می خواستم هر بار با کلیک روی دکمه طراحی شده یک تیبل ایجاد بشه .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
ساخت تیبل از طریق ماکرو
Collapse
X
-
با سلام
این ماکرو رو مشاهده کنید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
با درود فراوان
با تغییر در کدی که آقا امیر زحمتش رو کشیده میتوانید با کلید یا اجرا ماکرو یک تیبل جدید ایجاد کنید
کد PHP:Sub Macro1()
Dim nn = 1n = Sheet1.ListObjects.Count ActiveSheet.ListObjects.Add(xlSrcRange, Range("$A$" & n * 13 & ":$G$" & n * 13 + 11), , xlNo).Name = _ "Table" & n End Sub
فایل های پیوست شده---------------------------------------------------------------------------------------------------
بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت
-
با تشکر از اساتید محترم.بنده هنوز به جواب اصل نرسیدم.
من می خواهم در یک تیبل تاکید می کنم فقط در یک تیبل یک فرم خاص طراحی کرده ام که می خواهم در ادامه با کلیک برروی یک دگمه در همان تیبل این فرم تکرار شود .
با تشکرفایل های پیوست شدهکامنت
-
با درود فراوانبا تشکر از اساتید محترم.بنده هنوز به جواب اصل نرسیدم.سلام دوستان
می خواستم هر بار با کلیک روی دکمه طراحی شده یک تیبل ایجاد بشه .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
منظورم تنها یک تیبل نیست بلکه با کلیک بروی دکمه یک تیبل مانند تیبل طراحی شده ایجاد شود جهت کار .به طوری که با هر کلیک روی دکمه تیبل ایجاد بشه
من می خواهم در یک تیبل تاکید می کنم فقط در یک تیبل یک فرم خاص طراحی کرده ام که می خواهم در ادامه با کلیک برروی یک دگمه در همان تیبل این فرم تکرار شود .
با تشکر
خب بالاخر یک تیبل یا هر بار یک تیبل جدید؟
و اینکه منظور شما از یک فرم خاص چیه ؟ یعنی اینکه هر بار همین تیبل با سر تیتر ها تکرار بشه اگر اینه که پس همون آخرین فایلی که فرستادم هست و فقط باید تعداد محدوده رو کم کنید که تیل ها چسبیده به هم ایجاد شود .
و اگر منظور شما فقط یک تیبل هست که سر تیتر ها تکرار نمیشه و همون یک تیبل کافیه محدوده اش رو زیاد کنید تا تیبل تا هر اندازه که بخواهید ادامه پیدا کند ؟
متاسفانه منظور شما رو دقیق نگرفتم---------------------------------------------------------------------------------------------------
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت
-
با تشکر از جواب شما استاد عزیز.
در همین تیبل می خواهیم محدوده ابی رنگ با تمام محتویات که از b4 شروع می شود تا h24 یک محدوده خاصی است کپی شود ودر سطر اخرهمین تیبل از طریق یک دکمه پیست شود .البته کپی و پیست کردن نامحدود باشد .یعنی هر وقت روی دکمه کلیک کردیم یک کپی در سطر اخر تیبل پیست شودفایل های پیوست شدهکامنت
-
با درود فراوان
کد PHP:Sub Macro1()
Range("B4:H24").Select
Selection.Copy
Range("B1000000").Select
Selection.End(xlUp).Select
ActiveSheet.Paste
End Sub
---------------------------------------------------------------------------------------------------
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت

کامنت