هنگ کردن اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • مجید

• 2012/01/23
    • 169

هنگ کردن اکسل

با سلام و عرض ادب
    من از دیروز با اکسلم به مشکلی خوردم و اون اینه که هر بار بازش میکنم گویا یک نرم افزار تری دی سنگین باز کردم
    حجم استفاده سی پیو که میره بالای 90 تا 95 و حجم میموری رو هم میبره بالای 1.5 گیگ
    این درحالیه که قبلاً این مشکل رو نداشتم و 2 یا 3 روز که پیدا شده
    نرم افزار جدید و خواصی هم نصب نکردم
    امروز یکبار کلاً آفیس رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما تاثییری نداشت ، این مشکل هم فقط بریا اکسل هست و پاور و ورد و بقیه آفیس مشکلی ندارند
    چیکار کنم
    ممنون از راهنمائی شما
    Click image for larger version

Name:	10.png
Views:	1
Size:	322.8 کیلو بایت
ID:	143851
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط مجید
    با سلام و عرض ادب
    من از دیروز با اکسلم به مشکلی خوردم و اون اینه که هر بار بازش میکنم گویا یک نرم افزار تری دی سنگین باز کردم
    حجم استفاده سی پیو که میره بالای 90 تا 95 و حجم میموری رو هم میبره بالای 1.5 گیگ
    این درحالیه که قبلاً این مشکل رو نداشتم و 2 یا 3 روز که پیدا شده
    نرم افزار جدید و خواصی هم نصب نکردم
    امروز یکبار کلاً آفیس رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما تاثییری نداشت ، این مشکل هم فقط بریا اکسل هست و پاور و ورد و بقیه آفیس مشکلی ندارند
    چیکار کنم
    ممنون از راهنمائی شما
    [ATTACH=CONFIG]7450[/ATTACH]
    سلام،
    البته کاملاً مشخص نیست اما با توجه به عکس ارسالی شاید مربوط به add-ins باشد.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
      • 480
      • 80.00

سلام
      شایه اگه به جای آفیس 2013 از نسخه 2010 استفاده کنید مشکلتون حل بشه.

کامنت

• amirghadiri

• 2015/03/03
        • 55

بله همینطوره مربوط به ادداین هست همین بلا سر فایل خودم افتاد البته بستگی به حجم داده هم داره که چقدر از تابع افزودنی در فایل اکسل استفاده شده بخاطر اینکه خود تابع افزودنی جابجا یا پاک بشه از روی سیستم .اکسل موقع باز کردن مسیر تابع را نمیتوان پیدا کرد از بنده از تابع افزودنی در فرم هم استفاده کرده بودم که کامل خراب شده و با کمک کاربر محترم درست شد و حالا دارم بازسازی میکنم. با تشکر

کامنت

• مجید

• 2012/01/23
          • 169

ممنون از توجه شما عزیزان
          من نمیدونم کدوم add-in باعث این مشکل میشه راهنمائی بفرمائید چون من روی اکسل فقط تابع تاریخ شمسی رو اضافه کردم
          از سوئی وقتی فایلی باز میکنم تا حدود 1 دقیقه بدون مشکل و افت سرعت کار میکنه اما بعد برای هر کلیک یا فرمان حدود 2یا 3 ثانیه فکر میکنه

ممنون میشم ارهنمائی فرمائید
          فایل های پیوست شده

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
            • 798

اول درایو C رو clean dick کن

بعد با برنامه Your Uninstaller! کل افیس رو کامل حذف کن

سیستم رو ریست کردی دوباره افیس 13 رو بریز (تو بخش customize فقط برنامه هایی لازم و فعال کن مثلا outlook یا info path اینا رو نصب نکن
            احتمالا درست میشه

بعضی از Add ها حتی اگه غیر فعال کنی اول اکسل برای بالا اومدن اول اونا رو چک میکنه بعد میاد میبینه فعال است با غیر فعال
            پس کلاحذف کن
            [CENTER]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..