ارور لینک در هنگام انتقال فایل اکسل به سیستم جدید

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • cooran

• 2015/03/04
    • 21
    • 60.00

[حل شده] ارور لینک در هنگام انتقال فایل اکسل به سیستم جدید

با سلام
    من در اکسل ازافزونه توابع تاریخ شمسی استفاده میکنم.وقتی فایل اکسل را از یک سیستم به سیستم دیگر انتقال می دهم لینک تابع را نمی شناسد. چ این مشکل را چطور حل کنم.در ضمن بنا به توصیه یکی از دوستان افزونه را قبل از انتقال به سیستم جدید در آن سیستم اضافه و اجرا نمودم ولی باز هم مشکل قبلی را داشت یعنی پیغام ادیت لینک می دهد.راه حلی که به ذهن خودم می رسد این است که باfindوreplaceنشانی را حذف کنم.ولی چون تعداد سیستم ها زیاد است این کار زیاد معقول نیست.
    با تشکر
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    من هيچ موقع از افزونه توابع شمسي استفاده نمي کنم، ولي تا آنجا که من مي دانم افزونه تاريخ شمسي به صورت add-in روي سيستم ها نصب مي شود و اگر در سيستم دوم هم آن را نصب کنيد توابع شمسي فايل مورد نظر در آن سيستم هم اجرا خواهد شد، فکر نکنم ريطي به لينک داشته باشد!
    يکي از کارهايي که مي شود کرد افزودن خود ماژولهاي توابع شمسي داخل فايل است که در آن صورت ديگر احتياجي به نصب افزونه نيست. نمونه فايلهايش هم در سايت هست.
    البته همانطور که گفتم شايد اشکال لينک شما از چيز ديگري باشد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• cooran

• 2015/03/04
      • 21
      • 60.00

سلام
      ممنون آقای پارسا
      من مطلبی که شما فرمودید رو در این لینک تفاوت 2 تاریخ پیدا کردم.می خواستم بدونم بعد از درگ کردن تابع شمسی در داخل فایل آیا بادید فایل را بصورتmacro enabled و با پسوندxlm ذخیره کنیم یا خیر ؟
      با تشکر فراوان

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام و با اجازه جناب پارسای عزیز
        اگه فایل شما دارای ماژول شمسی هست باید بصورت xlsm ذخیره شود
        البته میتونید با پسوند 2003 هم (xls) ذخیره کرد ولی تو برخی موارد (طراحی و قالب بندی سلولها و ...) محدود میشوید.
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..