سلام
من یه ماکرو رو به صورت دستی record کردم
موقع record توی یکی از ستون ها از AutoFill استفاده کردم خونه اول دوم و سوم رو از 1 تا 3 دادم و بعد AutoFill کردم تا اخرین خونه ای که مقدار داشت از ستون مجاورش
یعنی فرض ستون A تا سطر 55 مقدار داره منم AutoFill رو تا 55 سطر ادامه دادم
اما مشکلی که الان دارم این ماکرو رو میخوام جاهای دیگه استفاده کنم ولی اون ستون مجاور هر دفعه تعداد خونه هاش فرق میکنه مثلا ممکنه 100 تا باشه و AutoFill باید تا 100 بره
من توی کد زیر چه تغییراتی بدم تا مشکلم حل بشه:
Selection.AutoFill Destination:=Range("G1:G124")
فکر کنم اگه بشه قسمت رنج رو متغییر داد که وابسته با ستون مجاور بشه مشکل حل میشه ولی بلد نیستم
======
ضمنا دو تا سوال مرتبط(هر دو هم برا استفاده در vba میخوام)
البته سوال اول خودش چند بخشی هست!
1- توی یه ستون مثلا A با چه کدی میتونیم:
تعداد سطر های غیر خالی رو بدست بیاریم؟(جواب یه عدد باشه)
اولین سلول خالی شمارش چنده؟
اخرین سلول پر شمارش چنده؟(اولین سلول خالی که بعدش دیگه سلول پر نباشه)
در مورد قسمت دوم و سوم جواب به چه صورت هست؟ مثلا میگه سلول 50 خالی هست یا اسم خونه رو میده مثلا A50 یا ادرس افست سلول خالی رو میده (اگه اشتباه نکنم ادرس افست به صورت cell(1,50) میشه)
اصلا میتونیم خودمون بگیم به کدوم صورت جواب بده؟
2- چطوری میشه محدوده Range رو متغییر داد؟
مثل داریم
Range("G1:K10)
چطور میشه به جای 1 و 10 از متغییر استفاده کرد؟
کلا میخوام Range رو متغییر بدم و نمیخوام مثل الان نام یک سلول ثابت مثلا G1 باشه بلکه میخوام Gi باشه که خود i متغییری هست که داخلش یه عدد هست حالا به هر صورتی میشه بگید
با تشکر
من یه ماکرو رو به صورت دستی record کردم
موقع record توی یکی از ستون ها از AutoFill استفاده کردم خونه اول دوم و سوم رو از 1 تا 3 دادم و بعد AutoFill کردم تا اخرین خونه ای که مقدار داشت از ستون مجاورش
یعنی فرض ستون A تا سطر 55 مقدار داره منم AutoFill رو تا 55 سطر ادامه دادم
اما مشکلی که الان دارم این ماکرو رو میخوام جاهای دیگه استفاده کنم ولی اون ستون مجاور هر دفعه تعداد خونه هاش فرق میکنه مثلا ممکنه 100 تا باشه و AutoFill باید تا 100 بره
من توی کد زیر چه تغییراتی بدم تا مشکلم حل بشه:
Selection.AutoFill Destination:=Range("G1:G124")
فکر کنم اگه بشه قسمت رنج رو متغییر داد که وابسته با ستون مجاور بشه مشکل حل میشه ولی بلد نیستم
======
ضمنا دو تا سوال مرتبط(هر دو هم برا استفاده در vba میخوام)
البته سوال اول خودش چند بخشی هست!
1- توی یه ستون مثلا A با چه کدی میتونیم:
تعداد سطر های غیر خالی رو بدست بیاریم؟(جواب یه عدد باشه)
اولین سلول خالی شمارش چنده؟
اخرین سلول پر شمارش چنده؟(اولین سلول خالی که بعدش دیگه سلول پر نباشه)
در مورد قسمت دوم و سوم جواب به چه صورت هست؟ مثلا میگه سلول 50 خالی هست یا اسم خونه رو میده مثلا A50 یا ادرس افست سلول خالی رو میده (اگه اشتباه نکنم ادرس افست به صورت cell(1,50) میشه)
اصلا میتونیم خودمون بگیم به کدوم صورت جواب بده؟
2- چطوری میشه محدوده Range رو متغییر داد؟
مثل داریم
Range("G1:K10)
چطور میشه به جای 1 و 10 از متغییر استفاده کرد؟
کلا میخوام Range رو متغییر بدم و نمیخوام مثل الان نام یک سلول ثابت مثلا G1 باشه بلکه میخوام Gi باشه که خود i متغییری هست که داخلش یه عدد هست حالا به هر صورتی میشه بگید
با تشکر
کامنت