فراخوانی تصویر Camera

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sabertb

• 2014/04/09
    • 347
    • 45.00

فراخوانی تصویر Camera

سلام خدمت اساتید
    می خواستم 3 تا سوال بپرسم.
    1- چطور می شود از تصویر در بالای گزارشات استفاده کرد به نحوی که وقتی ستونهایی مخفی می کنیم آن تصاویر تنظیمش متناسب با اندازه کنون فرم تغییر کند. مثلا تصویر اضافه از کادر بیرون نزند یا انقدر کوچک شود که معلوم نباشد ؟
    2- من قصد دارم از یک سری از سلول های صفحه 2 در فایلم ، با ابزار Camera تصویری بگیرم و آن را قرار بدهم در صفحه شماره 1 به طوری که این تصویر فقط با کلید روی یه Command Bottom فراخانی شود.
    3- چطور میتوان صفحه Excel ام رو Protect کنم جوری که حتی نشود سلولی را انتخاب کرد ولی آن فایل توانایی Update شدن را نیز داشته باشد. (وقتی پروتکت میکنم دیگر بروز رسانی نمیشود)
    :min10::min18::min13::min22:
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط sabertb
    سلام خدمت اساتید
    می خواستم 3 تا سوال بپرسم.
    1- چطور می شود از تصویر در بالای گزارشات استفاده کرد به نحوی که وقتی ستونهایی مخفی می کنیم آن تصاویر تنظیمش متناسب با اندازه کنون فرم تغییر کند. مثلا تصویر اضافه از کادر بیرون نزند یا انقدر کوچک شود که معلوم نباشد ؟
    2- من قصد دارم از یک سری از سلول های صفحه 2 در فایلم ، با ابزار Camera تصویری بگیرم و آن را قرار بدهم در صفحه شماره 1 به طوری که این تصویر فقط با کلید روی یه Command Bottom فراخانی شود.
    3- چطور میتوان صفحه Excel ام رو Protect کنم جوری که حتی نشود سلولی را انتخاب کرد ولی آن فایل توانایی Update شدن را نیز داشته باشد. (وقتی پروتکت میکنم دیگر بروز رسانی نمیشود)
    با سلام.
    1-آیا عکس درهر بار گزارش گیری تغییر می کند یا کلا ثابت است؟
    2-فراخوانی این عکس با Command Bottomبه چه نحوی خواهد بود و شرایط قرار گیری عکس در شیت چگونه باید باشد؟
    3-اگر از فرمول استفاده کنید خودش آپ دیت میشه اما اگر بخواهید دستی یا با ماکرو این کار رو انجام دهید ابتدا باید شیت unProtect سپس دوباره Protect شود.
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
      • 347
      • 45.00

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
      با سلام.
      1-آیا عکس درهر بار گزارش گیری تغییر می کند یا کلا ثابت است؟
      2-فراخوانی این عکس با Command Bottomبه چه نحوی خواهد بود و شرایط قرار گیری عکس در شیت چگونه باید باشد؟
      3-اگر از فرمول استفاده کنید خودش آپ دیت میشه اما اگر بخواهید دستی یا با ماکرو این کار رو انجام دهید ابتدا باید شیت unProtect سپس دوباره Protect شود.
      سلام خسته نباشید در جواب
      1- تصویر پرسش اول فقط یک تصویر مربوط به موضوع گزارش است برای زیبا سازی فرم گزارش و تغییری نمی کند
      2-این تصویر هر دفعه که فراخوانی می شود ممکن است تغییر کند . در واقع تصویر بدست آمده از یک لیست در صفحه دیگر میباشد که صفحه آن به صورت مخفی می باشد. این تصویر با استفاده از ابزار Camera گرفته شده و هر دفعه که فایل بروز رسانی میشود اعداد و ارقام آن تصویر نیز تغییر میکند . مشکل اینجا است که تصویر این لیست بدون Unhidden کردن صفحه اش با استفاده از Command Bottom فراخوانی نمی شود.
      3- هیچ راهی برای رفع مشکل بروز رسانی در هنگام Protect بودن نیست ؟

فایل ضمیمه در مورد موارد 1 و 2
      فایل های پیوست شده

کامنت

• ordouei

• 2013/05/01
        • 68
        • 45.00

با سلام
        مورد 3 با ماکرو unprotect شود بعد از انجام عملیات مجدد porotect شود . توجه update صفحه خاموش و روشن شود ( false - true )

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
          • 347
          • 45.00

میتونید در قالب یک Command Bottom کدنویسی کنید ؟

کامنت

چند لحظه..