مقایسه یک ستون در 2 sheet

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parisarad

• 2011/06/07
    • 6

مقایسه یک ستون در 2 sheet

با سلام

می خواستم بدونم آیا میشود از 2 تا sheet در یک فایل (یک sheet اطلاعات کدهای کالا در یک قروشگاه و یکی اطلاعات کدهای کالاهای انبار است)
    گزارشی میخواستم که ستون بارکدها را در هردو sheet با هم مقایسه کند و اگر موجودی بارکد خاص کالا در فروشگاه از عدد خاص n کوچگتر باشد , ان کد را مشخص کند
  • saeid

• 2010/08/01
    • 45

RE: مقایسه یک ستون در 2 sheet

با سلام
    بله دوست عزيز اين كار شدني است
    شما بايد با استفاده از تابع SUMIF مقدار فروش هر كالا در شيت فروشگاه را در شيت انبار محاسبه كرده و بعد از موجودي كالا كسر نمائيد تا در هر لحظه ميزان آ---ين موجودي محاسبه شود و سپس با استفاده از تابع IF مقدار حداقل موجودي را به هر روشي كه مناسب ميدانيد گزارش كنيد .

کامنت

• parisarad

• 2011/06/07
      • 6

مرسی از شما...ولی ممکنه بیشتر توضیح بدین ....من فقط با ستون موجودی در دو شیت کار دارم و محاسبه فروش ندارم

کامنت

• saeid

• 2010/08/01
        • 45

با سلام
        دوست عزيز لطفا مسئله را در قالب يك فايل اكسل ارائه كنيد تا امكان پاسخگويي دقيق فراهم شود .

کامنت

• intro

• 2010/11/29
          • 140
          • 68.00

باسلام؛شما اگر بصورت فرمولي ميخواهيد انجام دهيددر شيت فروشگاه در ستون ديگري از تركيب فرمولهاي if و vlookup استفاده نماييد vlookup بمنظور پيدا كردن كد كالا در شيت انبار و if بمنظور نشان دادن مقادير كمتر از مقدار مورد نظر .
          [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

چند لحظه..