بهم ریختن داده ها در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fo-eng

• 2014/06/02
    • 51

[حل شده] بهم ریختن داده ها در اکسل

سلام دوستان.
    این فایل رو من تو notepad++ باز می کنم. این فایل
    میشه به صورت شکل پایینی.
    خب من اگه بخوام این رو در قالب اکسل بگذارم چطور باید عمل کنم؟ راه حلی سراغ دارید!
    یک راه حلش اینه که روی فایل rename برزنم و پسوندش رو بگذارم csv
    ولی در این صورت کل فایل بهم می ریزه و به طور کامل خطا میده. اگر بازم کل فایل رو از نوت پد انتخاب کنم و در اکسل paste کنم بازم خطا میده.
    در کل فایل من باید بصورت مرتب توی اکسل پیاده بشه ولی نمیشه!

در کل ببینید، این با یک سری داده دیگه هست! وقتی فایلمون پسوندش رو بصورت csv بگذاریم باید به این شکل بشه:

ولی روی سیستم من این شکلی میشه!

اینجا کسی داده کاوی کار نکرده! من چند تا سوال داشتم.
    [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080]گاهی شاپرکی را از تار عنکبوت می گیری ،[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] خیلی آرام ...[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080]تا رهایش کنی ؛[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] شاپرک میان دستانت له می شود ...[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080]نیت ِ تو کجا[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] و سرنوشت او کجا ...[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][/CENTER]
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    برای وارد کردن داده هاتون برین تب data یکی از گزینه ها مثلا from text رو بزنین. فرمت مورد نیاز رو all file بذارین و فایلتون رو ایمپورت کنین
    بقیه مراحلش مشخصه. اگر نیاز به توضیح داشت بگین توضیح بدم

کامنت

• fo-eng

• 2014/06/02
      • 51

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      برای وارد کردن داده هاتون برین تب data یکی از گزینه ها مثلا from text رو بزنین. فرمت مورد نیاز رو all file بذارین و فایلتون رو ایمپورت کنین
      بقیه مراحلش مشخصه. اگر نیاز به توضیح داشت بگین توضیح بدم
      سپاسگذارم از لطف جنابعالی.
      متاسفانه باز هم جواب نداد! و به همین شکل شد:
      [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080]گاهی شاپرکی را از تار عنکبوت می گیری ،[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] خیلی آرام ...[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080]تا رهایش کنی ؛[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] شاپرک میان دستانت له می شود ...[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080]نیت ِ تو کجا[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] و سرنوشت او کجا ...[/COLOR][/CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][CENTER][COLOR=#800080] [/COLOR][/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط fo-eng
        سپاسگذارم از لطف جنابعالی.
        متاسفانه باز هم جواب نداد! و به همین شکل شد:
        داده ها رو بصورت text وارد کنید مشکلش حل میشه

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

سلام،
          اگر فايلتان را با اکسل باز کنيد خود به خود يک ويزارد باز مي شود که به شما کمک خواهد کرد، صفحه اول ويزارد را تغيير ندهيد ولي در صفحه دوم ويزارد بايد جلوي علامت spce را کليک کنيد:

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	57.4 کیلو بایت
ID:	127204
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
            سلام،
            اگر فايلتان را با اکسل باز کنيد خود به خود يک ويزارد باز مي شود که به شما کمک خواهد کرد، صفحه اول ويزارد را تغيير ندهيد ولي در صفحه دوم ويزارد بايد جلوي علامت spce را کليک کنيد:

[ATTACH=CONFIG]8659[/ATTACH]
            مرسی علی جان. ایشون میخوان خروجی یک ستون بگیرن. یعنی همه داده هاشون مال یک ستونه

کامنت

• generalsamad
              مدير تالار توابع

• 2014/06/22
              • 1496

نوشته اصلی توسط fo-eng
              سلام دوستان.
              این فایل رو من تو notepad++ باز می کنم. این فایل
              میشه به صورت شکل پایینی.
              خب من اگه بخوام این رو در قالب اکسل بگذارم چطور باید عمل کنم؟ راه حلی سراغ دارید!
              یک راه حلش اینه که روی فایل rename برزنم و پسوندش رو بگذارم csv
              ولی در این صورت کل فایل بهم می ریزه و به طور کامل خطا میده. اگر بازم کل فایل رو از نوت پد انتخاب کنم و در اکسل paste کنم بازم خطا میده.
              در کل فایل من باید بصورت مرتب توی اکسل پیاده بشه ولی نمیشه!

در کل ببینید، این با یک سری داده دیگه هست! وقتی فایلمون پسوندش رو بصورت csv بگذاریم باید به این شکل بشه:

ولی روی سیستم من این شکلی میشه!

اینجا کسی داده کاوی کار نکرده! من چند تا سوال داشتم.
              با سلام
              طبق فرمایشات شما بعد از اینکه فایل رو به csv تغییر میدهید فایل رو باز کرده در ریبون data به قسمت text to columns رفته و طبق فرمایشات دوستان در قسمت جدا کننده متن چک باکس comma رو انتخاب کرده
              با این کار به جواب خواهید رسید
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
                مرسی علی جان. ایشون میخوان خروجی یک ستون بگیرن. یعنی همه داده هاشون مال یک ستونه
                فکر نکنم! عکسي که گذاشته اند يک چيز ديگه را نشان مي دهد!
                .
                .
                .
                بگذار از خودشان بپرسم،
                جناب
                fo-eng مشکلتان حل شد؟
                آيا مي خواهيد اطلاعات در يک ستون باشد؟

((( البته اگر بخواهند اطلاعات در يک ستون باشد يک کار ديگر هم مي توانند انجام دهند، در همان فايل نهايي که عکسش را گذاشته اند و خطاي ?name# داده، با find and replace علامتهاي = را با تهي عوض کنند. )))
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4598
                  • 100.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                  فکر نکنم! عکسي که گذاشته اند يک چيز ديگه را نشان مي دهد!
                  .
                  .
                  .
                  بگذار از خودشان بپرسم،
                  جناب
                  fo-eng مشکلتان حل شد؟
                  آيا مي خواهيد اطلاعات در يک ستون باشد؟

((( البته اگر بخواهند اطلاعات در يک ستون باشد يک کار ديگر هم مي توانند انجام دهند، در همان فايل نهايي که عکسش را گذاشته اند و خطاي ?name# داده، با find and replace علامتهاي = را با تهي عوض کنند. )))
                  عکسشون یک مثال دیگست
                  من تو چت باهاشون صحبت کردم. مشکلشون رو متوجه شدم. ظاهرا خود دیتاها مشکل داره. اول باید اون مشکل رو رفع کنن.
                  پیگیر کار ایشون هستم

کامنت

• fo-eng

• 2014/06/02
                    • 51

سپاسگذارم از هر دو بزرگوار.
                    بله مشکلم دیروز حل شد و بالاخره جناب قاسمیان یک راه حل براش پیدا کردند.
                    نهایت تشکر رو از وقتی که گذاشتید دارم.
                    یا علی.

کامنت

چند لحظه..