قدردانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ahmad.khanifar

• 2014/05/02
    • 48

قدردانی

به شکلی ژرف اعتقاد دارم :
    اکسل ایران یک "سایت" نیست یک "فرهنگ" است .
    [CENTER]
    [B]هر كسي مي‌تواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آن‌را درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مي‌نويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
    [/B]
    [/CENTER]
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط ahmad.khanifar
    البته فرهنگی که ریشه در آداب و رسوم همه ی ایرانیان دارد.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

درود بر استاد خنیفر عزیز
      امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز مطلع شدم مشکلتون در حال رفع شدنه. بسیار خوشحال شدم. امیدوارم با سرعت بیشتری کاملا رفع بشه

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

درود
        این لطف شماست استاد، امیدورام هرچه زودتر مشکل کاملا مرتفع و صحت و سلامت حاصل بشه
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• mokaram
          مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

بنده هم به عنوان عضوی کوچکی از این انجمن برای شما استاد گرامی صحت و سلامتی را آرزومندم پایدار باشید
          [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

• mrexcel

• 2010/02/03
            • 436
            • 81.00

استاد بزرگ.ار جناب آقای خنیفر .
            حرکت های بزرگ و اقدامات تاثیر گذار همیشه حاصل یک حرکت جمعی بوده است .
            اکسل ایران یک نام و فضا میباشد . که بدون حضور دوستان در حد یک اسم بدون پشتوانه و یک فضای بلا استفاده می باشد .
            انچه که تا کنون این فضا را پایدار نگه دشته نه اصول حاکم بر بازار و سود بوده است نه قانون های کاری بلکه دوستی و احترام به داشتن دوستانی خوب است . در غیر اینصورت تمامی این دوستان توانایی دارند در هر فضای منجمله فیزیکی و مجازی فعالیتهای تجاری موفقی را پیگیری نمایند .
            به امید روزی که علاوه بر پایداری دوستی در کنار هم مزایای دیگیری را هم برای دوستان فراهم نماییم .
            خدمتگذار کوچک شما
            سعید علی محمدی
            زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم

کامنت

چند لحظه..