چطور می توان فایل پیسوتی را مرتب کرد؟

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pnuha

• 2014/10/23
    • 13

[حل شده] چطور می توان فایل پیسوتی را مرتب کرد؟

سلام و عرض ادب خدمت یکایک شما بزرگان
    بنده مدتی هست با مشکلی مواجه هستم و نیاز مبرم به برنامه نویسی در اکسل دارم که در وقت برای تبدیل و مرتب کردن دادها صرفجویی کند.

1- فایل پیوستی شیت1 به صورت خودکار به حالت شیت 2 و شیت 2 به حالت شیت 3 تبدیل شود؛ این کار در اکسل توسط برنامه نویسی باید راحت باشد لذا متخصصین لطفا پاسخ دهند. متشکرم

فایل تکست فایل را هم قرار خواهم داد حال اگر ماکرویی یا برنامه نویسی باشد که مستقیماً فایل نوت پد را وارد و تنظیمات را انجام دهد که عالی خواهد شد.

* اعداد رنگ آمیزی گردید تا دوستان بهتر نحوه چینش اعداد را درک کنند.
    * باید کلیه ردیف ها چینش شوند، بنده فقط 4 ردیف(rows) از شیت 2 را در شیت 3 قرار دادام.
    فایل های پیوست شده
  • pnuha

• 2014/10/23
    • 13

دوستان لطفا پاسخ دهند.

کامنت

• ebitary

• 2012/06/12
      • 53
      • 79.00

نوشته اصلی توسط pnuha
      سلام و عرض ادب خدمت یکایک شما بزرگان
      بنده مدتی هست با مشکلی مواجه هستم و نیاز مبرم به برنامه نویسی در اکسل دارم که در وقت برای تبدیل و مرتب کردن دادها صرفجویی کند.

1- فایل پیوستی شیت1 به صورت خودکار به حالت شیت 2 و شیت 2 به حالت شیت 3 تبدیل شود؛ این کار در اکسل توسط برنامه نویسی باید راحت باشد لذا متخصصین لطفا پاسخ دهند. متشکرم

فایل تکست فایل را هم قرار خواهم داد حال اگر ماکرویی یا برنامه نویسی باشد که مستقیماً فایل نوت پد را وارد و تنظیمات را انجام دهد که عالی خواهد شد.

* اعداد رنگ آمیزی گردید تا دوستان بهتر نحوه چینش اعداد را درک کنند.
      * باید کلیه ردیف ها چینش شوند، بنده فقط 4 ردیف(rows) از شیت 2 را در شیت 3 قرار دادام.
      سلام
      با استفاده از فرمول شیت 2-3 رو تهیه کردم
      ملاحظه بفرمایید
      فایل های پیوست شده
      [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

• pnuha

• 2014/10/23
        • 13

سلام ممنونم؛ درسته
        میشه یک توضیحی برای شیت اخر در مورد فرمولها ارائه بدید،ستون a و b رو متوجه شدم ولی ستون c نه؛ البته اگر امکانش هست
        مجدد ممنونم
        Last edited by pnuha; 2015/09/14, 19:31.

کامنت

• ebitary

• 2012/06/12
          • 53
          • 79.00

نوشته اصلی توسط pnuha
          سلام ممنونم؛ درسته
          میشه یک توضیحی برای شیت اخر در مورد فرمولها ارائه بدید،ستون a و b رو متوجه شدم ولی ستون c نه؛ البته اگر امکانش هست
          مجدد ممنونم
          سلام

در حالت کلی تابع INDEX اکسل برای نمایش مقدار یک سلول از یک محدوده مشخص استفاده میشود. تابع INDEX اکسل در حالت کلی به دو شکل استفاده میشود:

(شماره ستون، شماره سطر، محدوده) INDEX=
          (شماره محدوده، شماره ستون، شماره سطر، یک یا چند محدوده) INDEX=

که ما از حالت اول استفاده کردیم

در حالت اول ما یک محدوده را برای تابع تعریف میکنیم و شماره سطر و ستون مورد نظرمان را هم مشخص میکنیم و تابع مقدار سلولی که در سطر و ستون مورد نظر هست را برای ما نمایش میدهد.
          برای بدست آوردن شماره سطر و ستون هم از تابع match استفاده شده
          این تابع یک مقدار رو در یک محدوده جستجو میکنه و در صورت پیدا کردن اون مقدار در محدوده مورد نظر، موقعیت مقدار مورد نظر رو بر میگردونه
          قاعده کلی تابع Match اکسل به صورت زیر هست:

(نوع جستجو [اختیاری]، محدوده جستجو، مقدار موردنظر برای جستجو) MATCH=
          [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

چند لحظه..