تغییر مقدار یک سلول پس از تغییر کمبوباکس و سوالی دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mobinsaffarpour

• 2013/05/25
    • 176

[حل شده] تغییر مقدار یک سلول پس از تغییر کمبوباکس و سوالی دیگر

سلام دوستان عزیز

لطفاً قبل از خواندن مسئله فایل پیوست را مشاهده نمائید. باتشکر/

من میخوام وقتی اطلاعات کمبوباکس توی شیت Calculate رو تغییر میدم، ضریب دفترچه هم نیز تغییر پیدا کنه و در ستون A شیت Calculate فقط بتونم کدهای مربوط به دفترچه انتخاب شده از کمبوباکس رو که در شیت FB قرار دارند رو وارد کنم و در صورت

اشتباه وارد نمودن کد، پیغام " کد وارده مربوط به این دفترچه نمی باشد. " نمایش داده بشه./ باتشکر
    فایل های پیوست شده
    Last edited by mobinsaffarpour; 2015/10/02, 02:30.
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط mobinsaffarpour
    سلام دوستان عزیز لطفاً قبل از خواندن مسئله فایل پیوست را مشاهده نمائید. باتشکر/ من میخوام وقتی اطلاعات کمبوباکس توی شیت Calculate رو تغییر میدم، ضریب دفترچه هم نیز تغییر پیدا کنه و در ستون A شیت Calculate فقط بتونم کدهای مربوط به دفترچه انتخاب شده از کمبوباکس رو که در شیت FB قرار دارند رو وارد کنم و در صورت اشتباه وارد نمودن کد، پیغام " کد وارده مربوط به این دفترچه نمی باشد. " نمایش داده بشه./ باتشکر

با درود

دوست عزیز چون مشکلتون رو در بخش vba مطرح کردین خواستتون رو از طریق کدنویسی vba انجام دادم که قطعا روشهای دیگری هم به طریق فرمول و توابع وجود داره که اگر لازم بود دوستان راهنمایی میکنن.

توضیح: 1- کمبوباکسی که ایجاد کرده بودین از نوع Form Controls بود که ترجیحا اونو به ActiveX Controls تغییر دادم. 2- اطلاعات شیت فهرست بها (FB) رو به TableFB تبدیل کردم 3-با توجه به کدنویسی انجام شده، در شیت Calculate ستونهای "شرح"، "واحد" و "بهای واحد (ریال)" نیازی به فرمول نویسی ندارد و اطلاعات مربوطه از طریق کدنویسی ثبت میگردد.

فایل ضمیمه خدمت شما، امیدوارم منظورتون همین بوده باشه.
    فایل های پیوست شده

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
      • 176

دوست عزیز جناب آقای ابوتراب ضمن عرض سلام و تشکر از جنابعالی از وقتی که برای اینجانب صرف نموده اید. چند نکته رو خواستم خدمت جنابعالی عرض کنم

1 - کد های قرار گیری اطلاعات بر روی سلولها به (0, 0) و (1, 0) و (3, 0) تغییر پیدا کردند.

2 - سوال : چطور میشه هر ردیف رو با ضریب مربوط به خودش محاسبه کرد. یعنی ( ضریب دفترچه مربوطه*d3*e3 )، اگر بیائیم فرمول ستون جمع رو برابر ( d3*e3*d1 ) قرار بدیم، مشکلی که بوجود میاد این هست که با تغییر هر دفترچه چون ضرائب متفاوت

هستند محاسبه هم تغییر پیدا میکنه.

باتشکر

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
        • 176

فایل جدید :
        فایل های پیوست شده

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
          • 176

برادر ابوتراب یک نکته دیگه هم که هست من اومدم کد زیر رو به برنامه اضافه کردم اما وقتی اجرا میکنه از کد If Target.Value = TFB.Cells(i, 2) And Sheet1.ComboBox1.Value = TFB.Cells(i, 1) Then خطا میگیره .
          Range("A3:E27").Select
          Selection.ClearContents
          Range("A3").Select

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
            • 351

با درود
            دوست عزیز متوجه نشدم این پست آخرتون منظورتون چیه ولی مورد قبلی رو اصلاح و فایل رو ضمیمه کردم.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
              • 176

ضمن عرض تشکر فراوان بابت زحمات بی شائبه جنابعالی

تنها مشکل فایل اینست که حذف کد فهریت بهاء بصورت گروهی انجام پذیر نمی باشد.

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                • 351

نوشته اصلی توسط mobinsaffarpour
                ضمن عرض تشکر فراوان بابت زحمات بی شائبه جنابعالی

تنها مشکل فایل اینست که حذف کد فهریت بهاء بصورت گروهی انجام پذیر نمی باشد.
                با درود
                مشکل حذف کد فهرست بهاء بصورت گروهی برطرف و فایل جدید ضمیمه کردم.
                فایل های پیوست شده

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
                  • 176

جناب آقای ابوتراب عزیز
                  بسیار لطف کردید مرسی که حرکت بین سول ها رو هم انجام دادید. ان شاء الله بتوانم جبران کنم. عالی و کاربردی

کامنت

چند لحظه..