دسته بندی داده*ها و رسم نمودار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • m.goreishi

• 2014/03/21
    • 11

دسته بندی داده*ها و رسم نمودار

با عرض سلام.
    من دو تا ستون داده دارم. یک ستون مقادیر یک پارامتر میباشد که از صفر تا یک متغیر می*باشد. ستون مقابل برای هر کدام از مقادیر پارامتری که عرض شد یک فاصله (بر حسب بازهای ژنوم) قرار دارد. پس ستون اول مقادیر r2 و ستون مقابلش فواصلی که این مقادیر r2* در آن فواصل براورد شده اند. حال می*خواهم یک نموداری داشته باشم که بتوانم کاهش مقادیر r2 را با افزایش فاصله در طول ژنوم به من نشان بده. در واقع احتیاج دارم که ژنوم رو به فاصله های مختلف تقسیم بندی کنم (مثلا مقادیر کوچکتر از ۵۰ کیلوباز، بین ۵۰ و ۱۰۰، بین ۱۰۰ تا ۲۰۰، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ و الی اخر و) به طوری که مقادیر r2* مربوط به هر فاصله ای درون اون تقسیم بندی قرار بگیره. (مثال r2 ای که در فاصله*ی ۷۰ کیلوبازی براورد شده در دسته ی ۵۰ تا ۱۰۰ قرار بگیره و الی اخر).
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    Last edited by m.goreishi; 2015/06/20, 16:37.
  • ordouei

• 2013/05/01
    • 68
    • 45.00

با سلام
    سئوال : آیا در یک مقطع شما دیتا ثابت دارید ؟ یا در هر لحظه شما تغییرات دارید و میخواهید مشل یک داشبورت در لحضه نمودار پویا تغییر نماید ؟
    در هر دو حالت شدنی است ولی روش متفوت است .

کامنت

• m.goreishi

• 2014/03/21
      • 11

بله. کلا ثابت هستند هر دو. فقط مشکل دسته بندی فاصله ها است. میخواهمم فاصله ها را به دلخواهد کلاسه بندی کنم و مقادیر r2*مورد نظر را هب صورت میانگین برای هر کلاسه (فاصله) بدست بیارم و نمودار بکشم.

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
        • 170

فایل پیوست رو ببینید.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• m.goreishi

• 2014/03/21
          • 11

با تشکر. فقط کاش نوضیحی در مورد چگونگی انجام این کار میدادید. البته خودم یک راهی به ذهنم رسیده که ابتدا فاصله ها رو سورت کنم و سپ به صورت دستی فاصله ها رو کلاسه بندی کنم و برای r2*میانگین گیری کنم. ولی با توجه به اینکه تعداد داده ها خیلی زیاد است این کار وقت زیادی می لازم داره. آیا شما این کار رو به صورت دستی انجام دادید؟ یک اشاره ی گذرا یی داشته باشید مطلب را میگیرم. لازم به توضیح زیادی ندارم.

با تشکر شما

کامنت

• m.goreishi

• 2014/03/21
            • 11

البته یک راه دیگر هم فیلتر کردن داده ها و میانگین گیری از مقادیر r2 داده های فیلتر شده است. که این رو از داده هایی که شما برام فرستادید به ذهنم رسید. ولی باز هم باید یک به یک فیلتر ها رو اعمال کنم و میانگین گیری کنم.

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
              • 480
              • 80.00

با سلام
              براي اينكار ابتدا با استفاده از توابع متني find و right و left و len مقادير ابتدا و انتهاي بازه ها رو بدست آورده
              سپس با استفاده از تابع averageifs ميانگين بگيريد.
              مراحل رسيدن به جواب و سپس يكي كردن فرمولها رو توي فايل پيوست آوردم.
              سوالي بود در خدمتم.
              Book2 (8).xlsx

کامنت

• m.goreishi

• 2014/03/21
                • 11

ممنونم. تا حدود زیادی متوجه شدم. فقط تو نابع averageifs علامت & را متوجه نشدم که برای چه بگار می*رود در این فرمول؟
                ضمنا بازه*ها را می*توان بدون استفاده از توابعی که شما نوشتید یعنی توابع right و left* و len به صورت دستی هم مشخص کرد.
                تنها یک سوال باقی مانده اونهم اینکه تو فایلی که شما فرستادید ستون های d3* و e3 که row lable و average of c* هستند آیا با همین روشی که شما مساله رو حل کردید میانگین*ها به دست آورده شده است یا با روش دیگری؟!

ممنونم.

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
                  • 480
                  • 80.00

سلام
                  من از همون فايل نمونه جناب smartman
                  استفاده كردم.
                  ستونهاي d , e كه همون جوابيه كه

جناب smartman با استفاده از ابزار pivottable بدست آوردن.
                  بازه ها رو كه درسته دستي مشخص ميكنيد.
                  من اومدم ابتدا و انتهاي بازه هايي كه توي ستون d به صورت دستي مشخص كرديد رو بدست آوردم.
                  بعدش بردم توي فرمول averageifs.
                  علامت & هم كه براي متصل كردن دو عبارت به كار برده ميشه.
                  در نهايت از فرمول ستون I كه تركيب فرمولها ميشه استفاده كنيد.

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
                    • 170

هیچ فرمولی لازم نداره ضمن اینکه بازه ها هم دستی وارد نمیشه!
                    کافیه پایوت تیبل را بسازید و ستونها رو درگ کنید همون جایی که من گذاشتمشون. ستون a درگ میشه توی Row Lable و ستون b درگ میشه توی Value که با کلیک کردن روی اون-b- و رفتن به تنظیمات گزینه Average را انتخاب کنید بعد روی ستون اول -a- جدول ایجاد شده راست کلیک کنید و Group را بزنید و اونجا شروع و پایان داده ها و طول دسته ها را مشخص کنید. و از روی اون جدول، هر نموداری خواستین ایجاد کنید

کامنت

• m.goreishi

• 2014/03/21
                      • 11

با تشکر از هر دو شما عزیزان

کامنت

چند لحظه..