فیلتر با لیست باکس و کچی محدوده

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

[حل شده] فیلتر با لیست باکس و کچی محدوده

سلام
    طبق فایل پیوست من ی لیست باکس دارم که وقتی روی اطلاعات کلیک میکنم اده ها فیلتر بیشه و بعد اونو به شیت دیگه انتقال بده
    ممنون میشم کدهایی که لازم انجام این کار هست رو در اخیتارم بزارین
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [/CENTER]
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

نفرمودید که با کلیک روی اطلاعات لیست باکس ، فیلتر شدن بر چه مبنایی انجام بشه؟
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

از این کد استفاده کردم
      کد PHP:
      With Range("A1").CurrentRegion        .AutoFilter        .AutoFilter Field:=1Criteria1:=Me.ListBox1.List(ListBox1.ListIndex0)    End With 
      اطلاعات رو بگیره بره تو شیت دیگه کپی کنه
      [CENTER]
      [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
        • 351

نوشته اصلی توسط espartan
        سلام طبق فایل پیوست من ی لیست باکس دارم که وقتی روی اطلاعات کلیک میکنم اده ها فیلتر بیشه و بعد اونو به شیت دیگه انتقال بده ممنون میشم کدهایی که لازم انجام این کار هست رو در اخیتارم بزارین

با درود
        دوست عزیز فایل نمونه طبق درخواستتون آماده و ضمیمه کردم.
        چون Sheet1 قفل بود و شما هم پسوورد شیت رو نداده بودین اون رو حذف کردم و دقیقا Sheet2 رو با اطلاعات شبیه Sheet1 ایجاد کردم، همچنین Sheet3 به عنوان نمونه برای کپی شدن اطلاعات درون آن اضافه نمودم.
        توضیح: با کلیک بر روی دکمه "ثبت اطلاعات" در شیت2، یوزرفرم ظاهر شده و اطلاعات درون شیت2 در لیست باکس نمایان می شود، حال با کلیک بر روی هر ردیف از لیست باکس اطلاعات درون شیت2 بر اساس ستون "نام و نام خانوادگی" فیلتر شده و همین اطلاعات فیلتر شده درون شیت3 کپی میگردد.
        امیدوارم منظورتونو درست متوجه شده باشم.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
          • 798

ممنون دمت گرم دوست عزیز
          [CENTER]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..