استفاده از توابع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش استفاده از توابع

با سلام
    من یک فایل دارم که بابت اضافه کار پرسنل تهیه کردم در این فایل برای هر حوزه فعالیتی یک سقف در نظر گرفته شده که ممکنه هر مسئولی چند نفر از پرسنل در حوزه های مختلف داشته باشه حالا میخوام جمع اضافه کار مربوط به هر مسئول بابت پرسنل زیر مجموعه شو بهش بگم که با علامت سوال مشخحص کردم حالا میشه راهنمایی کنید که چطور این کار رو انجام بدم ؟؟
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    دقيق متوجه منظورتان نشدم، ولي با تابع sumif اين قبيل کار ها انجام مي شود، مثلا" در خانه داراي علامت سوال فرمول زير را بنويسيد:
    کد PHP:
    =SUMIF(G3:G12;"امورمالی";L3:L12
    کار فرمول اين است که به اکسل دستور مي دهيد که: هر کجا در محدوده سلهاي g3 تا g12 نوشته شده بود: "امور مالي" مقادير هم ارز آن را در سلهاي L3 تا L12 جمع کند و به ما نتيجه را اعلام کند، يا به طور کلي: شرط ما را در محدوده اول پيدا و جمع مقادير هم ارز آن شرط در محدوده دوم را بازميگردادند. اگر شرطها زياد باشد بايد از تابع SUMIFS استفاده کنيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

با سلام مجدد ببخشید درسته من سوالمو بد مطرح کردم آخه یه چیزی من کم گفتم و اونم اینکه اعداد هر گروه رو باید از یک جدول دیگه بخونه حالا میشه مجدد راهنمایی کنید .

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
        • 110
        • 29.00

دوباره فایل رو میفرستم ببینید میتونید راهنمایی کنید ؟
        فایل های پیوست شده

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
          • 110
          • 29.00

اینم خدمت شما
          فایل های پیوست شده

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
            • 110
            • 29.00

فایل اصلاحی ارسال شد.

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
              • 110
              • 29.00

من یه فرمول میخوام که تو جمع اضافه کار پیشنهادی برای هر مسئولی به تعداد نفراتش جمع اضافه کاری که میتونه بده مشخص بشه البته سقف اضافه کار هر نفر ار هر گروه رو تو یه جدول ذیل جدول مورد نظر نوشتم
              فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

متوجه نمي شوم! اون چيزي که نهايتا" مي خواهيد در کل خانه ها درج گردد را دستي وارد کرده و ارسال کنيد تا بتوان متوجه منظورتان شد
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                  • 110
                  • 29.00

سلام دوست عزیز حق با شما بود من سوال مو بد مطرح کردم حال یک فایل مجدد براتون فرستادم که میخوام بر اساس تعداد محل فعالیت جدول اصلی و برابر مبلغ مشخص شده در جدول فرعی پایین جدول اصلی جمع هر حوزه رو اعلام کنه
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• Aragorn

• 2011/03/16
                    • 52
                    • 33.00

دوست عزیز سوالتون گنگ خست اما من چیزیو که فهمیدم اینه
                    شما چندتا حوزه کاری دارید با مسئولان و کارسناسانشون
                    حالا فرضا حوزه امور مالی طبق گفتتون سقف اضافه کاری داره مثلا نهایتا 300 ساعت در ماه
                    حالا با ثبت کارکرد روزانه در هر روز و خوانش جمع کارکر هر شخص از اون ثبت در این فایل معلوم میشه چه کسی چه مقدار کار کرده و چه مقدار از سقف اضافه کاری اون حوزه باقیمانده
                    حالا دقیقا شما میزان ساعت باقیمانده جهت سقف اضافه کار را میخواهید یا نه مبلغ باقیمانده تا رسیدن به سقف مجاز اضافه کاری

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                      • 110
                      • 29.00

سلام دوست عزیز نه ما اصلا با ساعت اضافه کار کاری نداریم ما واسه هر حوزه کارشناس بسته به حوزه فعالیتش یک مبلغ تعریف کردیم حالا میخواهیم ببینیم مثلا مسئول مالی چند تا کارشناس زیر مجموعه داره و مبلغ سقف اضافه کار هر کدوم با توحه سطح فعالیتش چقدره در نتیجه فرمولی باید بنویسیم که از روی تعداد زیر مجموعه مالی و سقف هر نفر جمع بودجه اضافه کار مسئول مالی رو بهش بده حالا مسئول تصمیم میگیره به هر نفر چه مبلغ اضافه کاری بده. فکر کنم واضح توضیح داده باشم
                      Last edited by hosseinarezoomandan; 2015/09/30, 01:42.

کامنت

چند لحظه..