err 1004 برای vlookup در کد vba

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amiras

• 2015/05/28
    • 18

err 1004 برای vlookup در کد vba

سلام. من برای فایل پیوست احتیاج به کمک دارم. لطفاً هر کدام از دوستان میتونن به من کمک کنن.
    این کد ارور 1004 میده برای تابع vlookup.
    فایل های پیوست شده
  • amiras

• 2015/05/28
    • 18

اینم کدی که استفاده شده.
    [Dim namepersina As String
    Dim namefamily As String
    Dim nameenglish As String
    Dim namefamilyenglish As String
    Dim idcode As String
    Dim onvanpersian As String
    Dim onvaneenglish As String
    Dim codeshenasaei As String

UserForm1.Hide

Sheet3.Cells(5, 10) = UserForm1.TextBox1
    Sheet3.Cells(5, 9) = UserForm1.TextBox2
    namefamily = Application.Worksheets("sheet3").Cells(5, 10)
    idcode = Application.Worksheets("sheet3").Cells(5, 9)

namepersian = Application.WorksheetFunction.VLookup(namefamily, Worksheets("sheet3").Range("b5:az10000"), 5, False)
    Sheet4.Cells(13, 2) = namepersian

namefamilypersian = Application.WorksheetFunction.VLookup(namefamily, Worksheets("sheet3").Range("b2:az10000"), 6, False)
    Sheet4.Cells(13, 2) = namefamily]

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
      • 149

دوست عزیز اگر توضیح می دادید که توی این فایل چه اتفاقی قراره بیافته بنظرم راحت تر بودید.
      به هر حال کد شما مشکلی نداره فقط باید بدونید که این کد نیاز به یک userform داره که از textbox1 و textbox2 درست شده و برای اجرای کد هم شما باید داخل همون userform یک CommandButton ایجاد کنید و این کد رو اونجا کپی کنید تا اجرا بشه. ضمنا حتما می بایست textbox1 و textbox2 دارای مقدار باشه در غیر این صورت ارور میده.
      [CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• amiras

• 2015/05/28
        • 18

مرسی. همه اینهایی که شما گفتید ساخته شده.فایل زیپ شده رو پیوست کردم.ولی باز هم ارور میده.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
          • 149

سلام
          فایل شما آماده شد اما در نظر داشته باشید که اینجور کد نویسی کلا دچار مشکل میشه چون صورت مناسبی نداره. بهتون پیشنهاد میکنم که یا از کد استفاده نکنید یا اگر استفاده کردید بدونید که دارید چیکار میکنید تا بعدا دچار مشکل نشید. ضمنا اگر سوال دیگه ای هم داشتید لطفا اول هدف از انجام کار رو توضیح بدید تا بعد درباره موارد عملی کار صحبت بشه.
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• amiras

• 2015/05/28
            • 18

این فرم برای صدور کارت استفاده میشه و از vlookup برای جستجوی سریع و پیدا کردن اسامی و صدور کارت میخوام استفاده کنم.
            به نظر شما تابع یا کد دیگری هست که بتونه اینکار رو انجام بده؟

کامنت

چند لحظه..