فرآخوانی تصاویر با توجه به وجود چند گروه مجزا

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nazi nazi

• 2015/02/17
    • 104
    • 61.00

[حل شده] فرآخوانی تصاویر با توجه به وجود چند گروه مجزا

سلام
    در فایل پیوست برای فرآخوانی تصاویر از روش نامگذاری محدوده تصویر استفاده شده است
    تصاویر در گروه شماره 1 و شماره 2 تقسیم بندی شده اند
    و در هر گروه سه تصویر وجود دارد
    در بالا با وارد کردن شماره 1 یا شماره 2 و در پایین با وارد کردن شماره عکس مربوطه نمایش داده میشود
    حال ممکن است تعداد شماره ها و گروه ها بیشتر باشد مثلا تا شماره 50 و هر شماره 10 عکس داشته باشد
    که در نامگذاری محدوده مورد نظر از فرمول زیر استفاده شده
    ایا راه ساده تری وجود دارد و یا میشه فرمول زیر را به صورت ساده تری نوشت؟

کد HTML:
    =IF(Sheet1!$C$1=Sheet1!$A$3,(CHOOSE(Sheet1!$C$6,picone,pictow,pictree)),(CHOOSE(Sheet1!$C$6,picfor,picfive,picsix)))
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    لطفا" این دو لینک رو ملاحظه کنید.
    [حل شده] فراخوانی تصویر با کلیک بر رو اسم

فراخوانی تصاویر در سلول های اکسل
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
      • 104
      • 61.00

سلام
      ممنون بابت جواب
      من این کار را انجام دادم ولی چون دو گروه تصویر دارم و میخوام تعداد گروه ها زیاد باشه به مشکل برخوردم
      در نوشتن فرمول مشکل دارم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

این فایل رو ببینید.آیا شبیه چیزی که میخواهید هست یا خیر؟
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
          • 104
          • 61.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
          این فایل رو ببینید.آیا شبیه چیزی که میخواهید هست یا خیر؟
          نمیدونم شاید
          ولی دقیقا اونی نیست که میخوام
          ببینید فایلی را که که گذاشتم را شما گسترش بدید مثلا بجای دو شماره 50 شماره و بجای هر شماره که 3 عکس داره شما 15 عکس در نظر بگیرید
          یعنی 50 گروه که در هر گروه 15 عکس وجود داره
          حالا با انتخاب گروه از یک تا 50 در بالا و انتخاب شماره عکس اون گروه از 1 تا 15 در پایین ، اون عکس نمایش داده بشه یک حال ماتریسی
          یعنی گروه ها تفکیک بشه
          من یه فرمول نوشتم که درسته و کار میکنه ولی اگه قرار باشه برای یک فایل گسترش یافته نوشت خیلی طولانی میشه و یا شاید نشه شاید ترکیبی از فرمول های index , mach , vlookup بشه و لی من نتونسم بنویسم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

با سلام
            فکر میکنم فایل ارسالی بنده همون چیزی که شما میخواهید باشه ، من تا سه گروه رو گذاشتم شما میتونید تا 50 یا هر تعدادی که میخواهید اضافه کنید. اسامی عکس ها تو ردیف 4 sheet1 به صورت لیست هست اینجا 3 تا عکس هست شما میتونید 15 تا بذارید.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
              • 149

با سلام
              با استفاده از کد vba اینکار نیز انجام می شود. با این تفاوت که تصاویر در یک پوشه خارج از فایل اکسل ذخیره شده و سپس در محیط اکسل فراخوانی می شوند.در پست زیر اطلاعات موجود است.
              امکان نمایش تصاویر به صورت رندوم در یک رنج فایل اکسل

[CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

نوشته اصلی توسط nazi nazi
                نمیدونم شاید
                ولی دقیقا اونی نیست که میخوام
                ببینید فایلی را که که گذاشتم را شما گسترش بدید مثلا بجای دو شماره 50 شماره و بجای هر شماره که 3 عکس داره شما 15 عکس در نظر بگیرید
                یعنی 50 گروه که در هر گروه 15 عکس وجود داره
                حالا با انتخاب گروه از یک تا 50 در بالا و انتخاب شماره عکس اون گروه از 1 تا 15 در پایین ، اون عکس نمایش داده بشه یک حال ماتریسی
                یعنی گروه ها تفکیک بشه
                من یه فرمول نوشتم که درسته و کار میکنه ولی اگه قرار باشه برای یک فایل گسترش یافته نوشت خیلی طولانی میشه و یا شاید نشه شاید ترکیبی از فرمول های index , mach , vlookup بشه و لی من نتونسم بنویسم
                با سلام
                این فایل بر اساس توضیحات شما می باشد.محدوده را با توجه به نیازتون گسترش بدید.
                کد PHP:
                 =INDEX(Sheet2!$F$4:$J$7;MATCH(Sheet1!$F$2;Sheet2!$E$4:$E$7;0);Sheet1!$F$5
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..