هیچی نادیده گرفته نشده و باز همه جنبه آموزشی داره و بنده هم به اساتید انجمن بی احترامی نکردم
سوالات هم تکه تکه شده و قبلا هم شماره گذاشتم
در این انجمن فقط سه نفر هستن که واقعا کمک میکنن و به سوالات کاربران عادی مثل من جواب میدن و آدم چیزهای زیادی ازش یاد میگیره حتی فایل رو حل میکنن و با بررسی فایل ما هم بیشتر یادمیگیریم بقیه فقط شعار میدن نه راهنمایی نه آموزش
با تشکر از استاد خودم iranweld و mch2v و amir-ghasemiyanخیلی آموزش هاشون مفید و کمک هاشون عالی بوده
فایل من این مشکلات رو داره و خودم هرکاری میکنم نمیشه لطفا کمکم کنید
2-با حذف اسامی دانش آموزان در شیت " اطلاعات دانش آموز " نمرات در داخل شیت ها 248 و 249 هم حذف بشه
3-افزودن دکمه ذخیره PDF در شیت های "249""248""ویژه آزمون"
4-افزودن دکمه Save as در تمامی شیت ها که با زدنش تمامی شیت ها ذخیره بشه با نام جدید(البته اگه ذخیره کردنی خودش نام فایل رو بزنه با تاریخ و ساعت ذخیره که بهتره)
لینک دانلود
Copy of 940615 (2)
بازم از اساتید محترم و دوستای عزیزم تشکر ویژه رو دارم
ممنون
سوالات هم تکه تکه شده و قبلا هم شماره گذاشتم
در این انجمن فقط سه نفر هستن که واقعا کمک میکنن و به سوالات کاربران عادی مثل من جواب میدن و آدم چیزهای زیادی ازش یاد میگیره حتی فایل رو حل میکنن و با بررسی فایل ما هم بیشتر یادمیگیریم بقیه فقط شعار میدن نه راهنمایی نه آموزش
با تشکر از استاد خودم iranweld و mch2v و amir-ghasemiyanخیلی آموزش هاشون مفید و کمک هاشون عالی بوده
فایل من این مشکلات رو داره و خودم هرکاری میکنم نمیشه لطفا کمکم کنید
1-اسامی که در شیت "اطلاعات دانش آموز " وارد میشه به صورت خودکار مرتب سازی الفبای فارسی میشه و در تمامی شیت ها "249""248""ویژه آزمون" اسامی مشکلی نداره و همه چی حله
اما بعد ثبت نمرات برای دانش آموزان در شیت های "249""248"درسته نمرات درست نمایش میده اما وقتی از شیت " اطلاعات دانش آموز " یهدانش آموز رو حذف یا اضافه میکنیم مرتب سازی اسم که انجام میشه دیگه نمرات به هم میخوره و واسه هر دانش آموز رو به اون دانش آموز اختصاص نمیده باید نمرات حذف و از اول نوشته بشه2-با حذف اسامی دانش آموزان در شیت " اطلاعات دانش آموز " نمرات در داخل شیت ها 248 و 249 هم حذف بشه
3-افزودن دکمه ذخیره PDF در شیت های "249""248""ویژه آزمون"
4-افزودن دکمه Save as در تمامی شیت ها که با زدنش تمامی شیت ها ذخیره بشه با نام جدید(البته اگه ذخیره کردنی خودش نام فایل رو بزنه با تاریخ و ساعت ذخیره که بهتره)
لینک دانلود
Copy of 940615 (2)
بازم از اساتید محترم و دوستای عزیزم تشکر ویژه رو دارم

ممنون
کامنت