من میخوام در فرم طراحی شده در کمبو باکسها تاریخ باشه و با انتخاب دو تاریخ در کمبو 1 و کمبو 2 اطلاعات فیلتر شده در بازه انتخاب شده در لیست باکس قرار بگیره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.(فایل پیوست)
جستجو بین دو بازه زمانی(تاریخ)
Collapse
X
-
-
سلام،
در مورد تاريخ هاي شمسي من راه حل مربوط به خودم را دارم که ممکن است به دردتان نخورد!
با اين وجود خدمتتان عرض مي کنم:
من فرمت سل هاي حاوي تاريخ را به صورت: 00"/"00"/"00 قرار مي دهم و تاريخ ها را دوباره و بدون مميز وارد مي کنم (مثل اين: 930201)
بعد بايد خصوصيت rowsource کمبوبکس يک و دو را به صورتي تنظيم کنيم که از محدوده تاريخ داخل شيت مورد نظر مقدار دهي شوند يعني rowsource در پنجره properties را برابر data1!A2:A16= قرار دهيم
حال کد زير را براي دگمه جستجو مي نويسيم تا فيلتر داخل صفحه اعمال شود:
البته اگر بخواهيد نتايج داخل ليست بکس داخل يوزرفرم آورده شود بايد باز هم کدنويسي هاي مخصوص آن را انجام دهيد.کد PHP:ActiveSheet.ListObjects("Table_sampleDB.accdb").Range.AutoFilter Field:=1, _
Criteria1:=">=" & ComboBox1.Value, Operator:=xlAnd, Criteria2:="<=" & ComboBox2.Value
Unload Me
فايلتان خيلي شلوغ بود، من همه کدها و صفحه هاي اضافه را پاک کردم تا به صورت متمرکز فقط کارهايي که در فوق گفتم را مشاهده کنيد، اين هم فايل نمونه:
فایل های پیوست شده[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کامنت

ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

کامنت