بک گراند چک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kohan

• 2015/05/18
    • 32

بک گراند چک

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید
    میخواهم تصویر چک را در بک گراند یک شیت قرار بدهم و جاهای خالی آنرا پر کنم فقط مشکل اینجاست که تصویر دریافتی توسط بک گراند خیلی بزرگ هست و از حالت واقعی خارج میشود و یا نصف آن تصویر می آید آیا غیر از بک گراند راه حلی هست که هم تصویر دیده شود تا به درستی امکان چاپ باشد و هم در پرینت تصویر چاپ نگردد وفقط اطلاعات ثبت شده پرینت شوند
    با تشکر از عنایت شما
  • mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
    • 480
    • 80.00

سلام
    بنظرم برای اینکار از چک یه کپی بگیرید و کپی را دقیقا اندازه چک برش دهید.
    سپس از طریق آزمون و خطا بوسیله کپی جاهای خالی چک رو پر کنید.

کامنت

• Javid Mokhtari
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
      • 1212
      • 73.00

با سلام.
      من با روشی که دوست عزیزmohammad2060 فرمودن برای بانک ملت و صادرات این کار رو کردم.دقیقا هم در جاهای خالی چک قرار میگیرد.

فایل های پیوست شده
      [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
      بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
      [/FONT][/SIZE]
      [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
      [/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]
      [/FONT]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط kohan
        با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید
        میخواهم تصویر چک را در بک گراند یک شیت قرار بدهم و جاهای خالی آنرا پر کنم فقط مشکل اینجاست که تصویر دریافتی توسط بک گراند خیلی بزرگ هست و از حالت واقعی خارج میشود و یا نصف آن تصویر می آید آیا غیر از بک گراند راه حلی هست که هم تصویر دیده شود تا به درستی امکان چاپ باشد و هم در پرینت تصویر چاپ نگردد وفقط اطلاعات ثبت شده پرینت شوند
        با تشکر از عنایت شما

سلام
        راه ديگه اي كه علاوه بر روش دوستان ميتونين استفاده كنيد اينه كه بعد از وارد كردن عكس از تب format ابعاد برگه چك رو معادل ابعاد واقعي وارد كنيد. مايه اش يه خط كشه كه ابعاد برگه رو بگيرين
        يا اينكه اگه ميخواين بك گراند اكسل باشه ميتونين قبل از وارد كردن به محيط اكسل با نرم افزارهاي مختلفي مثل acdsee يا فتوشاپ و ... اندازه عكس رو اصلاح كنيد بعد وارد اكسل كنيد
        Last edited by Amir Ghasemiyan; 2015/05/21, 19:12.

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
          • 32

خب مشکل اینجاست که در هنگام چاپ نیز عکس چاپ میشود همینطور سل هایی که حاوی اطلاعات هستد چاپ نمیشوند

کامنت

• generalsamad
            مدير تالار توابع

• 2014/06/22
            • 1496

با سلام
            توی فایل اکسلی که درست میکنید شما نیاز دارید جایگاه فیلدهائی که برای چک پر میکنید رو تنظیم کنید و فقط اون فیلدها موجود باشه
            نیازی به تصویر نیست
            بطور مثال باید جایگاه مبلغ رو توی فایل اکسلتون بدونید کجا باشه که موقع چاپ روی چک دقیقا توی قسمت مبلغ چک قرار بگیره
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
              • 1212
              • 73.00

نوشته اصلی توسط kohan
              خب مشکل اینجاست که در هنگام چاپ نیز عکس چاپ میشود همینطور سل هایی که حاوی اطلاعات هستد چاپ نمیشوند
              دوست عزیز لطف کنین همون فایل رو اینجا هم بذارین تا درصورت امکان رو همون فایل تنظیمات اعمال شود.
              [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
              [/FONT][/SIZE]
              [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
              [/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]
              [/FONT]

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
                • 32

ممنون از عنایت شما
                فایل های پیوست شده

کامنت

• Javid Mokhtari
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                  • 1212
                  • 73.00

دوست عزیز تا یه جایی درستش کردم با پرینتر خودتون امتحان کنید ببینید چطور میشه.
                  درضمن کاغذ رو از سمت راست داخل پرینتر بذارین.
                  فایل های پیوست شده

شرکت در دوره:
                  [/FONT][/SIZE]
                  [/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]
                  [/FONT]

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
                    • 32

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                    دوست عزیز تا یه جایی درستش کردم با پرینتر خودتون امتحان کنید ببینید چطور میشه.
                    درضمن کاغذ رو از سمت راست داخل پرینتر بذارین.
                    بسیار عالیست
                    بی زحمت لطفا جهت یادگیری اینجانب بفرمایید چگونه این کار را انجام دادید

کامنت

• Javid Mokhtari
                      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                      • 1212
                      • 73.00

نوشته اصلی توسط kohan
                      بسیار عالیست
                      بی زحمت لطفا جهت یادگیری اینجانب بفرمایید چگونه این کار را انجام دادید
                      خواهش میکنم.
                      آیا بعد از پرینت روی چک جواب داد...؟

شرکت در دوره:
                      [/FONT][/SIZE]
                      [/B][/FONT][/SIZE]
                      [/CENTER]
                      [/INDENT]
                      [/FONT]

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
                        • 32

واقعیت به علت عدم دسترسی به پرینتر اینمورد هنوز برایم معلوم نیست ولی با زحمتی که شما کشیده اید و ظواهر امر حتما پاسخ مثبت خواهد بود
                        در صورت امکان نحوه تنظیمات را بفرمایید که چگونه تصویر بک گراند را به این نحو ایجاد کردید و اینکه چگونه شیت به تعدادی محدود از سل ها تبدیل شده

کامنت

• Javid Mokhtari
                          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                          • 1212
                          • 73.00

نوشته اصلی توسط kohan
                          واقعیت به علت عدم دسترسی به پرینتر اینمورد هنوز برایم معلوم نیست ولی با زحمتی که شما کشیده اید و ظواهر امر حتما پاسخ مثبت خواهد بود
                          در صورت امکان نحوه تنظیمات را بفرمایید که چگونه تصویر بک گراند را به این نحو ایجاد کردید و اینکه چگونه شیت به تعدادی محدود از سل ها تبدیل شده
                          دوست عزیز اساس کار همون پرینتر هستش.چون پرینترها الگوی نسبتا خاصی نسبت به هم دارن.
                          حتما بعد از تست روی پرینتر و اعلام نتیجه از سوی شما توضیحات لازم داده خواهد شد.
                          حتما از add-in توابع فارسی استفاده کنید چون نتیجه کار را بسیار زیبا خواد کرد.

شرکت در دوره:
                          [/FONT][/SIZE]
                          [/B][/FONT][/SIZE]
                          [/CENTER]
                          [/INDENT]
                          [/FONT]

کامنت

• Ali Parsaei
                            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                            • 1522
                            • 71.67

سلام،
                            من با اين موارد زياد سر و کار دارم، مخصوصا" در فرمهايي که روزانه به تعداد زياد بايد پر شود (مثل همين چک ها يا فرم هاي واگذاري چک ها به بانک) کاملا" صرفه جويي در وقت مي نمايد.
                            با اجازه دوستان چند نکته را هم من از تجربياتم متذکر مي گردم:
                            اولا" که همانطور که جناب generelsamad فرمودند هيچ احتياجي به بک گراند قرار دادن چک يا هر فرم ديگري که مي خواهيد رويش پرينت بگيريد نيست.
                            ثانيا" همانطور که جناب mohammad2060 فرمودند نحوه کار کاملا" بوسيله آزمون و خطا انجام مي پذيرد.
                            شما بايد چندين و چند بار بر روي نمونه اي از فرم (مثلا" کپي چک) پرينت بگيريد تا بالاخره جاي درست نوشته ها تنظيم گردد.
                            تنظيم کار مقدار زيادي به پرينتر و کامپيوتر شما ربط دارد.
                            براي اينکه دامنه اين آزمون و خطاها را کمتر کنيد مي توانيد از ترفند هاي خاصي استفاده کنيد.
                            من معمولا" بدين طريق کار مي کنم:
                            اولا" کليه حاشيه هاي صفحه را صفر مي کنم
                            ثانيا" پهناي طول و عرض سل ها را خيلي کم مي کنم به صورتي که صفحه اکسل به صورت شطرنجي متشکل از خانه هاي کوچک در مي آيد.
                            بعد با آزمون و خطا موارد را در خانه ها مي نويسم و براي تنظيم طول و عرض خانه ها از ترفند merge استفاده مي کنم.
                            شطرنجي کوچک و merge کردن کمک مي کند که شما ديگر مجبور نباشيد سطر يا ستوني اضافه کنيد و همه چيز به هم بخورد! (اگر متوجه اين نکته که گفتم نشديد کافي است عملا" چند تا کار انجام دهيد بعد خود به خود مي فهميد منظورم چيست).
                            اگر همه چيز جاي خودش بود و فقط يک چيز را بايد جابجا مي کرديد و مجبور بوديد پهناي سطر يا ستوني را تغيير دهيد حتما" اندازه تغيير را ياد داشت کرده و يکي از سطر يا ستونهاي بعدي را دقيقا" به اندازه همان مقدار در جهت عکس تغيير دهيد تا بقيه چيزها جابجا نشوند.
                            مثال مي زنم:
                            فرض کنيد چيزي که در سطر دوم نوشته ايد بايد يک کم بيايد پايين ولي تمام نوشته هاي سطرهاي پايين تر سر جاي خودشان است.
                            شما پهناي سطر دوم را 10 پيکسل زياد مي کنيد و جاي آن درست مي شود.
                            ولي با اين کار تمام سطرهاي پايينتر که سر جاي خودشان بود هم 10 پيکسل پايينتر مي رود و کار خراب مي شود!
                            پس بايد پهناي سطر سوم را 10 پيکسل کم کنيد تا همه چيز درست شود.
                            اگر فرمتان را دقيق هم تنظيم کنيد باز هر چند وقت يک بار ممکن است لازم باشد تنظيم آن را اصلاح کنيد، زيرا خيلي حساس است و حتي به فرض اگر "کاست کاغذ پرينتر" هم يک کم فنرهايش شل و سفت شود و جابجا شود کمي تنظيمات به هم مي خورد.
                            در خاتمه عرض کنم خدمتتان که ابتداي کار که وارد نيستيد از قرار دان shape ها هم مي توانيد استفاده کنيد و مطالب را داخل آنها بنويسيد ولي تجربه من اين است که دردسرشان خيلي زياد است.
                            موفق باشيد.
                            Last edited by Ali Parsaei; 2015/05/23, 00:14.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• kohan

• 2015/05/18
                              • 32

البته از شما استاد گرامی آقای پارسا کمال تشکر را بابت حسن توجه تان دارم اما با روش jansiz hayat بزرگوار راحتر هستم فعلا در مورد صحت چاپ درگیر هستم به محض انجام طبق قول ایشان آموزش رویه فوق را نیز ارائه میکنند

کامنت

چند لحظه..