تست هوش:)
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
کامنت
-
معمای بعدی ( بازی با چوب کبریت ها )
یه مدت این نوع معماها برای خودش برو بیایی داشت حالا منم یکی از اونها را مطرح میکنم سادست
با توجه به جهت خونه ، با جابجا کردن فقط یکی از چوب کبریت ها جهت خونه را عوض کنید
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
-
از چهار نفر(علی و بهنام و سعید و میثم) بازجوبی کردیم:- علی میگه : سعید تقلب نمیکنه مگه اینکه بهنام هم تقلب کنه
- بهنام میگه : یا من تقلب کردم یا علی
- سعید میگه : بهنام تقلب نکرده، من کردم
- میثم میگه : بهنام تقلب کرده
فقط یه نفر داره این وسط دروغ میگه موش می دواونه! کدوم یکی دروغ میگه ؟
1) سعید دروغ میگه, یهنام تقلب کرده
2) بهنام دروغ میگه، بهنام خودش تقلب کرده
3) علی دروغ میگه، سعید تقلب کرده
4) میثم دروغ میگه، سعید دروغ میگه:min10::min18::min13::min22:کامنت
-
-
فقط یک نفر داره دروغ میگه
تناقض اصلی بین حرف سعید و میثم هست. پس یکی از این دو نفر دروغ میگن و بقیه راست میگن
تناقض بعدی بین سعید و علی هست. از اونجایی که علی راست میگه پس سعید دروغ میگه
سوال بعدی:
مجید و علی برادر هستند . مجید امروز 33 سال دارد . این عدد سه برابر سنی که علی داشت، وقتی که مجید به سن امروز علی بود .علی چند سال دارد ؟کامنت
-
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
يعني وقتي که مجيد به سن امروز علي بود
سه برابر سن علي برابر 33 سال بود
پس مجيد (33/3) يازده ساله بود که برابر گزاره اول سن اون روز مجيد همان سن امروز علي است!
پس علي 11 ساله است.
معماي بعدي:
سه تا شريک نفري ده تومان گذاشتند و يک جنس از مغازه اي خريدند به مبلغ سي تومان.
بعدا" صاحب مغازه فهميد که جنس را اشتباها" پنج تومان گران فروخته
پنج تومان را داد به شاگردش که برود و به خريدارها (شريک ها) پس بدهد
ولي شاگرد بد جنسي کرد و دو تومان را در جيب خودش گذاشت و به شرکا فقط نفري يک تومان پس داد.
بنابراين هر شريک ده تومان اول داده و يک تومان بعدا" پس گرفته، يعني کلا" نه تومان داده
سه تا نه تومان مي شود به عبارت 27 تومان، دو تومان هم که در جيب شاگرد رفته، جمعا" مي شود چقدر؟ .... بيست و نه تومان!!!!
پس يک تومان ديگه چي شده؟Last edited by Ali Parsaei; 2015/07/12, 21:02.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
يعني وقتي که مجيد به سن امروز علي بود
سه برابر سن علي برابر 33 سال بود
پس مجيد (33/3) يازده ساله بود که برابر گزاره اول سن اون روز مجيد همان سن امروز علي است!
پس علي 11 ساله است.
معماي بعدي:
سه تا شريک نفري ده تومان گذاشتند و يک جنس از مغازه اي خريدند به مبلغ سي تومان.
بعدا" صاحب مغازه فهميد که جنس را اشتباها" پنج تومان گران فروخته
پنج تومان را داد به شاگردش که برود و به خريدارها (شريک ها) پس بدهد
ولي شاگرد بد جنسي کرد و دو تومان را در جيب خودش گذاشت و به شرکا فقط نفري يک تومان پس داد.
بنابراين هر شريک ده تومان اول داده و يک تومان بعدا" پس گرفته، يعني کلا" نه تومان داده
سه تا نه تومان مي شود به عبارت 27 تومان، دو تومان هم که در جيب شاگرد رفته، جمعا" مي شود چقدر؟ .... بيست و نه تومان!!!!
پس يک تومان ديگه چي شده؟
سوال رو درست متوجه نشدین دوستان
بخش آخر میگه وقتی مجید به سن امروز علی بود، سن علی یک سوم سن الان مجید یعنی 33 بود. پس یعنی وقتی علی 11 سالش بوده، سن مجید همان سن امروز علی هستکامنت
کامنت