قراردادن فایل اکسل در وب

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • morypory

• 2013/05/27
    • 6

پرسش قراردادن فایل اکسل در وب

با سلام
    در شرکت ما یک فرم بصورت اکسل روزانه در آیتمهای مختلف اطلاعات درآمدی روز را وارد و برای هر واحد جداگانه محاسبه و در نرم افزار حسابداری این اطلاعات را ذخیره میکنیم تا در آمد هر واحد در روز مشخص شود سوال من این است که ؟
    چگونه میتوانم این فایل اکسل را بصورت وب در آورده و در شبکه اداره قرار دهم که همه از طریق این صفحه وب اطلاعات در آمدی را وارد کرده و سپس این صفحه وب به یک پایگاه داده وصل شود و اطلاعات را برای هر واحد بطور جداگانه ذخیره کند
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط morypory
    با سلام
    در شرکت ما یک فرم بصورت اکسل روزانه در آیتمهای مختلف اطلاعات درآمدی روز را وارد و برای هر واحد جداگانه محاسبه و در نرم افزار حسابداری این اطلاعات را ذخیره میکنیم تا در آمد هر واحد در روز مشخص شود سوال من این است که ؟
    چگونه میتوانم این فایل اکسل را بصورت وب در آورده و در شبکه اداره قرار دهم که همه از طریق این صفحه وب اطلاعات در آمدی را وارد کرده و سپس این صفحه وب به یک پایگاه داده وصل شود و اطلاعات را برای هر واحد بطور جداگانه ذخیره کند
    سلام دوست عزیز
    اینکه در وب به اشتراک بذارین دو راه داره. یکی اینکه فایل رو داخل شبکه بذارین و بصورت share قرار بدین. سرچ کنید نحوه شیر کردن فایل اکسل در شبکه داخلی . اطلاعاتش هست کامل
    راه دوم اینکه تو سایت های ماکروسافت یا گوگل فایل اکسلتون رو آپلود کنید و لینک شیر رو بدین به کارمندها تا اطلاعات رو آنلاین وارد کنند

اما در خصوص اینکه این اطلاعات وارد شده بره داخل دیتابیس بشینه باید یک سرور باشه، هاست باشه و کدنویسی php یا asp که دیگه از اکسل خارج میشه. تا جایی که من میدونم با خود اکسل در حالت شیر نمیشه همچین کاری کرد

کامنت

چند لحظه..