چاپ نشدن خطوط بین بعضی سطر و ستونها موقع پرینت گرفتن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • neda_it

• 2015/05/30
    • 12

چاپ نشدن خطوط بین بعضی سطر و ستونها موقع پرینت گرفتن

سلام دوستان /
    من وقتی بعضی فایلهای اکسل رو میخوام پرینت بگیرم یک مشکل عجیب دارم و اینکه خطوط بین بعضی سطر و ستون ها موقع پرینت نمیفته ! باید چطور رفعش کنم؟
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط neda_it
    سلام دوستان /
    من وقتی بعضی فایلهای اکسل رو میخوام پرینت بگیرم یک مشکل عجیب دارم و اینکه خطوط بین بعضی سطر و ستون ها موقع پرینت نمیفته ! باید چطور رفعش کنم؟
    سلام،
    شاید دلیلش اینه که سطر و ستون های مذکور بدون
    Border هستند
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      من هم يک بار يک فايل اکسل جدول بندي شده داشتم و بردم بيرون در يک دفتر فني از آن روي مقوا پرينت گرفتم و همچين حالتي پيش آمد! نمي دانم ولي فکر کنم شايد به ساختار حافظه پرينتر و يا کارت گرافيک ربط داشته باشد!
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

البته این میتونه خیلی دلایل داشته باشه ، همه اینایی که دوستان گفتن میتونه باشه ، شایدم یک یا چند قسمت صفحتون با گزینه print Area انتخاب و فعال شده باشه ، اینطوری فقط قسمتایی که مشخص شده پرینت گرفته میشه .
        میتونید فایلتونو بزارید و قسمتیم که چاپ نمیشرو مشخص کنید ؟
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

• moriss
          • 2017/07/27
          • 2
          • 39.00

دوستان فکر میکنم منظور ایشون این هست که خطوط جدول در پرینت جابجا میشه و قسمتی از جدول بدون خط میفته
          منم همین مشکل رو دربعضی فایلها دارم. تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که تبدیل به pdf میکنم و بعد پرینت میگیرم

کامنت

چند لحظه..