زدن اینتر در یک سلول از یک شیت مثلا (b2) اجرای یک فرمول یا جایگزینی چند سلول با هم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rezayavar

• 2013/12/11
    • 49

[حل شده] زدن اینتر در یک سلول از یک شیت مثلا (b2) اجرای یک فرمول یا جایگزینی چند سلول با هم

سلام یک فایل دارم که میخوام هرروز اپدیت کنم فرمول هم گذاشتم فقط هر دفعه مقدار بالا رو در پایین دستی منویسم میخوام یک سلول مثلا b2 رو انتخاب کنم اگر روش اینتر کردم اون جابجائی انجام بشه امیدوارم توضیح لازم رو داده باشم . متشکرم
  • rezayavar

• 2013/12/11
    • 49

نوشته اصلی توسط rezayavar
    سلام یک فایل دارم که میخوام هرروز اپدیت کنم فرمول هم گذاشتم فقط هر دفعه مقدار بالا رو در پایین دستی منویسم میخوام یک سلول مثلا b2 رو انتخاب کنم اگر روش اینتر کردم اون جابجائی انجام بشه امیدوارم توضیح لازم رو داده باشم . متشکرم
    کارشناسهای محترم این هنوز حل نشده نمیدونم این برچسب چه جوری نصب شده

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      خوب توضيح نداده ايد! چه اطلاعاتي و از کجا آپديت مي شود؟ بالا کجاست!؟ پايين يعني چه؟!
      بيشتر توضيح دهيد لطفا"
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• rezayavar

• 2013/12/11
        • 49

نوشته اصلی توسط علي پارسا
        سلام،
        خوب توضيح نداده ايد! چه اطلاعاتي و از کجا آپديت مي شود؟ بالا کجاست!؟ پايين يعني چه؟!
        بيشتر توضيح دهيد لطفا"
        سلام خیلی ببخشید نامفهوم بود این فایل رو میزارم در سلول b2 میخوام مثلا اپدیت رو بزارم وقتی روش کلیک(اینتر ) کردم این کارها رو انجام بده :سلول j4 رو در j14 و l4 رو در l14 و n4 رو در n14 قرار بده
        فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

سلام،
          راحت ترين راه اين است که با ضبط يک ماکرو اين کار را انجام دهيد،
          شروع به ضبط ماکرو نماييد، ابتدا يک sortcut key براي ماکرو تعريف کنيد تا با کليک آن بتوانيد هر وقت خواستيد ماکرو را اجرا کنيد. سپس به ترتيب محتواي خانه هاي اوليه را يکي يکي کپي کرده و با استفاده از ابزار paste special و گزينه values فقط مقدار آنها را در خانه هاي مقصد بچسبانيد، دست آخر به ضبط ماکرو خاتمه دهيد.
          البته با کدنويسي مستقل و ايجاد command button هم مي توان کار کرد، ولي روش فوق ساده ترين راه است.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• rezayavar

• 2013/12/11
            • 49

نوشته اصلی توسط علي پارسا
            سلام،
            راحت ترين راه اين است که با ضبط يک ماکرو اين کار را انجام دهيد،
            شروع به ضبط ماکرو نماييد، ابتدا يک sortcut key براي ماکرو تعريف کنيد تا با کليک آن بتوانيد هر وقت خواستيد ماکرو را اجرا کنيد. سپس به ترتيب محتواي خانه هاي اوليه را يکي يکي کپي کرده و با استفاده از ابزار paste special و گزينه values فقط مقدار آنها را در خانه هاي مقصد بچسبانيد، دست آخر به ضبط ماکرو خاتمه دهيد.
            البته با کدنويسي مستقل و ايجاد command button هم مي توان کار کرد، ولي روش فوق ساده ترين راه است.
            سلام دست گلتون درد نکنه خیلی ممنونم
            Last edited by rezayavar; 2016/01/28, 00:40.

کامنت

چند لحظه..