نوشتن فرمول برای رنگی کردن

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امین نیما

• 2015/05/24
    • 110

[حل شده] نوشتن فرمول برای رنگی کردن

با سلام
    امکان داره در فرمول بار اکسل فرمولی نوشت که رنگ سلول a1 آبی بشود
    میدونم میشه در فرمتینگ این کار رو راحت انجام داد ولی خواستم راهنمایی بفرمایید از طریق فرمول بار این کار امکان پذیر هست یا نه؟
    با تشکر
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4599
    • 100.00

نوشته اصلی توسط امین نیما
    با سلام
    امکان داره در فرمول بار اکسل فرمولی نوشت که رنگ سلول a1 آبی بشود
    میدونم میشه در فرمتینگ این کار رو راحت انجام داد ولی خواستم راهنمایی بفرمایید از طریق فرمول بار این کار امکان پذیر هست یا نه؟
    با تشکر
    سلام دوست عزيز
    خير اين كار ممكن نيست. حتما بايد از conditional formatting استفاده بشه

کامنت

• امین نیما

• 2015/05/24
      • 110

با تشکر از راهنمایی دوست عزیز
      ایا در فرمتینگ میشه چند شرط گذاشت؟
      مثالی میزنم برای روشن شدن موضوع
      تصور بفرمایید 2 ماه سال را ما در سلول a1 لیست (فروردین ، اردیبهشت) کردیم
      حالا در جدول پایین ما 10 روز اول هر ماه را به صورت ستونی مشخص کردیم از اول ماه تا 10 ماه
      که با تغییر ماه در لیست a1 از فروردین به اردیبهشت ستون روز های ماه تغییر میکنه
      هدف از این کار اینه که روز های تعطیل در جدول روز های ماه به رنگ قرمز تغییر رنگ بدهد خوب ما میدونمیم که در فروردین روزهای جمعه و روز 1 تعطیل است و در اردیبهشت فقط روزها جمعه تعطیل است با فرمولی از ترکیب if , or می توان این کار رو انجام داد ولی زمانی که شرط ماه (فروردین،اردیبهشت) اضافه میشود به فرمول فرمتینگ درست عمل نمیکنه
      دوستان راهنمایی بفرمایند امکان گذاشتن چند شرط در فرمتینگ وجود داره( if تو در تو )
      فکر کنم فرمول باید این جوری نوشته بشه
      ;اگه a1 مساوی فروردین بود آنگاه روز جمعه و روز 1 ماه قرمز شود
      ;اگر a1 مساوی اردیبهشت بود آنگاه روز جمعه قرمز شود
      با سپاس فراوان دوستان اگه امکان داره یک مقدار راهنمایی اضافه هم بفرمایند با ذکر مثال تا بنده متوجه بشم ممنون میشوم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4599
        • 100.00

نوشته اصلی توسط امین نیما
        با تشکر از راهنمایی دوست عزیز
        ایا در فرمتینگ میشه چند شرط گذاشت؟
        مثالی میزنم برای روشن شدن موضوع
        تصور بفرمایید 2 ماه سال را ما در سلول a1 لیست (فروردین ، اردیبهشت) کردیم
        حالا در جدول پایین ما 10 روز اول هر ماه را به صورت ستونی مشخص کردیم از اول ماه تا 10 ماه
        که با تغییر ماه در لیست a1 از فروردین به اردیبهشت ستون روز های ماه تغییر میکنه
        هدف از این کار اینه که روز های تعطیل در جدول روز های ماه به رنگ قرمز تغییر رنگ بدهد خوب ما میدونمیم که در فروردین روزهای جمعه و روز 1 تعطیل است و در اردیبهشت فقط روزها جمعه تعطیل است با فرمولی از ترکیب if , or می توان این کار رو انجام داد ولی زمانی که شرط ماه (فروردین،اردیبهشت) اضافه میشود به فرمول فرمتینگ درست عمل نمیکنه
        دوستان راهنمایی بفرمایند امکان گذاشتن چند شرط در فرمتینگ وجود داره( if تو در تو )
        فکر کنم فرمول باید این جوری نوشته بشه
        ;اگه a1 مساوی فروردین بود آنگاه روز جمعه و روز 1 ماه قرمز شود
        ;اگر a1 مساوی اردیبهشت بود آنگاه روز جمعه قرمز شود
        با سپاس فراوان دوستان اگه امکان داره یک مقدار راهنمایی اضافه هم بفرمایند با ذکر مثال تا بنده متوجه بشم ممنون میشوم.

بله دوست عزيز. امكان ايجاد چند شرط وجود داره
        اگر فايل نمونه ميذاشتين بهتر ميشد راهنمايي كرد ولي با توجه به توضيحات شما من يك راهنمايي كلي ميكنم خدمتتون:
        شما دو روش براي انجام اين كار دارين:
        روش اول اينكه دو بار شرط رو براي اون محدوده بنويسيد. مزيت اين روش اينه كه ميتونين مثلا جمعه هاي ارديبهشت رو يك رنگ و جمعه هاي فروردين رو به رنگ ديگه در بيارين
        روش دوم استفاده از if تو در تو هست. من يك نمونه خيلي ابتدايي خدمتتون تقديم ميكنم. اين نمونه رو ميتونين به موضوع خودتون بسط بدين
        کد:
        =IF(A1=1;1;IF(A1=5;1;0))

کامنت

• امین نیما

• 2015/05/24
          • 110

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
          بله دوست عزيز. امكان ايجاد چند شرط وجود داره
          اگر فايل نمونه ميذاشتين بهتر ميشد راهنمايي كرد ولي با توجه به توضيحات شما من يك راهنمايي كلي ميكنم خدمتتون:
          شما دو روش براي انجام اين كار دارين:
          روش اول اينكه دو بار شرط رو براي اون محدوده بنويسيد. مزيت اين روش اينه كه ميتونين مثلا جمعه هاي ارديبهشت رو يك رنگ و جمعه هاي فروردين رو به رنگ ديگه در بيارين
          روش دوم استفاده از if تو در تو هست. من يك نمونه خيلي ابتدايي خدمتتون تقديم ميكنم. اين نمونه رو ميتونين به موضوع خودتون بسط بدين
          کد:
          =IF(A1=1;1;IF(A1=5;1;0))
          با تشکر از آقا امیر
          من بعد از چندید بار آزمون و خطا مشکل رو اینجوری حل کردم
          2تا نکته وجود داره برای دوستانی که میخوان این صفحه رو مطالعه کنن و دچار مشکل نشن
          1- در مقدار دهی در فورمتینگ به جای a1 باید 1$a$ استفاده کنند که من فرق اونها رو نمیدونم دوستان راهنمایی بفرمایند(فقط میدونم آدرس دهی مطلق و نسبی هستند فرق اونها رو درک نمیکنم)
          2- در زمان استفاده از if در فرمول بار ابتدا لوجیکال تست را مشخص کرده سپس ولو ایز ترو سپس ولو ایز فالس در فرمتینگ کلا ولو ایز فالس را نادیده گرفته بد از مشخص کردن ولو ایز ترو ; گذاشته ایف بعدی را مشخص میکنیم و به همین صورت ادامه میدیم تا آخرین شرط در پایان 1یا true مثل راهنمایی دوست خوبم آقا امیر در مثال بالا
          با تشکر

کامنت

چند لحظه..