شیت 5 به صورت زیر است
    کد PHP:
    =SUM(Sheet1:Sheet4!A1
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• samaram

• 2014/10/19
      • 22

نوشته اصلی توسط M_R_M
      کافیه شما تو شیت سر جمع تو سل مربوطه مساوی را زده بعد اولین شیت را انتخاب کرده خونه ای که قراره جمع بشه را انتخاب کنید شیفت را نگه داشته و آخرین شیت را انتخاب کنید ، پرانتز را ببندید
      مثلا 5 تا شیت داریم که تو تو خونه A1 شیت های یک تا چهار عدد 10 درج شده فرمول مجموع این اعداد در شیت 5 به صورت زیر است
      کد PHP:
      =SUM(Sheet1:Sheet4!A1
      بی نهایت ممنون از پاسخگویی سریعتون. اتفاقا عجله هم دارم برای کارم.
      این حالتی که فرمودید رو انجام دادم. منتها دکمه اینتر رو که زدم یا در واقع پرانتز ته فرمول رو که بستم برام کادر open رو باز کرده که بالای سربرگش اسم شیت آخر نوشته بود! چیو اوپن کنم دیگه؟!

کامنت

• samaram

• 2014/10/19
        • 22

درست شد. این بار خطا نمیده. ولی حاصلجمع رو صفر نشون میده!
        ببینید فرمول سلول نظیر در سرجمع اینه:
        کد PHP:
        =sum('جمع بندی عملکرد12ماهه93کل کشور'!e5
        اون عبارت " جمع بندی عملکرد12 ماهه93کل کشور" اسم شیتی هست که در اون قرار دارم.

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

شما فقط اسم یک شیت را وارد کردید . شما باید با عمل انتخاب شیت اول و گرفتن شیفت و انتخاب شیت آخر در واقع همه شیت ها را در حالت انتخاب دربیارید در واقع کاراکتر دو نقطه ( : ) باید در فرمول شما مشهود باشه به جهت اینکه شما شیتها تون را در حالت انتخاب قرار دادید

احیانا اگر مشکلتون حل نشد محبت کنید فایل نمونه قرار بدید
          [/CENTER]

کامنت

• generalsamad
            مدير تالار توابع

• 2014/06/22
            • 1496

با سلام
            این فرمول مقدار سلول e5 در شیت جمع بندی عملکرد12ماهه93کل کشور رو بر میگردونه
            محدوده 1 خانه از سلول هست در صورتی که در فرمولهای بالا محدوده چند شیت بوده
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• samaram

• 2014/10/19
              • 22

معذرت میخوام باز پست میذارم. الان باهاش یه کم کار کردم. این فرمول رو در سلول سرجمع دارم:
              کد PHP:
              =sum(مشهد:یزد!e4
              ولی بازم نتیجه رو 0 میده. در صورتیکه حاصلجمع یه عدد بزرگه

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                • 1805
                • 74.00

نوشته اصلی توسط samaram
                معذرت میخوام باز پست میذارم. الان باهاش یه کم کار کردم. این فرمول رو در سلول سرجمع دارم:
                کد PHP:
                =sum(مشهد:یزد!e4
                ولی بازم نتیجه رو 0 میده. در صورتیکه حاصلجمع یه عدد بزرگه
                لطفا فایلتونا قرار بدید تا بررسی بشه
                [/CENTER]

کامنت

• samaram

• 2014/10/19
                  • 22

یه جدول دیگه به عنوان تست برا خودم درست کردم اونجا این فرمول درست جواب داد. پس چرا تو جدول اصلیم که اینهمه همه داده داره درست عمل نمیکنه و نتیجه رو صفر میده؟!

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                    • 1805
                    • 74.00

نوشته اصلی توسط samaram
                    یه جدول دیگه به عنوان تست برا خودم درست کردم اونجا این فرمول درست جواب داد. پس چرا تو جدول اصلیم که اینهمه همه داده داره درست عمل نمیکنه و نتیجه رو صفر میده؟!
                    قاعدتا نباید مشکلی باشه بهمین دلیل فایل اصلی را خواستم تا بررسی بشه
                    [/CENTER]

کامنت

• samaram

• 2014/10/19
                      • 22

درست شد دوستان. یه بار دیگه توضیح جناب m_r_m رو خوندم و حل شد.
                      بی نهایت ممنون.

کامنت

چند لحظه..