سلام دوستان. من میخوام برای 1000 ردیف تفاوت بین دو تاریخ شمسی مثلا 94/01/01 تا 94/05/08 حساب کنم. آیا فرمولی داره اکسل ؟
تفاوت 2 تاریخ
Collapse
X
-
یکی از راهها استفاده از add-in تاریخ شمسی هست ( سرچ کنید پیدا می کنید ) که می تونید تفاوت دو تاریخ شمسی را از هم بیابید با تابع زیر :
کد HTML:=j_diff
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER] -
سلام
يكي ديگه از راهها كه بدون استفاده از Add-in توابع شمسي مي باشد رو ميتونيد در لينك زير مشاهده كنيد.
نحوه کسر دو تاریخ در اکسلفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام جناب تهمتن،
شما که قديمي سايت هستيد و بايد وارد باشيد، بايد از add-in توابع شمسي استفاده کرده و سپس از توابع مربوط به آن بهره ببريد، در سايت نمونه زياد است، اتفاقا" يکي از موارد را خود شما مطرح کرده بوديد (در خصوص فايل بورس) .... البته چون من زياد از توابع شمسي خوشم نمي آيد لذا يک موضوع تحت عنوان محاسبات روي تاريخ شمسي بدون add-in نوشته بودم که شايد اون هم به صورت موردي به دردتان بخورد، اين هم لينکش: لينک
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
سلام جناب تهمتن،
شما که قديمي سايت هستيد و بايد وارد باشيد، بايد از add-in توابع شمسي استفاده کرده و سپس از توابع مربوط به آن بهره ببريد، در سايت نمونه زياد است، اتفاقا" يکي از موارد را خود شما مطرح کرده بوديد (در خصوص فايل بورس) .... البته چون من زياد از توابع شمسي خوشم نمي آيد لذا يک موضوع تحت عنوان محاسبات روي تاريخ شمسي بدون add-in نوشته بودم که شايد اون هم به صورت موردي به دردتان بخورد، اين هم لينکش: لينک
کامنت
-
add-in تاجایی که سوادم میرسه یه فایل قابل نصب بوده من از این جوابی که دادید سر در نیاوردمکامنت
-
با سلام
این فایل ضمیمه شامل ماژول و کلاس توابع فارسی فرساران میباشد
که اگه این کلاس و ماژول رو به فایلتون اضافه کنید مشکلتون حل میشه
طریق اضافه کردن ماژولها و کلاسها به فایل اکسل:
فایلی که دارای ماژول یا ماژول و کلاس هست رو open کرده سپس فایلتون رو باز کرده
Alt+F11 رو میزنید و ماژول یا کلاس رو انتخاب کرده سپس ماژول یا کلاس رو درگ کرده و به فایل اضافه میکنیم
اگه سوالی هم داشتید بفرمائید
فایل ضمیمه گردیدفایل های پیوست شدهLast edited by generalsamad; 2015/05/24, 22:10.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
دوستای عزیزم ضمن تشکر از پاسخهای شما من با نظر generalsamad موافقم استفاده از add-in باعث بروز مشکلات زیادی میشه بهتره که ماژول ها روی فایل ذخیره بشه .[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
این فایل ضمیمه شامل ماژول و کلاس توابع فارسی فرساران میباشد
که اگه این کلاس و ماژول رو به فایلتون اضافه کنید مشکلتون حل میشه
طریق اضافه کردن ماژولها و کلاسها به فایل اکسل:
فایلی که دارای ماژول یا ماژول و کلاس هست رو open کرده سپس فایلتون رو باز کرده
Alt+F11 رو میزنید و ماژول یا کلاس رو انتخاب کرده سپس ماژول یا کلاس رو درگ کرده و به فایل اضافه میکنیم
[ATTACH=CONFIG]7031[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]7030[/ATTACH]
اگه سوالی هم داشتید بفرمائید
فایل ضمیمه گردیدکامنت
-
وقتی که این کارا را کردید و فایل را با فرمت 2003 یا xlsm ذخیره کردید حالا با استفاده از اون تابعی که در پست 2 گذاشتم می تونید به جواب برسید
کد PHP:=j_diff(a1,a2)
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
سپاس گذارمکامنت
-
فایل با پسوند ماکرو ذخیره کردم نشد پیوست کنم. الان با پسوند 97-2003 ذخیره کردم. ممنون میشم راهنمایی م کنید و ایرادش بگیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
دوست عزیر مشکل شما تو ایمپورت کردن ماژولها داخل فایلتون هست شما فقط یکی از ماژولها را درگ کردید ماژول دوم که از نوع Class هست تو فایلتون موجود نیست .
اروری هم که میده به خاطر نیود این ماژول هست . این کار را بکنید مشکلتون حل میشه
این کار را روی فایلتون انجام دادم به پیوست قابل مشاهده هستفایل های پیوست شده[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
دوست عزیر مشکل شما تو ایمپورت کردن ماژولها داخل فایلتون هست شما فقط یکی از ماژولها را درگ کردید ماژول دوم که از نوع Class هست تو فایلتون موجود نیست .
اروری هم که میده به خاطر نیود این ماژول هست . این کار را بکنید مشکلتون حل میشه
این کار را روی فایلتون انجام دادم به پیوست قابل مشاهده هست
شما بعد از اینکه اون دوتا قسمت کپی میکنی فایل نهایی رو با چه پسوندی ذخیره می کنید؟کامنت
کامنت