با سلام و تشکر و در یک شیت قفل که بعضی از سلولها unprotect هستند چگونه با کپی کردن اطلاعات از محل دیگه فقط مقدار value قابل ذخیره باشه و مواردی همچون رنگ و .... قابل ویرایش و تغییر نباشه ممنون
محافظت از Table
Collapse
X
-
-
با سلام
سوالتون واضح نبود
اگه درست متوجه شده باشم شما داده هائی رو کپی کردید که میخواهید فقط مقادیر اون داده ها رو paste نمائید
برای اینکار بعد از کپی به جای paste معمولی (CTRL+V) شما از Paste Special استفاده کنید بعد در صفحه باز شده Value رو انتخاب کنید و در نهایت Ok کنید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
با سلام و تشکر سوال این است که حتی اگر کاربر از V + Ctrl استفاده کرد فقط مقدار جایگرین شود و فرمت یا رنگ و ... تغییری نکند ممنونکامنت
-
سلام
آقای generalsamad جواب رو دادن ، چرا دوباره همون سوال رو میپرسید !!!؟؟[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
فکر کنم اگه میخواهید با Ctrl+V عملیات کپی به صورت Value باشه شما نیاز دارید یه ماکرو با عملیات پست 2 ضبط کنید و کلید میانبر (Shortkut Key) اونو Ctrl+V قرار بدید
البته این یه راه حله شاید راه های بهتری باشهLast edited by generalsamad; 2015/05/24, 00:32.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
باسلام خدمت شما ،میخواستم بدونم که چطور میشه در table از روی ستون هایی که فرمول داره پرید و نتونیم تغییراتی روی این ستون اعمال کنیم ؟ قبلا از طریق قفل کردن شیت امتحان کردم ولی با قفل کردن شیت جدول سطر اضافه نمیکنه،اگر امکانش هست من را در این رابطه راهنمایی کنید، با تشکرکامنت
کامنت