یوزر فرم با قابلیت متناظر کردن اطلاعات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • 60vahidsalehi

• 2015/03/14
    • 34

یوزر فرم با قابلیت متناظر کردن اطلاعات

با سلام خدمت اساتید عزیز
    در فایل پیوست من برنامه ای دارم که برای مرغداری است که از 9 تا سالن گزارش میگیره
    و فقط یه قسمتش مونده که احتیاج به کمک دارم

میخوام در یوزر فرمی که طراحی کردم بتونم داخل یوزر فرم تاریخ انتخاب کنم (کمبو باکس) یا بنویسم و وقتی تلفات و حذفیات مرغ و خروس و سرانه دان مرغ و خروس و ... در تکست باکسها
    وارد کردم بره در شیت مربوط به سالن خودش و در ردیف متناظر با تاریخ انتخابی قرار بگیره

پیشاپیش تشکر میکنم از همه اساتید

پسوند فایل رو به xlsm تغییر دهید
    فایل های پیوست شده
    هرگز نبوده افاق این سان مخوف و تاریک
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست گرامی
    منظورتان بصورت کلی این است که شما می خواهید اصلاحیه انجام دهید. یعنی اگر در سالن یک در تاریخ مشخص مقداری در تکس باکس تلفات مرغ وارد کردید در شیت مربوط به سالن یک تاریخ مربوطه تلفات مرغ این عدد اصلاح و تغییر پیدا کند.

با تشکر میر

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
      • 34

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام

دوست گرامی
      منظورتان بصورت کلی این است که شما می خواهید اصلاحیه انجام دهید. یعنی اگر در سالن یک در تاریخ مشخص مقداری در تکس باکس تلفات مرغ وارد کردید در شیت مربوط به سالن یک تاریخ مربوطه تلفات مرغ این عدد اصلاح و تغییر پیدا کند.

با تشکر میر
      بله دوست عزیز یعنی اگر اطلاعات داشته باشد در یوزر فرم بیاید و ویرایش کنم و اگر نداشته باشد بنویسم و در محل مربوطه برود
      ممنون

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

سلام دوست عزیز
        بجای چند شیت یک شماره سالن به جدول شیت اول اضافه کنید و همه اطلاعات رو در همان شیت ثبت کنید
        ضمنا یوزر فرم رو طراحی کنید و به فایل اضافه کنید تا در خصوص نحوه کد نویسی راهنمایی بشید .

Sent from my LG-D686 using Tapatalk
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
          • 34

نوشته اصلی توسط Alireza
          سلام دوست عزیز
          بجای چند شیت یک شماره سالن به جدول شیت اول اضافه کنید و همه اطلاعات رو در همان شیت ثبت کنید
          ضمنا یوزر فرم رو طراحی کنید و به فایل اضافه کنید تا در خصوص نحوه کد نویسی راهنمایی بشید .

Sent from my LG-D686 using Tapatalk
          با سلام
          یوزر فرم داخل فایل وجود داره
          اما کد نداره
          و اینکه همه سالنها در یک شیت باشه از زیبایی کار کم میکنه دوست عزیز!
          اگر کدی باشه که ویرایش هم نکنه مهم نیست و ققط اطلاعات رو ببره در محل مورد نظر

با تشکر از توجه حضرتعالی

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
            • 34

دوستان اگر میدونن کممک کنن
            لطفا
            با تشکر

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

سلام،
              راستش من يکي که با توابع شمسي مشکل دارم! وگرنه اگر تاريخها به صورت عدد معمولي شش رقمي باشد (مثلا" 940501) يا حالا يک چيزي شبيه اين باشد يک کارهايي مي شود کرد،
              فرضا" اگر تاريخ در صفحات به صورت فوق بود مي شد در فرم توسط يک تکست باکس تاريخ را از کاربر دريافت کرد و سپس توسط تابع find در vba تاريخ دريافتي را در صفحات مختلف در ستون c جستجو و بعد از يافتن آن توسط تابع offset با جابجايي در صفحه تکست باکسهاي متناظر با تلفات مرغ و .... در هر سطر فرم را مقدار دهي کرد
              يک دگمه هم مي شد تخصيص داد که برعکس عمل کنيد و دوباره مقدار تکست باکسها را در شيت جايگزين کند (که اين هم مي شد دگمه جهت اصلاح)
              براي صفحات مختلف هم بايد کدهاي تکست باکس جهت رديف اول فرم را طوري نوشت که در صفحه اول جستجو کند، رديف دوم در صفحه دوم جستجو کند و ... الي آخر
              ولي حالا که توابع شمسي به کار برده ايد، احتمالا" بقيه دوستان که در اين زمينه وارد هستند بتوانند کمک بهتري بنمايند.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                • 699

نوشته اصلی توسط 60vahidsalehi
                دوستان اگر میدونن کممک کنن
                لطفا
                با تشکر
                با سلام

دوست عزیز

کاری که جنابعالی خواسته بودید بسیار وقت گیر است و انتظار پاسخ سریع نداشته باشید ( صبور باشید)

موقع آپلود خطا میگیره لطفا ایمیل بدهید/

با تشکر میر

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
                  • 34

ممنون و متشکر
                  60vahidsalehi@gmail.com

اگر با تاریخ مشکل دارید یک ستون کمکی درست میکنم که تاریخهارو چسبسده به هم نشان بده مثلا ۹۴۰۲۰۳
                  اگر برای دو شیت هم فرمول را اایه بدهید باقی رو اضافه میکنم

با زهم متشکر و ممنون از لطف شما

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
                    • 34

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                    سلام،
                    راستش من يکي که با توابع شمسي مشکل دارم! وگرنه اگر تاريخها به صورت عدد معمولي شش رقمي باشد (مثلا" 940501) يا حالا يک چيزي شبيه اين باشد يک کارهايي مي شود کرد،
                    فرضا" اگر تاريخ در صفحات به صورت فوق بود مي شد در فرم توسط يک تکست باکس تاريخ را از کاربر دريافت کرد و سپس توسط تابع find در vba تاريخ دريافتي را در صفحات مختلف در ستون c جستجو و بعد از يافتن آن توسط تابع offset با جابجايي در صفحه تکست باکسهاي متناظر با تلفات مرغ و .... در هر سطر فرم را مقدار دهي کرد
                    يک دگمه هم مي شد تخصيص داد که برعکس عمل کنيد و دوباره مقدار تکست باکسها را در شيت جايگزين کند (که اين هم مي شد دگمه جهت اصلاح)
                    براي صفحات مختلف هم بايد کدهاي تکست باکس جهت رديف اول فرم را طوري نوشت که در صفحه اول جستجو کند، رديف دوم در صفحه دوم جستجو کند و ... الي آخر
                    ولي حالا که توابع شمسي به کار برده ايد، احتمالا" بقيه دوستان که در اين زمينه وارد هستند بتوانند کمک بهتري بنمايند.
                    بله با شما موفقم
                    خب لازم باشد یک ستون کمکی درست میکنم و تاریخ هارو با فرمت دلخواه شما وارد میکنم
                    هر کاری که لازم باشه برای رسیدن به جواب بگید انجام میدم

کامنت

• Ali Parsaei
                      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                      • 1522
                      • 71.67

بله با شما موفقم
                      خب لازم باشد یک ستون کمکی درست میکنم و تاریخ هارو با فرمت دلخواه شما وارد میکنم
                      هر کاری که لازم باشه برای رسیدن به جواب بگید انجام میدم
                      من فقط براي شيت يک تاريخها را عوض کردم، فرمت سل هاي ستون C را عوض کرده ام و تاريخها را شش رقمي (مثلا" 930820) وارد کرده ام
                      بعد يک دگمه براي شروع انجام عمليات روي فرم گذاشته ام
                      تاريخ را هم در فرم جوري طرح کرده ام که فقط در يک جا (TEXTBOX1) با همان فرمت شش رقمي وارد گردد
                      اگر موس را روي TEXTBOX1 نگه داريد يک پنجره راهنما باز مي شود و کاربر را راهنمايي مي کند البته مي شود کدي نوشت که اصلا" مگذارد غير عدد چيزي وارد گردد
                      بعد من فقط براي تکست بکس 4 يعني تلفات مرغ سالن يک کد مخصوصش را نوشته ام، بقيه را بايد با الگو گرفتن از آن خودتان زحمتش را بکشيد (البته اگر کلا" اين نوع طراحي را بپسنديد و به دردتان بخورد)
                      کد PHP:
                      TextBox4.Text Sheet1.Range("C:C").Find(TextBox1.Text, , , , , xlNext).Offset(03).Value 
                      فایل های پیوست شده
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
                        • 34

من فقط براي شيت يک تاريخها را عوض کردم، فرمت سل هاي ستون C را عوض کرده ام و تاريخها را شش رقمي (مثلا" 930820) وارد کرده ام
                        بعد يک دگمه براي شروع انجام عمليات روي فرم گذاشته ام
                        تاريخ را هم در فرم جوري طرح کرده ام که فقط در يک جا (TEXTBOX1) با همان فرمت شش رقمي وارد گردد
                        اگر موس را روي TEXTBOX1 نگه داريد يک پنجره راهنما باز مي شود و کاربر را راهنمايي مي کند البته مي شود کدي نوشت که اصلا" مگذارد غير عدد چيزي وارد گردد
                        بعد من فقط براي تکست بکس 4 يعني تلفات مرغ سالن يک کد مخصوصش را نوشته ام، بقيه را بايد با الگو گرفتن از آن خودتان زحمتش را بکشيد (البته اگر کلا" اين نوع طراحي را بپسنديد و به دردتان بخورد)
                        کد PHP:
                        TextBox4.Text Sheet1.Range("C:C").Find(TextBox1.Text, , , , , xlNext).Offset(03).Value 
                        ضمن عرض تشکر
                        برای ثبت اطلاعات یک دکمه بزارم ؟
                        برای داخل دکمه چه کدی بزارم ؟
                        همین کد رو بر عکس کنم؟

کامنت

• Ali Parsaei
                          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                          • 1522
                          • 71.67

ضمن عرض تشکر
                          برای ثبت اطلاعات یک دکمه بزارم ؟
                          برای داخل دکمه چه کدی بزارم ؟
                          همین کد رو بر عکس کنم؟
                          بله براي ثبت هم يک دگمه مي توانيد بگذاريد و دقيقا" همين کدها را برعکس کنيد
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• 60vahidsalehi

• 2015/03/14
                            • 34

بله براي ثبت هم يک دگمه مي توانيد بگذاريد و دقيقا" همين کدها را برعکس کنيد
                            بی نهایت سپازگرام
                            اما اگر دوستان هم روشهای دیگری دارند لطف کنن ممنون خواهم شد

کامنت

• Ali Parsaei
                              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                              • 1522
                              • 71.67

بی نهایت سپاسگزارم
                              اما اگر دوستان هم روشهای دیگری دارند لطف کنن ممنون خواهم شد

اگر کد را به صورت زير بنويسيد ( يعني يک xlValues هم به آن اضافه کنيد) ديگر احتياجي به تغيير فرمت و دوباره نوشتن تاريخ و ... نداريد فقط بايد تاريخ را به صورت کامل با مميز وارد کنيد (مثلا"93/08/21)
                              کد PHP:
                              TextBox4.Text Sheet2.Range("C:C").Find(TextBox1.Text, , xlValues, , , xlNext).Offset(03).Value 
                              ببخشيد که از اول همين کد را نگفته بودم، آخه گفتم که نسبت به ADD-IN هاي تاريخ شمسي آلرژي دارم! چشمم که بهشون مي خوره تمرکز حواسم را از دست مي دهم!
                              ولي بدينوسيله اصلاح و تکميل مي نمايم که: دقيقا" با همان فرمت و مقادير و فرمولهايي که وارد نموده ايد و با کد فوق به مقصود خواهيد رسيد فقط بايد ورودي تاريخ توسط کاربر در فرم همراه با مميز باشد.
                              موفق باشيد.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..