ضرب سلول تابع دار

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • na3er

• 2015/11/12
    • 12

[حل شده] ضرب سلول تابع دار

دوستان سلام
    در یک ردیف سلول اعداد مشخصی دارم نیاز دارم در یکی از سلولها بجای یک عدد دو یا چند عدد به صورت مثلا 2×3+2 تایپ کنم که در آخر ردیف ضرب کلی ردیف همراه با این سلول مشخص بشه ...
    میشه کاری کرد ؟
    2 3 2*3 4 ضرب ردیف ؟
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    از تابع product برای ضرب ردیف میتونید استفاده کنید.مهم نیست مقادیر سلول ها خودش حاضل ضرب و جمع عدد دیگری باشه.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• na3er

• 2015/11/12
      • 12

ضرب را با تابع
      product که امتحان می کنم سلولی که به این نحو نوشته شده توی ضرب دخالت داده نمیشه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

کد PHP:
        =PRODUCT(J25;K25;L25
        j25 ,k25,l25 میتونه هر محاسبه ای که داخل سل انجام شده باشه.فایل نمونه میذاشتید سریعتر به جواب میرسیدید.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• na3er

• 2015/11/12
          • 12

فایل نمونه را با توجه به راهنمایی شما گذاشتم ولی عمل نمیکنه شاید من اشتباه کردم ممنون از راهنمایی ضرب سلول تابع دار.xlsxضرب سلول تابع دار.xlsx

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

چرا علامت مساوی رو قبل 2*5 نزاشتید؟؟

کامنت

• na3er

• 2015/11/12
              • 12

من میخوام 5*2 در سلول بمونه
              شاید پیشنهاد بدی که یه ستون اضافه کن ولی نه من در فایلی که دارم آماده می کنم حتما باید مشخص بشه ضرب کل نتیجه ردیفی هستش که 5*2 نیز یا 5+2 باید عین تکست مشخص بشه نه حاصلش و این نکته که متغیر من در سلولهای مختلف تکرار میشه وحتی شاید در یک ردیف تمامی سلولها به این نحو نوشته بشه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

فایل نمونه رو ببینید اگر ساختار جدولتون به همین شکل باشه جواب میده اگر غیر از این باشه متناسب با اون باید فرمول هاتون رو اضافه یا کم کنید.
                کد PHP:
                =product(f6;--left(g6;find("*";g6)-1);--mid(g6;find("*";g6)+1;3);h6
                فایل های پیوست شده

کامنت

• na3er

• 2015/11/12
                  • 12

خیلی ممنون از لطف شما

کامنت

چند لحظه..