مشکل پیدا کردن "ریال" در تنظیمات format cells

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pouyan

• 2012/07/20
    • 20

مشکل پیدا کردن "ریال" در تنظیمات format cells

سلام دوستان
    فرض کنید میخوام در این شکل از قسمت symbol، ریال رو پیدا کنم.
    معمولا توی اکثر جاها با تایپ کردن یکی دو حرف و استفاده از کلید tab راحت به نتیجه ی دلخواه میرسیم ولی در اکسل انگار این روش کار نمیکنه. میخواستم بدونم برای پیدا کردنش راه بهتری وجود نداره و باید با ماوس انقدر پایین بریم تا نتیجه ی مورد نظر رو پیدا کنیم؟
    ممنون
    Click image for larger version

Name:	format cells.JPG
Views:	1
Size:	37.2 کیلو بایت
ID:	143983
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    زبان صفحه کلید رو روی فارسی بذارید و لیت کشوئی Symbol رو انتخاب و یک بار حرف ر رو وارد کنید به اینصورت در لیت سمبلها به ریال رفته و میتونید اونو انتخاب کنید
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
      • 699

با سلام

اگر متوجه منظورتان شده باشم ( منظورتان فرمت خانه هاست )میتوانید از عکس زیر کمک بگیرید

و یا از دستور زیر استفاده نمایید ( فایل ضمیمه )

در غیر اینصورت در حالتی که زبان فارسی فعال است از کلیدهای میانبر Shift + R استفاده نمایید.

با تشکر میر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

اگر از روش هايي كه اين دو بزرگوار گفتن نتيجه نگرفتين ميتونين در قسمت custom اين فرمت رو وارد كنيد. قطعا نتيجه ميگيرين
        کد:
        _-[$ريال-429] * #,##0_-;_-[$ريال-429] * #,##0-;_-[$ريال-429] * "-"_-;_-@_-

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
          • 20

نوشته اصلی توسط generalsamad
          با سلام
          زبان صفحه کلید رو روی فارسی بذارید و لیت کشوئی Symbol رو انتخاب و یک بار حرف ر رو وارد کنید به اینصورت در لیت سمبلها به ریال رفته و میتونید اونو انتخاب کنید
          سلام. همین کارو میکنم پیدا نمیکنه. واسه همین برام عجیبه. قاعدتا باید همین طور پیداش کنه.

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
            • 20

نوشته اصلی توسط majid_mx4
            با سلام

اگر متوجه منظورتان شده باشم ( منظورتان فرمت خانه هاست )میتوانید از عکس زیر کمک بگیرید

و یا از دستور زیر استفاده نمایید ( فایل ضمیمه )

در غیر اینصورت در حالتی که زبان فارسی فعال است از کلیدهای میانبر Shift + R استفاده نمایید.

با تشکر میر
            سلام. بله منظورم فرمت سلوله. منظورم اینه که همان طور که در عکستون هست، نمیخوام با استفاده از ماوس به ریال persian برسم. برام عجیبه که چرا وقتی در کادر symbol میزنم p به من persian رو نشون نمیده. "ر" هم میزنم ریال رو نشون نمیده.
            فایل ضمیمه و روش دیگه ای که گفتید کار میکنه ولی نمیدونم چرا به روش عادی نمیشه پیداش کرد.
            ممنون

کامنت

• pouyan

• 2012/07/20
              • 20

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
              اگر از روش هايي كه اين دو بزرگوار گفتن نتيجه نگرفتين ميتونين در قسمت custom اين فرمت رو وارد كنيد. قطعا نتيجه ميگيرين
              کد:
              _-[$ريال-429] * #,##0_-;_-[$ريال-429] * #,##0-;_-[$ريال-429] * "-"_-;_-@_-
              سلام. ممنون. در اکسل مبتدی هستم از این کدها سر در نمیارم. البته اینو ذخیره کردم تا بعدا که بیشتر با اکسل آشنا شدم ازش استفاده کنم. ممنون
              نمیدونم چرا راه عادی اونجور که من میخوام جواب نمیده. البته با ماوس میتونم بین گزینه ها بگردم و ریال رو پیدا کنم ولی با زدن "ر" ریال رو نشون نمیده. p هم میزنم persianرو نشون نمیده.

کامنت

چند لحظه..