سلام یک فایل دارم که میخوام هرروز اپدیت کنم فرمول هم گذاشتم فقط هر دفعه مقدار بالا رو در پایین دستی منویسم میخوام یک سلول مثلا b2 رو انتخاب کنم اگر روش اینتر کردم اون جابجائی انجام بشه امیدوارم توضیح لازم رو داده باشم . متشکرم
زدن اینتر در یک سلول از یک شیت مثلا (b2) اجرای یک فرمول یا جایگزینی چند سلول با هم
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
کارشناسهای محترم این هنوز حل نشده نمیدونم این برچسب چه جوری نصب شده -
سلام،
خوب توضيح نداده ايد! چه اطلاعاتي و از کجا آپديت مي شود؟ بالا کجاست!؟ پايين يعني چه؟!
بيشتر توضيح دهيد لطفا"[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام،
راحت ترين راه اين است که با ضبط يک ماکرو اين کار را انجام دهيد،
شروع به ضبط ماکرو نماييد، ابتدا يک sortcut key براي ماکرو تعريف کنيد تا با کليک آن بتوانيد هر وقت خواستيد ماکرو را اجرا کنيد. سپس به ترتيب محتواي خانه هاي اوليه را يکي يکي کپي کرده و با استفاده از ابزار paste special و گزينه values فقط مقدار آنها را در خانه هاي مقصد بچسبانيد، دست آخر به ضبط ماکرو خاتمه دهيد.
البته با کدنويسي مستقل و ايجاد command button هم مي توان کار کرد، ولي روش فوق ساده ترين راه است.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
سلام،
راحت ترين راه اين است که با ضبط يک ماکرو اين کار را انجام دهيد،
شروع به ضبط ماکرو نماييد، ابتدا يک sortcut key براي ماکرو تعريف کنيد تا با کليک آن بتوانيد هر وقت خواستيد ماکرو را اجرا کنيد. سپس به ترتيب محتواي خانه هاي اوليه را يکي يکي کپي کرده و با استفاده از ابزار paste special و گزينه values فقط مقدار آنها را در خانه هاي مقصد بچسبانيد، دست آخر به ضبط ماکرو خاتمه دهيد.
البته با کدنويسي مستقل و ايجاد command button هم مي توان کار کرد، ولي روش فوق ساده ترين راه است.Last edited by rezayavar; 2016/01/28, 00:40.کامنت
کامنت