به روز شدن لیست کشویی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • neda-a

• 2014/11/25
    • 53

به روز شدن لیست کشویی

سلام دوستان
    آیا لیست کشویی اتوماتیک به روز نمیشه؟ مثلا اگر من یک کد خاص را در ستون c شیت دوم انتخاب کنم و بعدا بروم نام آن را در شیت اول ویرایش کنم آیا در شیت دوم هم تصحیح می شود؟
    --------------
    یه سوال دیگه هم دارم آیا میتونیم در اکسل لیست کشویی بسازیم که قابلیت سرچ داشته باشه و موقع انتخاب از لیست اول حروف را که بزنیم مواردی که دارای اون حروف هستند را نشون بده؟
    فایل های پیوست شده
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط neda-a
    سلام دوستان
    آیا لیست کشویی اتوماتیک به روز نمیشه؟ مثلا اگر من یک کد خاص را در ستون c شیت دوم انتخاب کنم و بعدا بروم نام آن را در شیت اول ویرایش کنم آیا در شیت دوم هم تصحیح می شود؟
    --------------
    یه سوال دیگه هم دارم آیا میتونیم در اکسل لیست کشویی بسازیم که قابلیت سرچ داشته باشه و موقع انتخاب از لیست اول حروف را که بزنیم مواردی که دارای اون حروف هستند را نشون بده؟
    با درود
    شما از Data Validation استفاده کردید و با این کار در واقع شما مقادیر مجاز به وارد شدن در سلول مورد نظر را تعیین کرده اید و خواسته واقعی شما (لیست کشویی) را برآورده نمیکند. به عبارتی Data Validation ماهیت واقعی لیست کشویی را ندارد چون مقادیر درون Data Validation به سلول خاصی لینک نشده. شما میبایست از کمبوباکس استفاده کنید و یا اینکه با کد نویسی و استفاده از رویداد Worksheet_Change به خواستتون برسید.
    در مورد سوال دومتون هم می بایست باز از کمبوباکس استفاده کنید ولی از نوع ActiveX Controls نه از نوع Form Controls. اگر به تب Developer مراجعه کنید خودتون میتونید این موارد را تست کنید.
    در صورتی که سوالی یا مشکلی بود بنده یا سایر دوستان پاسخگو خواهند بود.

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
      • 124

با سلام
      در مورد سوال اول اینکه از آنجایی که محدوده یه حالت Table میباشد باید در ایتدا یک Name تعریف کنید .
      برای اینکار در سربرگ Formula گزینه Define name را بزنید .
      در قسمت Name یک اسم دلخواه انتخاب کنید (مثلا ABC ) و در قسمت Refer To سلولهای مورد نظر را با موس انتخاب کنید .
      سپس به Sheet 2 بروید و سلول یا سلول های مورد نظر را انتخاب و در پنجره Data Validation گزینه List را انتخاب و در قسمت Source این پنجره Name مورد نظر را با علامت = وارد نمایید .

در مورد سوال دوم فایل نمونه را ملاحظه بفرمایید .( نکته اینکه به فرمول نویسی در Conditional Formatting دقت کنید .)
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..