دوستان مشکلی دارم در خصوص صدور یا نمایش کارنامه دانش آموزی . چگونه می توانم از طریق یک لیست کمبوباکس که در شیت اول طراحی شده کارنامه هر کدوم از دانش آموزان که در شیت دوم هستند فرا خوانی کنم.
با تشکر
دوستان مشکلی دارم در خصوص صدور یا نمایش کارنامه دانش آموزی . چگونه می توانم از طریق یک لیست کمبوباکس که در شیت اول طراحی شده کارنامه هر کدوم از دانش آموزان که در شیت دوم هستند فرا خوانی کنم.
با تشکر
با درود
دوست عزیز ساختار دیتابیس شما به شکلی که در فایل پیوستی تهیه کرده اید مناسب اجرای خواسته شما نمی باشد، در فایل ضمیمه زیر دیتابیس شما در شیت 2 تغییر داده شد سپس با تعبیه یک فرم کارنامه دز شیت 1 و استفاده از Data Validation جهت انتخاب نام دانش آموز و یک فرمول کلی شما به هدفتون خواهید رسید و با این روش نیازی به استفاده از کمبوباکس و کدهای vb ندارید.
ضمنا محدوده های تعریف شده کاملا پویا بوده و شما می توانید به هر تعداد اسامی و نمرات را وارد کنید.
امیدوارم درست متوجه منظور شما شده باشم، فایل ضمیمه را مشاهده بفرمایید اگر مشکلی داشتین در خدمتم.
فايل جناب ابوتراب براي اينکه محدوده ها را به صورت پويا مورد بررسي قرار مي دهد داراي پيچيدگي خاصي است، در خانه a3 توسط ديتا وليديشن محدوده نامگذاري شده names مورد استفاده قرار مي گيرد، خود اين محدوده توسط تابع offfset شيت دوم را به صورت پويا مورد بررسي قرار مي دهد، سپس اطلاعات شخص انتخابي در سل a3 شيت اول در جدول مربوطه توسط مجموعه اي از توابع از قبيل counta - vlookup - if -row - column و ... از محدوده نامگذاري شده data در شيت دوم فراخوان مي گردد.
لذا براي فهم چگونگي کارکرد فايل بايد تمام گزينه هاي فوق را قبلا" ياد بگيريد از قبيل مفاهيم:
محدوده هاي نامگذاري شده ، ديتا وليديشن و کل توابع ياد شده
البته پيچيدگي فايل بيشتر به اين دليل است که سعي شده محدوده ها پويا باشد وگرنه اگر در اکسل تازه کار هستيد براي شروع نمونه هاي ساده تري هم در انجمن مي توانيد بيابيد.
کامنت