مشکل حذف علامت $ با کلید f4

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pouyan

• 2012/07/20
    • 20

مشکل حذف علامت $ با کلید f4

سلام دوستان
    جایی خوندم که در فرمول نویسی وقتی آدرس خانه ای به صورت مطلق هست و میخوایم اون رو به صورت نسبی در بیاریم، برای سادگی کار از کلید f4 برای حذف علامت دلار($) استفاده میکنیم. یعنی آدرس نوشته شده رو انتخاب و چند بار f4 رو میزنیم.
    در کامپیوتر من f4 این کار رو انجام نمیده و عمل save رو انجام میده. تنظیمات این بخش کجاست؟ چطور میتونم f4رو برای حذف علامت دلار تنظیم کنم؟
    با تشکر
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیز

احتمالا بر روی کیبورد شما یک کلید بنام Flock می باشد یکبار آنرا فشار دهید باید درست شود

در غیر اینصورت ( بسته به نوع آفیس ) کلید علامت ویندوز بین کلید های Alrt و Ctrl سمت چپ کیبورد خود همراه با F4 را امتحان نمایید.

با تشکر میر

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
      • 20

[QUOTE=majid_mx4;40433]با سلام

دوست عزیز

احتمالا بر روی کیبورد شما یک کلید بنام Flock می باشد یکبار آنرا فشار دهید باید درست شود

در غیر اینصورت ( بسته به نوع آفیس ) کلید علامت ویندوز بین کلید های Alrt و Ctrl سمت چپ کیبورد خود همراه با F4 را امتحان نمایید.

با تشکر میر[/QUOTE]

سلام. ممنون از پاسختون ولی متاسفانه این روش هم جواب نداد.

روی کیبورد هم دکمه ی Flock نمیبینم.

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام روی صفحه کلید Fn نوشته
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
          • 20

سلام عجیبه با on screen keyboard وقتی f4 میزنم این عمل کار میکنه ولی با کیبورد عادی که میزنم کار نمیکنه و عمل save رو انجام میده. عکس کیبوردم رو ضمیمه میکنم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط pouyan
            سلام عجیبه با on screen keyboard وقتی f4 میزنم این عمل کار میکنه ولی با کیبورد عادی که میزنم کار نمیکنه و عمل save رو انجام میده. عکس کیبوردم رو ضمیمه میکنم.
            دوست عزيز اگه موارد فوق كارساز نبود اين دو مورد رو تست كنين
            يكي اينكه دكمه اي احتمالا آبي رنگ به اسم mis lock وجود داره كه بايد غير فعال بشه
            يكي اينكه زبان انگليسي كه شما انتخاب كردين united kingdom هست نه united state

در غير اين صورت لطفا عكسي از كيبوردتون رو قرار بدين تا بيشتر بررسي بشه

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
              • 20

سلام. زبان US هست. این عکس کیبوردم http://s6.picofile.com/file/8205504992/FCR_8900_1.jpg ببخشید مشکل داشت از خود سایت نتونستم آپلود کنم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

نوشته اصلی توسط pouyan
                سلام. زبان US هست. این عکس کیبوردم http://s6.picofile.com/file/8205504992/FCR_8900_1.jpg ببخشید مشکل داشت از خود سایت نتونستم آپلود کنم.
                كيبوردتون رو عوض كنيد ببينين درست ميشه يا نه. احتمال داره كليدهاش قاطي شده باشه.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                  • 699

با سلام

دوست عزیز کیبورد شما دارای فانشکن است کلید Fn

همانطور که در پست شماره 3# آقای qeneralsamad فرمودند آن یکبار فشار دهید و تست کنید.

با تشکر میر

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
                    • 20

سلام. ممنون حل شد. فقط عکس کیبوردو من از اینترنت گرفته بودم. واسه من دقیقا همینه فقط توی این عکس نوشته fn ولی واسه من یه شکل عجیب غریب کشیده به خاطر همین من متوجه نشدم. بازم ممنون از همگی

کامنت

چند لحظه..