حذف داده های تکراری در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amin1214
    • 2015/09/07
    • 1

حذف داده های تکراری در اکسل

با سلام
    من یک فایل اسکل دارم شامل 4000 ردیف در 10 ستون
    حالا این فایل تعدادی تکراری داره
    از روش remove duplicate که اقدام می کنم چون من مرجع رو ردیف شماره تلفن قرار میدم ، شماره های تکراری رو پیدا میکنه اما مشکل اینجاست که ممکنه شماره تلفن تکراری باشه اما سایر اطلاعات اون سطر تکراری نباشه مثلا یه بار محمد رضا با فاصله است و دفعه بعد بدون فاصله
    در نتیجه فایل اکسل و خراب می کنه و فقط سلول تکراری رو حذف می کنه یعنی اطلاعات کلا جابجا می شه
    من می خوام بدونم راهی هست شماره تلفن تکراری رو که پیدا کرد کل اون سطر و بدون در نظر گرفتن چیز دیگه پاک کنه ؟؟؟؟
    ممنون می شم کمکم کنید
  • ebitary

• 2012/06/12
    • 53
    • 79.00

نوشته اصلی توسط amin1214
    با سلام
    من یک فایل اسکل دارم شامل 4000 ردیف در 10 ستون
    حالا این فایل تعدادی تکراری داره
    از روش remove duplicate که اقدام می کنم چون من مرجع رو ردیف شماره تلفن قرار میدم ، شماره های تکراری رو پیدا میکنه اما مشکل اینجاست که ممکنه شماره تلفن تکراری باشه اما سایر اطلاعات اون سطر تکراری نباشه مثلا یه بار محمد رضا با فاصله است و دفعه بعد بدون فاصله
    در نتیجه فایل اکسل و خراب می کنه و فقط سلول تکراری رو حذف می کنه یعنی اطلاعات کلا جابجا می شه
    من می خوام بدونم راهی هست شماره تلفن تکراری رو که پیدا کرد کل اون سطر و بدون در نظر گرفتن چیز دیگه پاک کنه ؟؟؟؟
    ممنون می شم کمکم کنید
    سلام
    با فرض اینکه شماره ها در ستون B قرار دارند
    در قسمت "کاندیشنال فورمتینگ" از این فرمول استفاده کنید
    کد PHP:
    =IF(COUNTIF(b$1:b2;b2)=1;1
    و مقدار applies to رو b1:b4000 انتخاب کنید

و با استفاده از "کالر فیلتر " سترهایی که رنگی نیست رو انتخاب و پاک کنید
    [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
      • 149

سلام دوست عزیز
      اگر می خواهید با توجه به اطلاعات تکراری یک ستون ستون های متناظر را نیز همزمان حذف کنید می بایست محدوده را انتخاب کنید روی remove duplicate کلیک کنید و از بین ستون های تیک خورده در صفحه نمایش داده شده تنها تیک ستون مورد نظر خود را بزنید و مابقی را بردارید.
      موفق باشید
      [CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..