سلام دوستان در اکسل 2007 هر کاری میکنم قسمت ضبط ماکرو غیرفعاله چیکار کنم
عدم اجرای ماکرو در اکسل 2007
Collapse
X
-
خواهشا کمک کنید موضوع مهمیست من در سیستم مدنظرم نمی توانم از گزینه ضبط ماکرو استفاده کنم چون غیر فعاله علتش چیه چیکار کنم -
سلام دوست عزیز
اولا عرض کنم که هر وقت اساتید فرصت کنن و آنلاین بشن حتما جواب شما رو میدن. بهتره کمی صبر داشته باشید
دوما در پاسخ به سوال شما اگر برای یک فایل خاص این قابلیت غیر فعاله مشکل از فایل شماست در غیر این صورت مشکل از نصب آفیس شماست. برای رفع این مشکل بهتره آفیس خودتون رو repair کنید.کامنت
-
سلام دوست عزیز
اولا عرض کنم که هر وقت اساتید فرصت کنن و آنلاین بشن حتما جواب شما رو میدن. بهتره کمی صبر داشته باشید
دوما در پاسخ به سوال شما اگر برای یک فایل خاص این قابلیت غیر فعاله مشکل از فایل شماست در غیر این صورت مشکل از نصب آفیس شماست. برای رفع این مشکل بهتره آفیس خودتون رو repair کنید.
بعدش مشکل از ویندوز میتونه باشه؟کامنت
-
با سلام
ضمن تشکر از جناب آقای قاسمیان عزیز
دوست عزیز
با فرض اینکه دو برنامه
+ Office Shared Features
+ Visual Basic for Applications
با آفیس شما نصب شده باشد.
از طریق زیر چک کنید آیا ماکرو شما فعال است یا نه
Click on: The Office Button | Excel Options | Trust Center | Trust Center Settings (Button on Right) | Macro Settings
مطمئن شود تیک خورده "Enable all Macros"
با تشکر میرکامنت
-
[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
بااحترام به نظر و راهنمایی دوستان به غیر از دو راه مشکلی دیگه ای نمیتونه باشه
یا افیس کاملا نصب نشده
یا تنظیمات ماکرو کامل نیست
اول در اکسل اپشن دولوپر را فعال و سپس تنظیمی که استاد فرمودن انجام بدید
office---- exceloption----pupular----showdeveloperاین روش برای افیس 2007 هستش ولی برای 2010 متفاوته چون ایکون هاش فرق میکنهکامنت
کامنت