نفوذ به یک فایل اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • noroozzadeh

• 2015/09/12
    • 35

[حل شده] نفوذ به یک فایل اکسل

سلام خسته نباشید.
    از زحمات شما صمیمانه تشکر میکنم
    سوال من این است که با یک دستور ساده از vba فایل اکسل دیگر میتوان اطلاعات سلول های یک Workbook دیگر که هم شیت و هم خود فایل قفل است ، بدست آورد . آیا روشی وجود دارد که جلوی اینکار گرفته شود . حتی در تنظیمات VBA شیت مربوطه رو Very hidden کردم باز هم نشد. لطفا من رو راهنمایی کنید .
    با تشکر
  • noroozzadeh

• 2015/09/12
    • 35

اگر این سایت هنوز فعام منو راهنمایی کننل هست از دوستان میخوا

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
      • 35

سلام
      ببخشید اگر سایت هنوز فعال هست جواب منو بدین بهش احتیاج دارم

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
        • 2034
        • 85.00

دوست عزیز. سایت فعاله!!!
        اما فعلا جوابی (شخصا) ندارم برای سوالتون.
        [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
        [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
        :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
        [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
        [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

نوشته اصلی توسط noroozzadeh
          سلام خسته نباشید.
          از زحمات شما صمیمانه تشکر میکنم
          سوال من این است که با یک دستور ساده از vba فایل اکسل دیگر میتوان اطلاعات سلول های یک Workbook دیگر که هم شیت و هم خود فایل قفل است ، بدست آورد . آیا روشی وجود دارد که جلوی اینکار گرفته شود . حتی در تنظیمات VBA شیت مربوطه رو Very hidden کردم باز هم نشد. لطفا من رو راهنمایی کنید .
          با تشکر
          با درود
          ضمن تشکر از خانم خاکزاد
          باید عرض کنم که تا اونجایی که بنده اطلاع دارم بصورت کلی روش مناسبی و مطمئنی با خود اکسل وجود نداره، شاید استفاده از برنامه های جانبی بتونه مشکل شما را حل کنه که یکی از این برنامه ها رو در پست لینک زیر در مورد اون توضیحاتی دادم و حداقل بنده تا به حال از آن راضی بودم.

باز شدن فرم ها در ابتدا

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
            • 35

سلام
            از اینکه به سوال من فکر کردین ممنونم . ولی واقعا عجیبه تو اکسل و وی بی با این عظمت چطور یک تنظیمات بستن دستور از یک فایل دیگر وجود نداره من دو تا فایل میزارم فایل نفوذی رو باز کنین و دکمه کامند رو بزنین و عددی که تو فایل boo هست در هر سلول فعال ظاهر میشه من چون تمام رمز ها شیت ها و ورک بوک رو توی خود شیت ها میزارم و از جمله های طولانی استفاده میکنم و از وی بی میخوام که رمز رو از اونحا برداره و شیت رو قفل کنه حالا با مشکل نفوذ احتمالی روبرو هستم . در ضمن یک سوال دیگه دارم اینکه راهی هست که همون سلول که رمز تو اون هست رو با تاریخ کامپیوتر یا حتی ساعت یا با فرمول ها دیگر هر لحظه رمز رو عوض کرد ؟؟ مشکل اینچاست که وقتی میخواد رمز رو باز کنه و با رمز جدید دوباره قفل کنه رمز قدیمی رو از کجا بیاره . در کل هرراه بهتری سراغ دارین بهم پیشنهاد بدین لطفا ... ممنونم .از کجا باید فایلم رو آپلود کنم

کامنت

• امين اسماعيلي
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
              • 1198
              • 84.00

ba drod
              aval mazerat mikham, chon keyboard farsi nadaram. ar morede darkhast shomo dost aziz. ae amnyat fileton khili ahamiat dare chera az dastorati manande gereftan seryal hard computer va talfighesh ba ye chize dige estefade nemikoni. ya hata age ye ramzio mizari farzan celle A1 gozashti 10
              in adado bezar toye ye function ke ye addad khasio barat tolid mikone ke on mishe dar vaghe ramze asli file excelet to userform , ya harja dige, vba ham pass dashte bashe moshkelet hale, dar morede copy az ye file dige ham ta onja ke man etela daram copy code vba dar sorati ke pass dashte bashe sakht hastesh

dar panahe khodavandegar iran zamin bashido piroz
              در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
                • 35

سلام
                ممنونم از توجهتون اتفاقا من از دستور های سریال هارد هم استفاده کردم و حتی کد ریجستر ایجاد میکنم و در صورت اجازه من و دریافت کد از من کاربر میتونه از فایل استفاده کنه و در واقع شیت های لازم نمایش داده میشه و در اختیار کاربر قرار میگیره و در هنگام بسته شدن دوباره شیت ها قفل و مخفی میشه و عملا سریال هارد اجازه استفاده از نرم افزار رو به کاربر میده ولی موضوع اینجاست بعد از باز شدن طرف میتونه با نفوذ دستوری به شیت های مخفی رمز فایل رو پیدا کنه البته باید هفت خوان رستم رو رد کنه ولی به هر حال شدنی است

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
                  • 35

سلام
                  من حتی دستورهای نابودی در صورت باز شدن قفل های شیت ها گذاشته ام که نرم افزار رو تقریبا از بین میبره ولی به نظر من هنوز یک نرم افزار پخته نیست باید هر راهی ممکن برای نفوذ بسته بشه و ابزار های نابودی شیت های پایه که معدن اطلاعات اصلی در آن وجود دارد رو در موقعی که هکر ها میخوان قفل نرم افزار رو بشکنن به کار بیاد ***
                  من یک برنامه نویس ساده و کم دانش هستم الان میتونم هر فایل اکسل تماما و همه جوره قفل شده رو بدون اینکه حتی باز باشه متن تمام شیت هاشو کپی کنم و وارد یک فایل دیگر کنم ، پس این روش یک روش نفوذ ساده محسوب میشه که باید یک راهکار درست در اکسل یا وی بی برای آن درنظر گرفته شده باشه **
                  حتی اگر یک متن انگلیسی خوب باشه برای سوال من میتونم در سایت های خارجی دنبالش بگردیم ، اگر با کمک شما راه حل این مشکل را پیدا کنیم بنظر من قدم بسیار خوبی در ارتقای دانش خدمون برداشته ایم ، باز هم از توجه شما به سوال من تشکر صمیمانه دارم

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                    • 351

سلام
                    من حتی دستورهای نابودی در صورت باز شدن قفل های شیت ها گذاشته ام که نرم افزار رو تقریبا از بین میبره ولی به نظر من هنوز یک نرم افزار پخته نیست باید هر راهی ممکن برای نفوذ بسته بشه و ابزار های نابودی شیت های پایه که معدن اطلاعات اصلی در آن وجود دارد رو در موقعی که هکر ها میخوان قفل نرم افزار رو بشکنن به کار بیاد ***
                    من یک برنامه نویس ساده و کم دانش هستم الان میتونم هر فایل اکسل تماما و همه جوره قفل شده رو بدون اینکه حتی باز باشه متن تمام شیت هاشو کپی کنم و وارد یک فایل دیگر کنم ، پس این روش یک روش نفوذ ساده محسوب میشه که باید یک راهکار درست در اکسل یا وی بی برای آن درنظر گرفته شده باشه **
                    حتی اگر یک متن انگلیسی خوب باشه برای سوال من میتونم در سایت های خارجی دنبالش بگردیم ، اگر با کمک شما راه حل این مشکل را پیدا کنیم بنظر من قدم بسیار خوبی در ارتقای دانش خدمون برداشته ایم ، باز هم از توجه شما به سوال من تشکر صمیمانه دارم
                    با درود
                    دوست عزیز در اینکه هربرنامه ای هرچقدر قدرتمند و با امنیت بسیار بالا ممکن است توسط هکرها هک بشه شکی نیست، همانطور که ما روزانه شاهد هک برنامه ها البته توسط افراد کاملا حرفه ای هستیم و قطعا اکسل و برنامه های نوشته شده با آن نیز از این قاعده مستثنا نیست. اما چیزی که برای ما مهم است و ما به دنبال آن هستیم این است که حتی الاامکان سعی کنیم برنامه و فایلمان جوری قفل و بند کنیم که مانع نفوذ افراد (بخصوص افراد آماتور) به برنامه خود باشیم و هیچ وقت به راحتی نمی توان ادعا کرد که هیچ شخصی قادر به هک برنامه من نمی باشد، پس فقط می بایست تا حد توان راه را سخت نمود.

در اینجا یک فایل ساده اکسل را تهیه کردم که قابلیت اضافه شدن منوی راست کلیک به TextBox در آن کد نویسی شده و دارای 3 شیت بوده که شیتهای 2 و 3 آن مخفی شده است، همچنین دارای یک یوزرفرم بوده که دارای یک TextBox برای تست نمایش منوی راست کلیک در آن می باشد و در نهایت آن را قفل نموده و پس از تبدیل به فایل exe، ضمیمه کردم. دوست عزیز لطفا این فایل رو تست کنید و ببینید در چه حد امن هست و آیا میشود به راحتی به اون نفوذ پیدا کرد؟

رمز ورود که در ابتدا اجرای فایل پرسیده میشود: 12345678

دوست عزیز منتظر نظر شما و سایر دوستان هستم. ممنون
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
                      • 35

سلام
                      ممنونم
                      1- فایل شما شیت مخفی ندارد و یا راهی بلدید که شیت رو از وی بی هم نشود دید اگر همینطوره خواهش میکنم بهم یاد بدین چون عملا همون چیزیه که دنبالشم .
                      2- تابحال اون روش نفوذ رو روی یک فایل exe امتحان نکردم ، توی شیت 1 فایل اکسل شما متن نداره که من توی یه فایل دیگه کپی کنم و شایدم متن رو سفید کردید.
                      3- از شما خواهش میکنم exe کردن رو بهم یاد بدین از برنامه لاک تو اگزه نتوستم استفاده کنم من از اکسل 2013 استفاده میکنم .
                      4- روش رشد من در وی بی طوری بوده گاها چیزهای خیلی عالی رو بلدم و گاها ساده ترین چیزها رو بلد نیستم .
                      5- بهر حال فایلی که گزاشته اید راه حل مشکل من هست فقط باید راه exe کردن رو یاد بگیرم .
                      6- اینکه نام فایل با نامی که در وی بی دارد فرق دارد و خود اکسل با پسوند XLS باز میشود که من آشنایی ندارم ولی مطمئنم که کلید رفع مشکل من است.
                      7- اگر رمز اکسل همین فایل را بهم بدین توش متن و جدول میزارم و دوباره قفلش میکنم بعد میبینم که میشه شیت رو با متونش کپی کرد یا نه . خواسته های من زیاد و به نظر پررویی می آید . من رو ببخشید و از همه شما قلبا تشکر میکنم .

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                        • 351

سلام
                        ممنونم
                        1- فایل شما شیت مخفی ندارد و یا راهی بلدید که شیت رو از وی بی هم نشود دید اگر همینطوره خواهش میکنم بهم یاد بدین چون عملا همون چیزیه که دنبالشم .
                        2- تابحال اون روش نفوذ رو روی یک فایل exe امتحان نکردم ، توی شیت 1 فایل اکسل شما متن نداره که من توی یه فایل دیگه کپی کنم و شایدم متن رو سفید کردید.
                        3- از شما خواهش میکنم exe کردن رو بهم یاد بدین از برنامه لاک تو اگزه نتوستم استفاده کنم من از اکسل 2013 استفاده میکنم .
                        4- روش رشد من در وی بی طوری بوده گاها چیزهای خیلی عالی رو بلدم و گاها ساده ترین چیزها رو بلد نیستم .
                        5- بهر حال فایلی که گزاشته اید راه حل مشکل من هست فقط باید راه exe کردن رو یاد بگیرم .
                        6- اینکه نام فایل با نامی که در وی بی دارد فرق دارد و خود اکسل با پسوند XLS باز میشود که من آشنایی ندارم ولی مطمئنم که کلید رفع مشکل من است.
                        7- اگر رمز اکسل همین فایل را بهم بدین توش متن و جدول میزارم و دوباره قفلش میکنم بعد میبینم که میشه شیت رو با متونش کپی کرد یا نه . خواسته های من زیاد و به نظر پررویی می آید . من رو ببخشید و از همه شما قلبا تشکر میکنم .
                        با درود
                        تو پستی که زدم عرض کردم این فایل 2 شیت دیگه هم داره که مخفی شدن، در مورد نفوذ باز هم معتقدم میشه به هر فایلی با هر پسوندی نفوذ کرد (حتی خود شما هم شاید این توانایی رو داشته باشین) اما ما سعی میکنیم این راه رو سخت کنیم نه غیر ممکن!! به نظر من در علم کامپیوتر هیچ چیزی مطلقی وجود ندارد و تماما نسبی است.
                        محیط vb فایل مذکور هیچ رمزی نداره، فقط Sheet1 و Workbook پروتکت شده که اون هم زیاد مهم نیست و در صورت عدم نیاز میشه پروتکت هم نکرد. و هیچ رمز دیگری به جز همان رمز ورودی در این فایل استفاده نشده.
                        درسته، شیتهای 2و 3 که مخفی هستند حاوی متن یا فرمول و غیره نیست اما هیچ فرقی نداره اگر هم متن یا فرمولی داشت باز هم امن بود.

به هر حال این نکته باقی میمونه که من حدس میزنم شما پست 5 این تاپیک رو یا درست نخوندین و یا اینکه به لینکی که در همان پست دادم مراجعه نکردین!
                        یه لطف کنید و مجدد اون پست رو به همراه لینک کامل مطالعه کنید اگر نتونستین مشکلتون رو حل کنید در خدمتتونم.

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
                          • 35

سلام
                          ممنونم
                          اون فایل که در پست 5 گذاشته اید ساختن یک فرم ورود به برنامه بود که میشد متن شیت های قفل شده یا مخفی آن را کپی کرد. ایجاد فرم ورودی یا هرنوع رمز مثلا رمز هارد دیسک ، در هنگامی بکار میاید که میخواهید میخواهید برنامه رو باز کنید و ازش استفاده کنید ، ولی من منظورم اینه که بدون نیاز به باز شدن فایل میتوان با دستور vb از یک ورک بوک دیگر متن کامل شیت ها رو عینا کپی کرد ، حتی وقتی که نام شیت های ورک بوک قفل شده رو نمیدانیم میتونیم از شماره شیت بصورت حدسی مثلا از 1 تا 100 استفاده کنیم .
                          اما این یکی که در پست 10 هست exe شده و لااقل کمترکسی میتونه بهش نفوذ کنه به نظرم نکته مشکل من همینجاست که اگزه کردن رو بلد نیستم . فایلی که فرستادید عالی بود و واقعا ممنونم اگر میشه در مورد اگزه کردن کامل تر توضیح بدین .
                          برای هر نوع نفوذی یک راه کارجدا وجود داره برای این راه نفوذی که من عرض کردم بنظرم exe بهترین راه باشه .
                          خیلی دوست دارم فایلی از راه نفوذی که عرض میکنم براتون بزارم ولی چطور باید آپلود کنم ؟؟؟

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
                            • 35

سلام
                            میشه لطفا همین فایل رو داخلش متن بنویسین و دوباره برام بزارین

کامنت

• noroozzadeh

• 2015/09/12
                              • 35

البته منظورم اینه که تو شیت های مخفی متن بنوسین متن های با خطوط

کامنت

چند لحظه..