چه راهی وجود دارد که هرگاه book2 باز می شود به طور اتوماتیک اطلاعات رو book2 آپدیت بشه و تغییرات book1 بطور اتوماتیک در book2 اعمال بشه. آیا اصلا راهی وجود داره؟
ارتباط بین دو فایل اکسل
Collapse
X
-
ارتباط بین دو فایل اکسل
من بین دو فایل اکسل جدا لینک برقرار کردم. (مثلا workbook1 وworkbook2) و book 2 اطلاعاتش رو از book1 دریافت میکنه. اگر تغیراتی در book1 صورت گرفت و book2 باز نباشه.
چه راهی وجود دارد که هرگاه book2 باز می شود به طور اتوماتیک اطلاعات رو book2 آپدیت بشه و تغییرات book1 بطور اتوماتیک در book2 اعمال بشه. آیا اصلا راهی وجود داره؟ -
با سلام
فرض کنید یه فایل اکسل بنام 1 دارید
حالا میخواهید هر اطلاعاتی که توی سلول A1 این فایل قرار دادید روی فایل دیگه هم که باز نیست اعمال بشه
کافیه هر دو فایل توی یک مسیر باشند و برای فایل دومی و سلول دلخواه این فرمول رو وارد کنید
و سپس فایل رو ذخیره کنیدکد PHP:=[1.xlsx]Sheet1'!$A$1
با اینکار هر وقت فایل 1 سلول A1 رو تغییر میدید و فایل باز باشه یا بسته باشه (فرقی نمیکنه) ، سپس فایل دومتون رو باز کنید خواهید دید که اطلاعات آپدیت میشه
اگه فایلتون توی یک مسیر نباشه باید از این فرمول استفاده کنید
فرض بر این هست که فایل اول من در درایو F و پوشه New folder میباشدکد PHP:='F:\New folder\[1.xlsx]Sheet1'!$A$1
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
درود
به صورت معمول با باز كردن Book2 اكسل سوالي از شما مبني بر Update كردن داده هاي فايل مي پرسد كه در صورت پذيرش شما ؛ داده ها به صورت خودكار به روزرساني مي شوند./.کامنت
-
با سلام
اگه هر دو فایل تو یک مسیر باشه از این فرمول
اگه فایل اولتون مسیرش توی درایو F:\New folder باشه از این فرمولکد PHP:=[1.xlsx]Sheet1'!$A$1
زمانی پیغام آپدیت میاد که شما فایل دوم رو به تنهائی باز کنیدکد PHP:='F:\New folder\[1.xlsx]Sheet1'!$A$1
Last edited by generalsamad; 2015/06/22, 23:47.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت

کامنت